- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.021
Daha seni ekleyecektim Randövüsü nasıl geçti diye .Her şey yolunda mı Apla.Kaç haftalık olmuşsun.Eki Görüntüle 2966306 cinsiyet tahmin eden arkadaşlar vardı. Benim içinde yorum alabilir miyim. İlk randevum ilk resim. Çok şükür elhamdülillah.
Ben ilk bebeğim de rahattım ama şimdi iş yapamıyorum sanki 6 aylık hamile gibiyim. İnşaallah bu 3 aylık süreç için de böyle oluyorum aksi taktirde ileriki aylarda daha zor olur.Hamile kaldım kalalı işlerimi yapıyorum.Hiç aksatmadım.Hele çocuğun oldumu hiç bırakamıyorsun iş yapmak biraz iyi geliyor bana.Biraz yapıyorum sonra uzanıp dinleniyorum.Ağır işler eşimde Dün perdeyi yıkadım astırdım.Koltuk ,yatak altları ona ait zor ağır şeyler.
6 bucuk haftalık canım. 7 de şimdi.Daha seni ekleyecektim Randövüsü nasıl geçti diye .Her şey yolunda mı Apla.Kaç haftalık olmuşsun.
Allah razı olsun düşündüğün için canım.Daha seni ekleyecektim Randövüsü nasıl geçti diye .Her şey yolunda mı Apla.Kaç haftalık olmuşsun.
İyi diyelim iyi olsun.Her gün gel eksikliğini hissettirme .Bu hafta biraz sıkıntı geçti inşallah bebek için her şey yolundadır.Canım sen nasılsın durumun nasıl uzun süre yazamadım.
Senden de razı olsun.Allah razı olsun düşündüğün için canım.
Çok şükür doktor yolunda dedi.He şimdi gördüm 6+5 yazıyor
İyi diyelim iyi olsun.Her gün gel eksikliğini hissettirme .Bu hafta biraz sıkıntı geçti inşallah bebek için her şey yolundadır.
Ben okudum kadınlar külübünden bir formda armut gibi olunca mı erkek oluyor du. Sağda solda altta yukarıda olsa bile cinsiyet yorumu yapılıyordu bilmiyorum belki de burda idi. Hatırlamıyorum.Bazı kese niye Armut tipli,Bazı kese neden yuvarlak tipli.Cinsiyetlemi alakalı acaba bu ??
Benimki aldı 6,7 tüp kan.İdrar da aldı.Vajinamdan örnek aldı..3 hafta sonraya Randövü verdi.Kan değerlerine bakmadan ilaç veremem dedi.Sanırsam Demir ve folik asit veriyorlardı .Vitamin değerlerim yerindeyse yazmaya gerek yok dedi.kalp atışını dinletmedi .Seninki dinletti mi .kilo tansiyon herseye de baktı.Form doldurdum.Hamilelik hakkında sorulacaklar.sigara içiyor musun?tansiyon var mı?seker ?içki içiyor musun.kan uyuşmazlık varmı bir sürü soru ….. 3 hafta sonraya benim doktorda Randövü verdi.12 gün kaldı .Çok şükür doktor yolunda dedi.
Ama yine 3 hafta sonraya termin verdi.
Kan tahlili idrar faln istemedi. Bir sonraki termin de yapacakmış. Sanıyorum şimdi yapması gerekirdi
Bana da form verdi evde doldurmam için. Birde idrar için kap verdi gittiğim gün götüreceğim. Kalp atışını gösterdi hareket ediyordu. Ben kann ich Hören dedim ama birşey demedi. Sadece gösterdi dinletmediBenimki aldı 6,7 tüp kan.İdrar da aldı.Vajinamdan örnek aldı..3 hafta sonraya Randövü verdi.Kan değerlerine bakmadan ilaç veremem dedi.Sanırsam Demir ve folik asit veriyorlardı .Vitamin değerlerim yerindeyse yazmaya gerek yok dedi.kalp atışını dinletmedi .Seninki dinletti mi .kilo tansiyon herseye de baktı.Form doldurdum.Hamilelik hakkında sorulacaklar.sigara içiyor musun?tansiyon var mı?seker ?içki içiyor musun.kan uyuşmazlık varmı bir sürü soru ….. 3 hafta sonraya benim doktorda Randövü verdi.12 gün kaldı .
Ayın 20 sine mi termin verdi. Benim Di 27 si.Benimki aldı 6,7 tüp kan.İdrar da aldı.Vajinamdan örnek aldı..3 hafta sonraya Randövü verdi.Kan değerlerine bakmadan ilaç veremem dedi.Sanırsam Demir ve folik asit veriyorlardı .Vitamin değerlerim yerindeyse yazmaya gerek yok dedi.kalp atışını dinletmedi .Seninki dinletti mi .kilo tansiyon herseye de baktı.Form doldurdum.Hamilelik hakkında sorulacaklar.sigara içiyor musun?tansiyon var mı?seker ?içki içiyor musun.kan uyuşmazlık varmı bir sürü soru ….. 3 hafta sonraya benim doktorda Randövü verdi.12 gün kaldı .
Şu an dinletmiyorlar.Benimkisi de öyle gösterdi.Küçük olduğu için sağlıksız buluyorlar kalp atışını almayı.Bana da form verdi evde doldurmam için. Birde idrar için kap verdi gittiğim gün götüreceğim. Kalp atışını gösterdi hareket ediyordu. Ben kann ich Hören dedim ama birşey demedi. Sadece gösterdi dinletmedi
Ramazana denk geliyor gitmez benim eşimNisandaki ara tatilde okula gelin derler mi acaba? Hem her yer daha ucuz oluyor o zaman gitmek istiyorum ben ama eşim ne der bilmiyorum
Evet 20 siAyın 20 sine mi termin verdi. Benim Di 27 si.
Ultrason ölçümlerinde bebeğin son adetten 2 haftaya kadar önde veya geride olması normal kabul ediliyorKızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Hayır ilaç kullanmıyorum doktoruma şikayetlerimi söyledim ama bı ilaç vermediPrilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyim. Bugün sağlık ocağına gidip 2 kutu yazdırdım
Ultrasona göre kaç haftalıktıBenim adete göre 6 haftalık ti ama duyulmadı
Benim 1 gün geriden çıktı ama arada çok fark olmadığı sürece makine ölçümüne takılmam. Mesela 2. Doğumda doğuma yakın minik bir bebeğiniz olacak ama gelişim geriliği gibi durmuyor demişti. Ben de ilki 2.5 kilo doğdu dediğim de genetik o zaman dedi 2. De 2700 doğdu. Yani makine ölçümü aşırı bir fark olmadığı sürece doktorlar bile takılmıyoren son ki ölçüm 2, şimdi de 3 çıkınca daha bi tedirgin oldum. Haftaya kontrol var merak ediyorm ne çıkacak diye. Sizlerin hep haftası ile uyumlu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?