- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #100.021
Bu markaya baktım canım dediğin gibi 4 yaşa kadar fiyatı da pahalı o kadar vermek istemiyorum araştırcam biraz daha. Cevabın içinde teşekkür ederimEger imkan dahilindeyse kesinlikle besafe izi comfort x3
Isofix olmayan modeli adac testinden gecmis.
En guzel yani koltugun yuksek olmasi.etrafi cok rahat gorebildigi icin oglum koltukta hic sorun cikarmiyor.Bizle yolculuk edenler hep sasirir ne kadar akilli duruyor diye.
Kotu yaniysa cabuk kuculmesi. 9-18 kg ye uygun .max 4 yasa kadar kullanilir
Eger imkan dahilindeyse kesinlikle besafe izi comfort x3
Isofix olmayan modeli adac testinden gecmis.
En guzel yani koltugun yuksek olmasi.etrafi cok rahat gorebildigi icin oglum koltukta hic sorun cikarmiyor.Bizle yolculuk edenler hep sasirir ne kadar akilli duruyor diye.
Kotu yaniysa cabuk kuculmesi. 9-18 kg ye uygun .max 4 yasa kadar kullanilir
Benimkide oyle aklim gidiyo o güldükçeKızlar oyun oynarken kahkaha atmaya başladı. Yemin ederim gülüşü dünyalara bedel.
Ard arda cikmasi iyi olur bir anda kurtulurBenim gibi çıksaydı keşke. 9.ayda 4 üstten çıkmış hemen sonra 4 alttan .memeyi isiriyorsa üstten çıkarmış genelde
Yüzleri hep gülsün yavrularınBenimkide oyle aklim gidiyo o güldükçe
Kararına etki etmek istemem ama çevremde tanıdığım erkek çocuğu olanlar hep erken dönemde yaptırdı ve hiçbir sorun yaşamadılar.. istersen bir de başka doktora danışBende yenidoğan sünneti yaptıracaktim anne sütü sarılığı oldu kaldı şimdi götürdüm doktor bebeğin kilolu sünnet yaparsam içine kaçar dedi ben olsam şimdi yaptırmazdım dedi büyüdükçe kendiliğinden zayiflayacak 1.5 ile 5 yaş arası da psikolojik etkiliyor o yüzden 6 yasa kadar kalacak bu seferde onun için cok zorlu olacak ama yaptıran arkadaşlar var bazıları devamlı masaj yapmış bazı çocuklarda da yapisikliga sebebiyet veriyormuş o yüzden biraz tedirginim ve kararsız kaldım
Başka bir doktora randevu aldım hayirlisi olsun artık çok teşekkür ederim ederimKararına etki etmek istemem ama çevremde tanıdığım erkek çocuğu olanlar hep erken dönemde yaptırdı ve hiçbir sorun yaşamadılar.. istersen bir de başka doktora danış
Heee bende doktor verdi ama hala almadım ASM de veriyor acaba onumu kullansamD vitamini degil canim demir :)
Ben de d vitamini verıyorum
Bende şimdi burada 3 ay olduğunu duydum 14 yaşında oğlum var hiçbir doktoru da bu zamana kadar uyarmadı tarihi gelene kadar kullanırdık etkisinin azaldığını da görmedim hiç de bir şey olmadı bu zamana kadarValla ben son kullanma tarihi geçmedikçe ve yapısı bozulmadıkça çöpe atmıyorum.
Bir aralar 1 ay diyorlardı hatta. Şimdi 3 ay oldu. Ben vermeye devam ediyorum. Hiç etkisini kaybetmiyor valla ilaçlar
Kocaman şurup bitmiyor ki. Eminim bu da ilaç şirketlerinin pazarlama fırsatçılığı..
%100 katılıyorumKızlar tabiki doğuştan gelen mizaç belli oranda etkili ama 0-6 yaş arasında çocuğun maruz kalacağı yaşantı miktarı çok çok önemli. Bizim görevimizi çocuğa yaşantı sunarken doğru rehber olabilmek. 3. Çocukla birlikte sırf daha çok dışarda vakit geçirsinler diye müstakil eve taşındım doğumdan sonra. Tabiki herkes bu imkanı bulamayabilir. Öncesinde biz de bulamamıştık. Ama ben özellikle tek çocuk varken her türlü gezme fırsatını değerlendirirdim farklı ortamlar görsün diye. Uzmanlar karda kışta bile yarım saat çıkarın diyor. Bi de insan sevgisi de önemli bence. Kendini seven insanları sever zaten. Ha kafasına uymayandan hoşlanmaz o çok ayrı bir şey. Ama toplumsal bir varlık olarak kendisini diğer insanlardan ayıran bir insan yetiştirmek sağlıklı değil.
Bahsettiğin ucundaki fazlalığı toplanması ise, bana nefrolog onu elime sık sık geriye doğru ittirip ucunu açmamı söyledi. Halk arasında bitik deniyor ya, o deri birikince oluyomuş. 1 ya da 2 kez yaptım pek aklıma gelmiyor ama genel olarak ucu açık ve çiş yaparken bir problem yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum zaten bu ay ki kontrolden sonra onay çıkarsa sünnet olacağız inşallahKizlar erkek annelerine bir sorum olacak bebeği kilolu olduğu için pipinin içine gömülme olasılığı olup sünnet yaptıran oldu mu ( bu arada bu bir problem değilmiş zamanla düzelir mis)
Oda da nem ölçer var mı? Kaç görünüyor. Her hangi bir yere koyanda olur sadece odanın kapısını kapat belki kayıp olur nemli havada.Kızlar oda nemlendirici yi yüksekte mi çalışması gerekiyor , yerde de olur mu? Hangisi daha sağlıklı? Bizim bebede öksürük başladı ya
Ben işlerimi ancak bitirdim ve uykum kaçtıHerkes uyuyo sanırım bebişleri uyutup
Yok cnm nem ölçer. Onu da alayım. Kapıyı kapattım bakalım bu gece nasıl olacak.Oda da nem ölçer var mı? Kaç görünüyor. Her hangi bir yere koyanda olur sadece odanın kapısını kapat belki kayıp olur nemli havada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?