- 23 Ekim 2018
- 16.342
- 37.831
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.041
Hadi ya benim ki de gitmeyebilir o zamanRamazana denk geliyor gitmez benim eşim
Bıraktınız mi ilacı? Ne şekilde bıraktınız.Yok ben duphaston hap kullanıyorum günde 3 defa. Başka bir sey vermedi iki doktor da.
Size de çok geçmiş olsunzor süreçler gerçekten arkadaşın dediği gibi 3 ay rahat yok. Hep beraber bugünleri geçirip keyfini süreceğiz inşallah
Canım benmde ilk haftalar 3 gün sonra 5 gun geri çıkıyordu doktor hersey yolunda diyordu. Son kontrolde 8+5 ken 9+1 çıkmıştı. Haftasını yakalıyor sonradanen son ki ölçüm 2, şimdi de 3 çıkınca daha bi tedirgin oldum. Haftaya kontrol var merak ediyorm ne çıkacak diye. Sizlerin hep haftası ile uyumlu mu acaba
Hayır bırakmadım. Son kutuyu içiyorum. Daha içmeyeceğim, doktor gerek yok dedi.Bıraktınız mi ilacı? Ne şekilde bıraktınız.
Gözün Aydın🐿 🏵 ☘ ☘
Dinimiz amin3 gündür bulantılar sanki azaldı. Ya da ilacın düzenli kullanım etkisi olabilir
İşime gücüme bakabilirim
Oh be
Gözünüz aydın inşallah düşük tehlikesini atlattınızEki Görüntüle 2966306 cinsiyet tahmin eden arkadaşlar vardı. Benim içinde yorum alabilir miyim. İlk randevum ilk resim. Çok şükür elhamdülillah.
Allah razı olsun canım. Rabbim bebek bekleyen bütün hanımları bebeği ile birlikte muhafaza etsin.Gözünüz aydın inşallah düşük tehlikesini atlattınızbenim daha çok doktor adı dikkatimi çekti yurt dışında mı yaşıyorsunuz
Benim kesede bu şekilde armut tipliye erkek diyorlar bakalım hayırlısı ilk çocuğum olacağı için pek bi önemi yok benim için. Istediğiniz bi cinsiyet var mıAllah razı olsun canım. Rabbim bebek bekleyen bütün hanımları bebeği ile birlikte muhafaza etsin.
Evet almanyada yım doktorum alman.
Benim ilk bebeğim kız. Bu Ikıncı olacak allahın izni ile.Benim kesede bu şekilde armut tipliye erkek diyorlar bakalım hayırlısı ilk çocuğum olacağı için pek bi önemi yok benim için. Istediğiniz bi cinsiyet var mı
İlaç çok iyi geldi bana da🐿 🏵 ☘ ☘
Dinimiz amin3 gündür bulantılar sanki azaldı. Ya da ilacın düzenli kullanım etkisi olabilir
İşime gücüme bakabilirim
Oh be
Bir de karnım sanki 5 aylık hamileyim gibiİlaç çok iyi geldi bana da
Öyle yapayım en iyisi. Haftaya kontrolüm var her şey yolundadır inşallahO gunlerin tadini cikarmani oneririm 7. Haftada baslayan mide bulantisi tum yasam kalitemi mahvetti
O daha zor gibi geldi karnımda daha kolay olur gibi birde 2 yaşında kızım var tatilciBen haziranda cesaret edemem de, 40ı çıktıktan sonra belki.
Ama acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız
Çok sıcaklar olmaz insaallah geçen sene hava haziran sonuna kadar ılıktı. Yani çok zorlanmayiz biz. Güzel zamanda yapacagiz dogumu
Benim de öyle yaBir de karnım sanki 5 aylık hamileyim gibi
Sanırım gaz .
Haziran sonu doğurdum ben de ve sevmedim yaz anneliğini, üşüyor mu çok mu sıcakladı kafalar karışıyor. İlki ekim sonuydu tek amacım sıcak tutmaktı ne güzel
İlk çocuğumu Temmuz ayında doğurdum. Haziran sıcağında klimasız evde bebek kıyafeti ütülüyordum. Lohusalıktan bahsetmiyorum bile. Başka sözüm yok..
teşekkürler
İlk çocuğumu Temmuz ayında doğurdum. Haziran sıcağında klimasız evde bebek kıyafeti ütülüyordum. Lohusalıktan bahsetmiyorum bile. Başka sözüm yok..
ay ne güzel, darısı başıma inş:) sağlıcakla kucağımıza alalım inş. Çok heyecanlıyım bazen tutamıyorum kendimiCanım benmde ilk haftalar 3 gün sonra 5 gun geri çıkıyordu doktor hersey yolunda diyordu. Son kontrolde 8+5 ken 9+1 çıkmıştı. Haftasını yakalıyor sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?