Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Makine ölçümünde 2-3 gün geriden ya da ileriden çıkabiliyor. Buna kafayı takıp canınızı sıkmayın

Ben doktoruma her koşulda güveniyorum. Size de tavsiye ediyorum. Sonuçta buradakiler doktorunuzdan daha iyi bilemez
Haklısınız bence de, ah bi knedime söz geçirebilirsem. Bazen bana diyorlar neden bu kadar pinpiriklisin. 4 düşüğüm olduğu için böyleyim diyorum herkese. kafaya takmamayı öğrenmem lazım acil

Haklısınız bence de, ah bi knedime söz geçirebilirsem. Bazen bana diyorlar neden bu kadar pinpiriklisin. 4 düşüğüm olduğu için böyleyim diyorum herkese. kafaya takmamayı öğrenmem lazım acil
Canım stres cok kötü bişi
Stres yapmamaya çalışın. Yanlış bir durum olsa doktor kesinlikle söyler.

Yaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibi Napıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Benimde aynı öyle oluyor.Eşim hafta da bir izinli hele evde kaldığı gün kopuyor belim.

Söylemelisin bence ona da motive olur .Söylemesen de aranız açılır.

Çok teşekkür ederim destek için :) sizin nasıl gidiyor hamilleik. Benim bulantılarım gitgide artıyor, günde 3 kere rahat kusuyorum.
Çok şükür iyiyim sayılır. Ama bulantı ilacını önce gece yatmadan önce 2 adet, sabah uyandığımda 1 adet alıyorum. İyi geldi
Yoksa ıyice psikolojim gitmişti

Bu hafta hep stresli geçti anlatamam.Ailevi nedenlerden dolayı çoğunlukla.12 gün sonra Randövüm var.Bakalım nasıl olucak.Streslendim hep karnıma ağrılar girdi gün boyu geçmedi.Benim sinirim tavan yapmış durumda.Kız 1 aydır okula gitmiyor.Koronodan dolayı okul her yer kapalı market hariç.Kızım gece uyumuyor.Gündüz desen hiç uyumuyor.Düzen bozuk 1 aydır.

Kızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Benim de normalde 7+4 falan çıkması gerekirken 6+6 çıkmıştı cuma günü. Döllenme günü, ultrason aleti falan değişken olduğu için çok önemseme bunları dedi doktorum. O yüzden ben takmamaya çalışıyorum sende takma canım

Söylemelisin bence ona da motive olur .Söylemesen de aranız açılır.
merhaba, söylemelisiniz arkadaşlarımda bana aynı muameleyi gösterdi inanın çok kırıcı sizin adınıza mutlu olacaktır. Kimse bebeği olmuyor diye arkadaşının da olmamasını istemez.

Hamile kaldım kalalı işlerimi yapıyorum.Hiç aksatmadım.Hele çocuğun oldumu hiç bırakamıyorsun iş yapmak biraz iyi geliyor bana.Biraz yapıyorum sonra uzanıp dinleniyorum.Ağır işler eşimde Dün perdeyi yıkadım astırdım.Koltuk ,yatak altları ona ait zor ağır şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…