Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
en son ki ölçüm 2, şimdi de 3 çıkınca daha bi tedirgin oldum. Haftaya kontrol var merak ediyorm ne çıkacak diye. Sizlerin hep haftası ile uyumlu mu acaba
Canım benmde ilk haftalar 3 gün sonra 5 gun geri çıkıyordu doktor hersey yolunda diyordu. Son kontrolde 8+5 ken 9+1 çıkmıştı. Haftasını yakalıyor sonradan

Eki Görüntüle 2966306 cinsiyet tahmin eden arkadaşlar vardı. Benim içinde yorum alabilir miyim. İlk randevum ilk resim. Çok şükür elhamdülillah.
Gözünüz aydın inşallah düşük tehlikesini atlattınız benim daha çok doktor adı dikkatimi çekti yurt dışında mı yaşıyorsunuz

Gözünüz aydın inşallah düşük tehlikesini atlattınız benim daha çok doktor adı dikkatimi çekti yurt dışında mı yaşıyorsunuz
Allah razı olsun canım. Rabbim bebek bekleyen bütün hanımları bebeği ile birlikte muhafaza etsin.
Evet almanyada yım doktorum alman.

Allah razı olsun canım. Rabbim bebek bekleyen bütün hanımları bebeği ile birlikte muhafaza etsin.
Evet almanyada yım doktorum alman.
Benim kesede bu şekilde armut tipliye erkek diyorlar bakalım hayırlısı ilk çocuğum olacağı için pek bi önemi yok benim için. Istediğiniz bi cinsiyet var mı

Benim kesede bu şekilde armut tipliye erkek diyorlar bakalım hayırlısı ilk çocuğum olacağı için pek bi önemi yok benim için. Istediğiniz bi cinsiyet var mı
Benim ilk bebeğim kız. Bu Ikıncı olacak allahın izni ile.
Ben Ikıncı yı erkek istiyorum.
Yaşım 35.
Hem kzıım hem oğlum olsun rabbim Ikı duyduyuda tattırsin istiyorum.
İnşaallah oyle istiyorum rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle ama rabbim in hazinesi çok istemek caizdir.

Dün akşam prilam içmedim. Evdeyken kendimi deneyeyim dedim. Sabah kahvaltı hazırlamaya kalktım çok az bulantı varken akıl küpü ben su içtim. Birkaç dakika sonra bu gebeliğin ilk istifrasını gerçekleştirdim..

Neyseki kahvaltı yaparken ve sonra devam etmedi. Acıkmaya yakın gelirler yine

Ama acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız

Çok sıcaklar olmaz insaallah geçen sene hava haziran sonuna kadar ılıktı. Yani çok zorlanmayiz biz. Güzel zamanda yapacagiz dogumu

İlk çocuğumu Temmuz ayında doğurdum. Haziran sıcağında klimasız evde bebek kıyafeti ütülüyordum. Lohusalıktan bahsetmiyorum bile. Başka sözüm yok..

İlk çocuğumu Temmuz ayında doğurdum. Haziran sıcağında klimasız evde bebek kıyafeti ütülüyordum. Lohusalıktan bahsetmiyorum bile. Başka sözüm yok..
Haziran sonu doğurdum ben de ve sevmedim yaz anneliğini, üşüyor mu çok mu sıcakladı kafalar karışıyor. İlki ekim sonuydu tek amacım sıcak tutmaktı ne güzel

Canım benmde ilk haftalar 3 gün sonra 5 gun geri çıkıyordu doktor hersey yolunda diyordu. Son kontrolde 8+5 ken 9+1 çıkmıştı. Haftasını yakalıyor sonradan
ay ne güzel, darısı başıma inş:) sağlıcakla kucağımıza alalım inş. Çok heyecanlıyım bazen tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…