- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.001
Bence normal. 1 hafta geriden gidenKızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Makine ölçümünde 2-3 gün geriden ya da ileriden çıkabiliyor. Buna kafayı takıp canınızı sıkmayınKızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Nisandaki ara tatilde okula gelin derler mi acaba? Hem her yer daha ucuz oluyor o zaman gitmek istiyorum ben ama eşim ne der bilmiyorumBen haziranda cesaret edemem de, 40ı çıktıktan sonra belki.
Doktora sordum önemli bir şey değil dedi ama tatmin olmadım sanırsam. Yazan arkadaşları gördükçe bende tedirgin oluyorum.Bence normal. 1 hafta geriden giden
Ya da önden giden de oluyor. . Doktora bu konu hakkında sormadınız mi?
Ben doktoruma her koşulda güveniyorum. Size de tavsiye ediyorum. Sonuçta buradakiler doktorunuzdan daha iyi bilemezDoktora sordum önemli bir şey değil dedi ama tatmin olmadım sanırsam. Yazan arkadaşları gördükçe bende tedirgin oluyorum.
en son ki ölçüm 2, şimdi de 3 çıkınca daha bi tedirgin oldum. Haftaya kontrol var merak ediyorm ne çıkacak diye. Sizlerin hep haftası ile uyumlu mu acabaMakine ölçümünde 2-3 gün geriden ya da ileriden çıkabiliyor. Buna kafayı takıp canınızı sıkmayın
Haklısınız bence de, ah bi knedime söz geçirebilirsem. Bazen bana diyorlar neden bu kadar pinpiriklisin. 4 düşüğüm olduğu için böyleyim diyorum herkese. kafaya takmamayı öğrenmem lazım acilBen doktoruma her koşulda güveniyorum. Size de tavsiye ediyorum. Sonuçta buradakiler doktorunuzdan daha iyi bilemez
Canım stres cok kötü bişiHaklısınız bence de, ah bi knedime söz geçirebilirsem. Bazen bana diyorlar neden bu kadar pinpiriklisin. 4 düşüğüm olduğu için böyleyim diyorum herkese. kafaya takmamayı öğrenmem lazım acil
Çok teşekkür ederim destek için :) sizin nasıl gidiyor hamilleik. Benim bulantılarım gitgide artıyor, günde 3 kere rahat kusuyorum.Canım stres cok kötü bişi
Stres yapmamaya çalışın. Yanlış bir durum olsa doktor kesinlikle söyler.
Benimde aynı öyle oluyor.Eşim hafta da bir izinli hele evde kaldığı gün kopuyor belim.Yaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibiNapıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Söylemelisin bence ona da motive olur .Söylemesen de aranız açılır.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum,
çok yakın bir arkadaşım var uzun yıllardır bebek istiyorlar, tüp bebek tedavisi denediler iki kez olmadı
son denemeleri geçtiğimiz yazdı.
tam tekrar doktora gidecekleri sırada ben hamile olduğumu öğrendim o doktora gitmeden söylemek istemedim gitsin tedaviye başlasın söyleyeyim derken o gidişini erteledi VS. Bu zaman hala ondan gizliyorum gibi oldu.
Söyleyemiyorum bir türlü aklım kalbim karman çorman oldulütfen bir akıl verin.
Ahhh yardım etmiyomuBenimde aynı öyle oluyor.Eşim hafta da bir izinli hele evde kaldığı gün kopuyor belim.
Çok şükür iyiyim sayılır. Ama bulantı ilacını önce gece yatmadan önce 2 adet, sabah uyandığımda 1 adet alıyorum. İyi geldiÇok teşekkür ederim destek için :) sizin nasıl gidiyor hamilleik. Benim bulantılarım gitgide artıyor, günde 3 kere rahat kusuyorum.
Benim de normalde 7+4 falan çıkması gerekirken 6+6 çıkmıştı cuma günü. Döllenme günü, ultrason aleti falan değişken olduğu için çok önemseme bunları dedi doktorum. O yüzden ben takmamaya çalışıyorum sende takma canımKızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
merhaba, söylemelisiniz arkadaşlarımda bana aynı muameleyi gösterdi inanın çok kırıcı sizin adınıza mutlu olacaktır. Kimse bebeği olmuyor diye arkadaşının da olmamasını istemez.Söylemelisin bence ona da motive olur .Söylemesen de aranız açılır.
Sağolsun yardım ediyor.Onlar evde olduğu zaman nedense insan hiç uzanamıyor.Hep sürekli ayakta oluyorum.Sanki o evde yokken evde bu kadar iş çıkmıyor.Ahhh yardım etmiyomuBenimkide düşünceli amaa izinli günüm diyip yardım etmiyo pek arada sırada
Canım sen nasılsın durumun nasıl uzun süre yazamadım.Söylemelisin bence ona da motive olur .Söylemesen de aranız açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?