Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben iki yasa kadar yanıma yatırıp emzirdim. İkimizin de uykusu bölünmedi. 2 yasa dek kuxaga alıp emzirdigimi düşünemiyorum çünkü çok sık uyandığı oluyordu, çok zor

Söylendi de, sen yatağı ayırmaya hazır mısın, bebek hazır mı
Birkaç deneme yapabilirsin ama çok da kasma bence.
Biraz daha zamanları var.
Beşiğine koyunca mecbur beşikten alacaksın emzirmek için.
Bence ilk başlarda kesin uyanır, ama uykusu derinse giderek o rutine de alışır.

Emekleme için bebeğin gelişimsel olarak oturması gerek. Yani o kas grubu gelişmeden emeklemez. Sürülebilir belki ama emeklemede bel ve kalçadan destek alıyor.
Yüzüstü yatınca poposunu kaldiriyor yani emeklemez bence de ama bilemedim .belki de her bebek öyle başlıyor aylar sonra emekliyor

Bu aralar uyku gerilemesi var zaten pamuk ipliğine bağlı uykusu
Bir de emzirmek için sürekli Beşikten alırsam Gecelerimiz zehir olur
En iyisi yatakları ayırmayı yaza bırakayım

Bende 0-36 kg kadar baktığım modeller oldu canım hem izofixli hem normal kullanılan model az var arabamızı satmıştık şimdi alıcaz yine ama her iki türlü de kullanılsın istiyorum
Mantıkli ben o zaman eşimi dinleyip izofixli almadigima pişmanım. Şimdi de elde var yenisini almak istemiyorum.

3.ay sonunda oğlumun baş çevresi 40 cm geldi. Doktor sanki biraz az gibi dedi boyuna ve kilosuna göre. Az olması neyi gösterir minik kafalı mı olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…