- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.081
Merhaba beta bı kere baktırdım oda ilk ogrendigim zamandi daha sonra istemedi doktorum. Geçen hafta perşembe 5+5 gunluktu kese ve bebek net göründü ama kese küçük demiştiMerhaba artıslarınız 2 katı. Mıydı beta? Kax haftalıkken gördünüz keseyi
Benim ilk çocuğum Mayıs doğumlu. Havluya sarıp bebek arabasına oturtup yanıma banyoya getiriyordum. Önce kendim yıkanıp sonra onu aliyordum yanıma. Sonra onu arabasına havlulun içine koyup çıkıyordum.Ben de çok bunalmıştım. Lohusa kadın zaten daha çok bunalıyor bebeği de ona göre giydiriyordum. Üşür mü terler mi derdi bitmiyor. Bir de annem demez mi çorap giy ayakların üşümesin bebek de gazlanır diye. Dedim senin dilin neler söyler benim ayaklarımı ateş basıyor zaten
Her gün banyo yapmak istiyorsun ama bebeği tek bırakıp banyoya giremiyorsun. Bazen önce kafamı, bebek uyanmadıysa sonra gövdemi yıkardım. Oy ne sefil günlerdi
Bir tek diğer mevsimler gibi dışarıdan gelen hastalık getirecek derdi çok olmuyor. Mesela oğlum ilkokula başlayacak doğumdan iki ay sonra. İlk çocuğu uzun süre hastalıktan koruyabiliyorsun da ikinci, üçüncü vs. daha sık hasta oluyor dışarıdan gelenler yüzünden..
Banaa da pazartesı günü baktırdım kese cok küxük saglıksız dedi daha yeni görünmüştü halbuki.Merhaba beta bı kere baktırdım oda ilk ogrendigim zamandi daha sonra istemedi doktorum. Geçen hafta perşembe 5+5 gunluktu kese ve bebek net göründü ama kese küçük demişti
Benimde aynı şekilde kalp atışınıda duyduk 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar gidicem insallah duzelmistir. Bol bol su tüketiyorum folik asit ve düşük önleyici fitil kullanıyorumBanaa da pazartesı günü baktırdım kese cok küxük saglıksız dedi daha yeni görünmüştü halbuki.
Hanımlar benden beyaz akıntı geliyor sulu birkaç gündür .Bunu yaşayan var mı?Ablamla konuştum bugün .O 34. Haftasında kontrole gitmişti .Nst ye girdim sancı çıkmadı .Tam doktorun odasından çıkıyordum .Beyaz akıntım var dedim .Öyle olunca doktor alttan bakalım dedi ve meğerse açılma olmuş baya bir .Birkaç cm kalmış .Suyu gelecekmiş .Eve gitseymis .Ben de korktum .Nişan o dedi .Ben ilk gamielligimde Nişan falan görmedim .Nasıl bilmiyorum .
Yanlış yere yazdım .
Benim ikiside hep öndeydi boyları ve kafa çevrelerinden oldu bence. Kiloları normal doğdular. Seker bıktırmadan ama doktorda hic korkutmasın beniTeşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alalım.8+2 de gitmiştim. O günde 8+4 du. 2 gün öndeydi. 3 gün olmuş. Bu gidişle bir dahaki gidişime arayali açacak gibi. Bir önceki gidişimde tam haftasindaydi.
Benimde büyük oğlum ilkokula başlayacak. Korkuyorum sürekli hastalar anaokulunda şuan bile nasıl olacak diye.
Benim ilk çocuğum Mayıs doğumlu. Havluya sarıp bebek arabasına oturtup yanıma banyoya getiriyordum. Önce kendim yıkanıp sonra onu aliyordum yanıma. Sonra onu arabasına havlulun içine koyup çıkıyordum.
Benim ikiside krup sabaha kadar nöbetteyiz geceleri çok yorgunum bu yüzden. Bende kesik kesik öksürüyorum bakalim ne olacakValla işimiz zor. Şimdi bile hasta oğlum. Kurp virüsü salgını varmış doktorun dediğine göre. Üst solunum yolunu tıkıyor. Göz nezlesi de oldu mahfoldu çocuğum. Bırakacak kimse yok senelik izin aldım iyileşsin diye.
Bir de bebekle düşünemiyorum kendimi. Olduracağız bir şekilde
O sıcakta yolculuk daha zor bana hamileyken. Tabi atıyorum şu an, o zaman nasıl olur bilmemO daha zor gibi geldi karnımda daha kolay olur gibi birde 2 yaşında kızım var tatilci
Doktor kontrolüne mo gittinnasıldı bebiş?
Çok şükür herşey yolunda kalp atışını da duydukDimi yetişemiyo insan , yazdın mı okuyamadım bilmiyorum nasıldı kontrol iyi geçtimi nasıl bebiş
İlki de temmuzdu bir daha asla yazın doğurmam diyip yine temmuzda doğurucam. Lohusa terlemesi yaz sıcakları ütüler son haftalarda ödemAma acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız
Ay iki gündür ben de iyiyim şükür🐿 🏵 ☘ ☘
Dinimiz amin3 gündür bulantılar sanki azaldı. Ya da ilacın düzenli kullanım etkisi olabilir
İşime gücüme bakabilirim
Oh be
Benimde öyle. Bide kavrulmuş soğanDün yediği yemeği bugün yiyemeyen bi ben miyim aranızda
Selam canım Almanyada neredesin? Bende Almanyadayım :)Allah razı olsun canım. Rabbim bebek bekleyen bütün hanımları bebeği ile birlikte muhafaza etsin.
Evet almanyada yım doktorum alman.
Duyulur, ben tam 6+5 de duydum pazartesi günüKızlar 6+5 de kalp atışı duyulurmu sizce
Bende geçen hafta gittim sadece kese gördüm sata göre değil geç yumurtlamam oldu şuanda 6-7 hafta içindeyim ama kesemiz büyük dedi doktorum kafamı karıştırdı acaba kötü birşeymi diye kesemiz 1.19 cm yazıyordu usg kağıdında sizinkinin ebatı yazıyormuMerhaba beta bı kere baktırdım oda ilk ogrendigim zamandi daha sonra istemedi doktorum. Geçen hafta perşembe 5+5 gunluktu kese ve bebek net göründü ama kese küçük demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?