- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #100.061
Emekleme için bebeğin gelişimsel olarak oturması gerek. Yani o kas grubu gelişmeden emeklemez. Sürülebilir belki ama emeklemede bel ve kalçadan destek alıyor.Kızlar bebekler bu ayda emeklese erken mi ?zamanı geldi mi ?İnternete göre erken ama ben tecrübeye göre sormak istiyorum
Kemer ve isofix var be safete. İki türlü derken bunu kastettinse.Bende 0-36 kg kadar baktığım modeller oldu canım hem izofixli hem normal kullanılan model az var arabamızı satmıştık şimdi alıcaz yine ama her iki türlü de kullanılsın istiyorum
YaaaKızlar oyun oynarken kahkaha atmaya başladı. Yemin ederim gülüşü dünyalara bedel.
Söylendi de, sen yatağı ayırmaya hazır mısın, bebek hazır mıGünaydın deneyimli annelere bir sorum olacak
Biz kızımla yanyana yatıyoruz gece aralıklarla meme emiyor bu aydan sonra yatağı ayırmam gerektiği söylendi
Gece emzirmesini yataktan kaldırıpmı yapacağım yanyana yatarken onu uyandırmadan memesini veriyordum o beşindeyken nasıl emzireceğim
Bir de uyku tulumu kullanıyor kolları içerde
Ben kontrol ediyorum Yatış pozisyonunu devamlı
Uyku tulumu kullanmadığım zaman elini yüzüne çarpıyor çok hareket ediyor ve uyanıyor
Ne kadar süreyle uyku tulumu kullanabilirim
Oranın demirini kullanmaHeee bende doktor verdi ama hala almadım ASM de veriyor acaba onumu kullansam
Bn 8 9 ayliga dogru emekler diye biliyrdum. 6 aydan önce emeklemez ya o kadar kolay degil ki diź ve ellerin üstünde kendini taşımakKızlar bebekler bu ayda emeklese erken mi ?zamanı geldi mi ?İnternete göre erken ama ben tecrübeye göre sormak istiyorum
Öyle bi girişimi mi var?Kızlar bebekler bu ayda emeklese erken mi ?zamanı geldi mi ?İnternete göre erken ama ben tecrübeye göre sormak istiyorum
Poposunu kaldiriyor belki daha çok vardır ama böyle mi sürünmeye başlıyorlar acacabaÖyle bi girişimi mi var?
Değil mi daha taşıyamazBn 8 9 ayliga dogru emekler diye biliyrdum. 6 aydan önce emeklemez ya o kadar kolay degil ki diź ve ellerin üstünde kendini taşımak
Gidiginin altını op delli oluyorlarKızlar oyun oynarken kahkaha atmaya başladı. Yemin ederim gülüşü dünyalara bedel.
Yüzüstü yatınca poposunu kaldiriyor yani emeklemez bence de ama bilemedim .belki de her bebek öyle başlıyor aylar sonra emekliyorEmekleme için bebeğin gelişimsel olarak oturması gerek. Yani o kas grubu gelişmeden emeklemez. Sürülebilir belki ama emeklemede bel ve kalçadan destek alıyor.
Bu aralar uyku gerilemesi var zaten pamuk ipliğine bağlı uykusuSöylendi de, sen yatağı ayırmaya hazır mısın, bebek hazır mı
Birkaç deneme yapabilirsin ama çok da kasma bence.
Biraz daha zamanları var.
Beşiğine koyunca mecbur beşikten alacaksın emzirmek için.
Bence ilk başlarda kesin uyanır, ama uykusu derinse giderek o rutine de alışır.
Valla bilmiyorum ki benim bebe emeklemeden 7 aylık yürüdüKızlar bebekler bu ayda emeklese erken mi ?zamanı geldi mi ?İnternete göre erken ama ben tecrübeye göre sormak istiyorum
Mantıkli ben o zaman eşimi dinleyip izofixli almadigima pişmanım. Şimdi de elde var yenisini almak istemiyorum.Bende 0-36 kg kadar baktığım modeller oldu canım hem izofixli hem normal kullanılan model az var arabamızı satmıştık şimdi alıcaz yine ama her iki türlü de kullanılsın istiyorum
LCW100Slmlar
LCw kodu olan var mı
Benjamin buttonValla bilmiyorum ki benim bebe emeklemeden 7 aylık yürüdüsonra 6 yaş gibi filan emeklemeye geri döndü
Demekki erken yuruyebiliyorlar .nasıl yürüdü peki nasıl başladıValla bilmiyorum ki benim bebe emeklemeden 7 aylık yürüdüsonra 6 yaş gibi filan emeklemeye geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?