Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran sonu doğurdum ben de ve sevmedim yaz anneliğini, üşüyor mu çok mu sıcakladı kafalar karışıyor. İlki ekim sonuydu tek amacım sıcak tutmaktı ne güzel

Ben de çok bunalmıştım. Lohusa kadın zaten daha çok bunalıyor bebeği de ona göre giydiriyordum. Üşür mü terler mi derdi bitmiyor. Bir de annem demez mi çorap giy ayakların üşümesin bebek de gazlanır diye. Dedim senin dilin neler söyler benim ayaklarımı ateş basıyor zaten

Her gün banyo yapmak istiyorsun ama bebeği tek bırakıp banyoya giremiyorsun. Bazen önce kafamı, bebek uyanmadıysa sonra gövdemi yıkardım. Oy ne sefil günlerdi

Bir tek diğer mevsimler gibi dışarıdan gelen hastalık getirecek derdi çok olmuyor. Mesela oğlum ilkokula başlayacak doğumdan iki ay sonra. İlk çocuğu uzun süre hastalıktan koruyabiliyorsun da ikinci, üçüncü vs. daha sık hasta oluyor dışarıdan gelenler yüzünden..

Ay tüm anneler mi aynı olur çorap giy muhabbeti bizde de oldu

Evet her yer açık hastalık bulaşmaması açısından avantajlı bir dönem. Onda da klima açsak mı açmasak mı derdi oluyor ya çarparsa diye korkuyorduk
Neyse sağlıkla hayırla doğsunlar da adapte olacağız mecbur

Slmlar herkese bnmde 3 güne kadar şişkinliğim vardı karnım kocaman olurdu midem de hazimsizlik olurdu onlar geçti ama bildiginiz afedersiniz ama tukuruk salgisinda bi artış var o midemi bulandırıyor oda geçer inşallah
Kalp atışı duymaya gittik çok sukur 4 günlük arayı kapatmış haftasını yakalamış beybito bu da resmimiz teyzeleri

Eklentiler

• SmartSelect_20211208-123437_Gallery.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 76
Benimde büyük oğlum ilkokula başlayacak. Korkuyorum sürekli hastalar anaokulunda şuan bile nasıl olacak diye.

Ben 4 haftaliken grip olmuştum ilaç vermedi. Ihlamur icebilirsin demişti
Bol c vitamini tükettim öyle geçti
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dün biz de gittik doktor 4 saatte bir paol içebilirsin C vitamini takviyesi sizin dediğiniz gibi bir de soğanı balda bekletip balı yeyin dedi doğa antibiyotikmiş aklınız da bulunsun sizin de

Maşşallah sağlıcakla alın kucağınıza inş. Bi önceki kontrolde haftası kaç çıkmıştı acaba
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alalım. 8+2 de gitmiştim. O günde 8+4 du. 2 gün öndeydi. 3 gün olmuş. Bu gidişle bir dahaki gidişime arayali açacak gibi. Bir önceki gidişimde tam haftasindaydi.

Kızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
Benimde 3 gun ilerde çıkıyor. Benim ilk oğlum hep 1 hafta ilerde gitti. Doktor da hep beni korkuttu. Çocuk 1 hafta ilerde bak bu çocukta şeker olacak şekeri e dikkat et diyetine dikkat et diye. Normalde 1 hafta ileri 1 hafta geri çok normal hiç korkacak bir şey yok. Ama bende sekeer olduğu için 1 hafta ileri olması hep korkuttu.bson ay tam haftasına döndü. Şimdi 2. De yine 3 gün öne geçti. Normal böyle şeyler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…