- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #100.041
Hayır bahsettiğim o değil şuan sünnet olmadı bir problem yok kilolu bebeklerde ve çocuklarda sünnetten sonra pipinin içe gömülmesi olurmuş bebek zayıfladıkça duzelirmis benim oğlumda biraz kilolu ayına göre sünnetten sonra böyle bir problem olabileceği söylendi inşallah size onay çıkar biran önce sünnet olur bebekken biraz daha kolay oluyor büyüdükçe işler zorlaşıyor bende istiyordum ki biran önce sünnet olsun bakalım nasip artık çok şükür bir sağlık problemi yok%100 katılıyorum
Bahsettiğin ucundaki fazlalığı toplanması ise, bana nefrolog onu elime sık sık geriye doğru ittirip ucunu açmamı söyledi. Halk arasında bitik deniyor ya, o deri birikince oluyomuş. 1 ya da 2 kez yaptım pek aklıma gelmiyor ama genel olarak ucu açık ve çiş yaparken bir problem yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum zaten bu ay ki kontrolden sonra onay çıkarsa sünnet olacağız inşallaholsada bitse
Asm'nin verdiği d vitamininde de demir ilacinda da paraben var ama kullanan yok mu var benim bütün arkadaşlarım çocuklarına kullandı bebekleri de gayet iyilerHeee bende doktor verdi ama hala almadım ASM de veriyor acaba onumu kullansam
benimkşde tombiş biz sünnet yaptırdık evet içine göçüyo ama açıyorum her altını aldığımda çişine etki etmiyo o , büyüdüğünde düzelir , küçükken sünnet etmek daha kolay..Hayır bahsettiğim o değil şuan sünnet olmadı bir problem yok kilolu bebeklerde ve çocuklarda sünnetten sonra pipinin içe gömülmesi olurmuş bebek zayıfladıkça duzelirmis benim oğlumda biraz kilolu ayına göre sünnetten sonra böyle bir problem olabileceği söylendi inşallah size onay çıkar biran önce sünnet olur bebekken biraz daha kolay oluyor büyüdükçe işler zorlaşıyor bende istiyordum ki biran önce sünnet olsun bakalım nasip artık çok şükür bir sağlık problemi yok
Uyumadığına pişman olan anneler topluluğuyuzBen işlerimi ancak bitirdim ve uykum kaçtıyarına çok pişman olacağım ama mecburum misafirim var
Sabah 5 emzirme seansından sonra amazon gezdm pişmanımUyumadığına pişman olan anneler topluluğuyuz
Hahahaha o derece kafa gidik deseneSabah 5 emzirme seansından sonra amazon gezdm pişmanımsepete çay bardağı koymuşum
Ya ne alaka
Canım o anda çay istediyse demekHahahaha o derece kafa gidik deseneçay tiryakiliğindendir
Benim kartım otomatik tanımlı nesquik le fairy aldım yanlışlıklaSabah 5 emzirme seansından sonra amazon gezdm pişmanımsepete çay bardağı koymuşum
Ya ne alaka
Aa çok iyi almışsınMorkahve istediğim bütün oyuncaklari aldım. Amazonda barbie ve lego da indirim vardı. Karavani da aldım 1250 liraya düşmüştü.
Uyku tulumunu bayağı kullanıyorlar 5 6 yasa kadar var sanki ebatları. Ben hep ayrı yatırıyorum kendi uyanıyor gibi oluyor acıkınca, alıyorum emziriyorum. Uyuyor oluyor .Günaydın deneyimli annelere bir sorum olacak
Biz kızımla yanyana yatıyoruz gece aralıklarla meme emiyor bu aydan sonra yatağı ayırmam gerektiği söylendi
Gece emzirmesini yataktan kaldırıpmı yapacağım yanyana yatarken onu uyandırmadan memesini veriyordum o beşindeyken nasıl emzireceğim
Bir de uyku tulumu kullanıyor kolları içerde
Ben kontrol ediyorum Yatış pozisyonunu devamlı
Uyku tulumu kullanmadığım zaman elini yüzüne çarpıyor çok hareket ediyor ve uyanıyor
Ne kadar süreyle uyku tulumu kullanabilirim
Valla ben uyku tulumu 4-5 yaşa kadar kullandım. Farklı modeller alarak. Yanında yaturmayi 6 ayda bırakın diyorlar diye biliyorum. Benim oyum biberonla besleniyordu. Onu 3 aydan sonra hep odasında yatırdım. Çocuk uyumuyordu zaten sürekli yatağının basindaydim. Çok zor oldu. Sonra 2 yaşında tekrar beraber yatmaya başladık o zaman çocuk daha iyi uyudu. Şimdi düşünüyorum da belki o kadar erken ayirmasaydim bu kadar uykusuz olmazdı. Şimdi bu bebeğim emiyor dediğin gibi gece nasıl alıp emziricem hele ki kış geldi. 1 yasa kadar yanımda tutmayı düşünüyorum ben kim ne derse desinGünaydın deneyimli annelere bir sorum olacak
Biz kızımla yanyana yatıyoruz gece aralıklarla meme emiyor bu aydan sonra yatağı ayırmam gerektiği söylendi
Gece emzirmesini yataktan kaldırıpmı yapacağım yanyana yatarken onu uyandırmadan memesini veriyordum o beşindeyken nasıl emzireceğim
Bir de uyku tulumu kullanıyor kolları içerde
Ben kontrol ediyorum Yatış pozisyonunu devamlı
Uyku tulumu kullanmadığım zaman elini yüzüne çarpıyor çok hareket ediyor ve uyanıyor
Ne kadar süreyle uyku tulumu kullanabilirim
Ben oğluma koala marka almıştım. 7 yaşına kadar kullandı. 12 yaşa kadar kullanilabilen 9-36 ay kullanılan koltuktu gayet verimli oldu. O zaman arabamız izodixli değil diye izofixli almamıştım.Bu markaya baktım canım dediğin gibi 4 yaşa kadar fiyatı da pahalı o kadar vermek istemiyorum araştırcam biraz daha. Cevabın içinde teşekkür ederim
Biz erken yaptiramadik 6 yaş sonrasına kaldı bir önceki sene götürdük aynı şey söylendi. O zaman pandemiden dolayı biraz göbek yapmıştı. içine kaçabilir dendi. İkinci bir operasyon gerekebilir dendi. Biraz zayıfladım dendi. Bu yaz da ufaklık doğunca seneye kaldı. Bilmiyorum ne olacak. Bir sürü daha kilolu çocuk sünnet oluyor böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum gerçekten. Ki çocuk 40 kilo 145 filan da boyu var. Bu kiloluysa..Hayır bahsettiğim o değil şuan sünnet olmadı bir problem yok kilolu bebeklerde ve çocuklarda sünnetten sonra pipinin içe gömülmesi olurmuş bebek zayıfladıkça duzelirmis benim oğlumda biraz kilolu ayına göre sünnetten sonra böyle bir problem olabileceği söylendi inşallah size onay çıkar biran önce sünnet olur bebekken biraz daha kolay oluyor büyüdükçe işler zorlaşıyor bende istiyordum ki biran önce sünnet olsun bakalım nasip artık çok şükür bir sağlık problemi yok
Yanlışlıkla o da iyiBenim kartım otomatik tanımlı nesquik le fairy aldım yanlışlıkla
Bende 0-36 kg kadar baktığım modeller oldu canım hem izofixli hem normal kullanılan model az var arabamızı satmıştık şimdi alıcaz yine ama her iki türlü de kullanılsın istiyorumBen oğluma koala marka almıştım. 7 yaşına kadar kullandı. 12 yaşa kadar kullanilabilen 9-36 ay kullanılan koltuktu gayet verimli oldu. O zaman arabamız izodixli değil diye izofixli almamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?