- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.061
Canım surekli ilaç kullanmak zararlı olmaz mı doktorun ne diyor.🐿 🏵 ☘ ☘
Dinimiz amin3 gündür bulantılar sanki azaldı. Ya da ilacın düzenli kullanım etkisi olabilir
İşime gücüme bakabilirim
Oh be
İnşallah canım içini rahat tutay ne güzel, darısı başıma inş:) sağlıcakla kucağımıza alalım inş. Çok heyecanlıyım bazen tutamıyorum kendimi
Doktoe Gun de 4 tane kadar kullanabilirsin dedi. Güveniyorum kendisineCanım surekli ilaç kullanmak zararlı olmaz mı doktorun ne diyor.
Bulantı ilacını istediğin zaman alabilirsin bir zararı yok dedi banaCanım surekli ilaç kullanmak zararlı olmaz mı doktorun ne diyor.
Çok iyi ya bende yazdiracam.Bulantı ilacını istediğin zaman alabilirsin bir zararı yok dedi bana
Haziran sonu doğurdum ben de ve sevmedim yaz anneliğini, üşüyor mu çok mu sıcakladı kafalar karışıyor. İlki ekim sonuydu tek amacım sıcak tutmaktı ne güzel
teşekkürler
Ay tüm anneler mi aynı olur çorap giy muhabbeti bizde de olduBen de çok bunalmıştım. Lohusa kadın zaten daha çok bunalıyor bebeği de ona göre giydiriyordum. Üşür mü terler mi derdi bitmiyor. Bir de annem demez mi çorap giy ayakların üşümesin bebek de gazlanır diye. Dedim senin dilin neler söyler benim ayaklarımı ateş basıyor zaten
Her gün banyo yapmak istiyorsun ama bebeği tek bırakıp banyoya giremiyorsun. Bazen önce kafamı, bebek uyanmadıysa sonra gövdemi yıkardım. Oy ne sefil günlerdi
Bir tek diğer mevsimler gibi dışarıdan gelen hastalık getirecek derdi çok olmuyor. Mesela oğlum ilkokula başlayacak doğumdan iki ay sonra. İlk çocuğu uzun süre hastalıktan koruyabiliyorsun da ikinci, üçüncü vs. daha sık hasta oluyor dışarıdan gelenler yüzünden..
Çok sağol canım allah kimseye vermesinÇok geçmiş olsun canim diş cok zor
Çok fazla değil mi yaGece yatmadan önce 2 tane alıyorum. Geç yatıyorum bu arada. Sabah aç karnına bir tane daha alıyorum.
Akşama doğru bir tane daha, bu sekilde.
Fena sayılmam. İyiyim gibi şükür .
Benimde oyleBir de karnım sanki 5 aylık hamileyim gibi
Sanırım gaz .
Gunde 4 taneÇok fazla değil mi ya
Ya çok zor bütün gün hasta gibi geziyorum.kendimden nefret ettim.Doktoe Gun de 4 tane kadar kullanabilirsin dedi. Güveniyorum kendisine
Çok şükür kendime geldim.Ya çok zor bütün gün hasta gibi geziyorum.kendimden nefret ettim.
Benimde büyük oğlum ilkokula başlayacak. Korkuyorum sürekli hastalar anaokulunda şuan bile nasıl olacak diye.Ben de çok bunalmıştım. Lohusa kadın zaten daha çok bunalıyor bebeği de ona göre giydiriyordum. Üşür mü terler mi derdi bitmiyor. Bir de annem demez mi çorap giy ayakların üşümesin bebek de gazlanır diye. Dedim senin dilin neler söyler benim ayaklarımı ateş basıyor zaten
Her gün banyo yapmak istiyorsun ama bebeği tek bırakıp banyoya giremiyorsun. Bazen önce kafamı, bebek uyanmadıysa sonra gövdemi yıkardım. Oy ne sefil günlerdi
Bir tek diğer mevsimler gibi dışarıdan gelen hastalık getirecek derdi çok olmuyor. Mesela oğlum ilkokula başlayacak doğumdan iki ay sonra. İlk çocuğu uzun süre hastalıktan koruyabiliyorsun da ikinci, üçüncü vs. daha sık hasta oluyor dışarıdan gelenler yüzünden..
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dün biz de gittik doktor 4 saatte bir paol içebilirsin C vitamini takviyesi sizin dediğiniz gibi bir de soğanı balda bekletip balı yeyin dedi doğa antibiyotikmiş aklınız da bulunsun sizin deBen 4 haftaliken grip olmuştum ilaç vermedi. Ihlamur icebilirsin demişti
Bol c vitamini tükettim öyle geçti
Ultrasonda ne kadarlık göründü?Benim adete göre 6 haftalık ti ama duyulmadı
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alalım.Maşşallah sağlıcakla alın kucağınıza inş. Bi önceki kontrolde haftası kaç çıkmıştı acaba
Benimde 3 gun ilerde çıkıyor. Benim ilk oğlum hep 1 hafta ilerde gitti. Doktor da hep beni korkuttu. Çocuk 1 hafta ilerde bak bu çocukta şeker olacak şekeri e dikkat et diyetine dikkat et diye. Normalde 1 hafta ileri 1 hafta geri çok normal hiç korkacak bir şey yok. Ama bende sekeer olduğu için 1 hafta ileri olması hep korkuttu.bson ay tam haftasına döndü. Şimdi 2. De yine 3 gün öne geçti.Kızlar merhaba, bende 9+4 günlük hamileyim. 6. haftadaki kontrolde 2 gün geride, 8. haftadaki kontrolde 3 gün geride çıktık. Bu konu kafamı hep kurcalıyor. Benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?