Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır bahsettiğim o değil şuan sünnet olmadı bir problem yok kilolu bebeklerde ve çocuklarda sünnetten sonra pipinin içe gömülmesi olurmuş bebek zayıfladıkça duzelirmis benim oğlumda biraz kilolu ayına göre sünnetten sonra böyle bir problem olabileceği söylendi inşallah size onay çıkar biran önce sünnet olur bebekken biraz daha kolay oluyor büyüdükçe işler zorlaşıyor bende istiyordum ki biran önce sünnet olsun bakalım nasip artık çok şükür bir sağlık problemi yok

benimkşde tombiş biz sünnet yaptırdık evet içine göçüyo ama açıyorum her altını aldığımda çişine etki etmiyo o , büyüdüğünde düzelir , küçükken sünnet etmek daha kolay..
Senin bebeğin kilosu ve boyu ney

Bu arada amazonda bazı dislikler çok uygun ,yoğurt yapma makinesi var fiyatı düşen, fisher price oyuncaklar çok uygun .benim aldığımdan bile uygun
Bilmiyorum yoğurt yapma makinesi alsam mi ? 12 li kavanoz bile 120 lira makine 580 lira

Günaydın deneyimli annelere bir sorum olacak
Biz kızımla yanyana yatıyoruz gece aralıklarla meme emiyor bu aydan sonra yatağı ayırmam gerektiği söylendi
Gece emzirmesini yataktan kaldırıpmı yapacağım yanyana yatarken onu uyandırmadan memesini veriyordum o beşindeyken nasıl emzireceğim
Bir de uyku tulumu kullanıyor kolları içerde
Ben kontrol ediyorum Yatış pozisyonunu devamlı
Uyku tulumu kullanmadığım zaman elini yüzüne çarpıyor çok hareket ediyor ve uyanıyor
Ne kadar süreyle uyku tulumu kullanabilirim

Uyku tulumunu bayağı kullanıyorlar 5 6 yasa kadar var sanki ebatları. Ben hep ayrı yatırıyorum kendi uyanıyor gibi oluyor acıkınca, alıyorum emziriyorum. Uyuyor oluyor .
2.emzirmede uyanıyor ama .Bir süre uyumasını bekliyorum

Valla ben uyku tulumu 4-5 yaşa kadar kullandım. Farklı modeller alarak. Yanında yaturmayi 6 ayda bırakın diyorlar diye biliyorum. Benim oyum biberonla besleniyordu. Onu 3 aydan sonra hep odasında yatırdım. Çocuk uyumuyordu zaten sürekli yatağının basindaydim. Çok zor oldu. Sonra 2 yaşında tekrar beraber yatmaya başladık o zaman çocuk daha iyi uyudu. Şimdi düşünüyorum da belki o kadar erken ayirmasaydim bu kadar uykusuz olmazdı. Şimdi bu bebeğim emiyor dediğin gibi gece nasıl alıp emziricem hele ki kış geldi. 1 yasa kadar yanımda tutmayı düşünüyorum ben kim ne derse desin

Bu markaya baktım canım dediğin gibi 4 yaşa kadar fiyatı da pahalı o kadar vermek istemiyorum araştırcam biraz daha. Cevabın içinde teşekkür ederim
Ben oğluma koala marka almıştım. 7 yaşına kadar kullandı. 12 yaşa kadar kullanilabilen 9-36 ay kullanılan koltuktu gayet verimli oldu. O zaman arabamız izodixli değil diye izofixli almamıştım.

Biz erken yaptiramadik 6 yaş sonrasına kaldı bir önceki sene götürdük aynı şey söylendi. O zaman pandemiden dolayı biraz göbek yapmıştı. içine kaçabilir dendi. İkinci bir operasyon gerekebilir dendi. Biraz zayıfladım dendi. Bu yaz da ufaklık doğunca seneye kaldı. Bilmiyorum ne olacak. Bir sürü daha kilolu çocuk sünnet oluyor böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum gerçekten. Ki çocuk 40 kilo 145 filan da boyu var. Bu kiloluysa..

Benim kartım otomatik tanımlı nesquik le fairy aldım yanlışlıkla
Yanlışlıkla o da iyi bende bazen getirsen yanlislikla bir şeyler alıyorum. Ama diğer sitelere sanal kart tanımların bir anda yanlışlıkla almamak için dondurma peynir filan yanlışlıkla almak önemli değil de. Hani bazen bir indirimi denemek için sepete rastgele bir şey atıyorum.

Kızlar bebekler bu ayda emeklese erken mi ?zamanı geldi mi ?İnternete göre erken ama ben tecrübeye göre sormak istiyorum

Ben oğluma koala marka almıştım. 7 yaşına kadar kullandı. 12 yaşa kadar kullanilabilen 9-36 ay kullanılan koltuktu gayet verimli oldu. O zaman arabamız izodixli değil diye izofixli almamıştım.
Bende 0-36 kg kadar baktığım modeller oldu canım hem izofixli hem normal kullanılan model az var arabamızı satmıştık şimdi alıcaz yine ama her iki türlü de kullanılsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…