Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu markaya baktım canım dediğin gibi 4 yaşa kadar fiyatı da pahalı o kadar vermek istemiyorum araştırcam biraz daha. Cevabın içinde teşekkür ederim

Biz ilk çocukta 4 yaşından itibaren yükseltici koltuk kullanmaya başladık..

Valla ben son kullanma tarihi geçmedikçe ve yapısı bozulmadıkça çöpe atmıyorum.

Bir aralar 1 ay diyorlardı hatta. Şimdi 3 ay oldu. Ben vermeye devam ediyorum. Hiç etkisini kaybetmiyor valla ilaçlar

Kocaman şurup bitmiyor ki. Eminim bu da ilaç şirketlerinin pazarlama fırsatçılığı..

Kararına etki etmek istemem ama çevremde tanıdığım erkek çocuğu olanlar hep erken dönemde yaptırdı ve hiçbir sorun yaşamadılar.. istersen bir de başka doktora danış

Kızlar oda nemlendirici yi yüksekte mi çalışması gerekiyor , yerde de olur mu? Hangisi daha sağlıklı? Bizim bebede öksürük başladı ya

Bende şimdi burada 3 ay olduğunu duydum 14 yaşında oğlum var hiçbir doktoru da bu zamana kadar uyarmadı tarihi gelene kadar kullanırdık etkisinin azaldığını da görmedim hiç de bir şey olmadı bu zamana kadar

%100 katılıyorum
Kizlar erkek annelerine bir sorum olacak bebeği kilolu olduğu için pipinin içine gömülme olasılığı olup sünnet yaptıran oldu mu ( bu arada bu bir problem değilmiş zamanla düzelir mis)
Bahsettiğin ucundaki fazlalığı toplanması ise, bana nefrolog onu elime sık sık geriye doğru ittirip ucunu açmamı söyledi. Halk arasında bitik deniyor ya, o deri birikince oluyomuş. 1 ya da 2 kez yaptım pek aklıma gelmiyor ama genel olarak ucu açık ve çiş yaparken bir problem yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum zaten bu ay ki kontrolden sonra onay çıkarsa sünnet olacağız inşallah olsada bitse

Kızlar oda nemlendirici yi yüksekte mi çalışması gerekiyor , yerde de olur mu? Hangisi daha sağlıklı? Bizim bebede öksürük başladı ya
Oda da nem ölçer var mı? Kaç görünüyor. Her hangi bir yere koyanda olur sadece odanın kapısını kapat belki kayıp olur nemli havada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…