Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ilk çocuğum Mayıs doğumlu. Havluya sarıp bebek arabasına oturtup yanıma banyoya getiriyordum. Önce kendim yıkanıp sonra onu aliyordum yanıma. Sonra onu arabasına havlulun içine koyup çıkıyordum.

Banaa da pazartesı günü baktırdım kese cok küxük saglıksız dedi daha yeni görünmüştü halbuki.
Benimde aynı şekilde kalp atışınıda duyduk 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar gidicem insallah duzelmistir. Bol bol su tüketiyorum folik asit ve düşük önleyici fitil kullanıyorum

Hanımlar benden beyaz akıntı geliyor sulu birkaç gündür .Bunu yaşayan var mı?Ablamla konuştum bugün .O 34. Haftasında kontrole gitmişti .Nst ye girdim sancı çıkmadı .Tam doktorun odasından çıkıyordum .Beyaz akıntım var dedim .Öyle olunca doktor alttan bakalım dedi ve meğerse açılma olmuş baya bir .Birkaç cm kalmış .Suyu gelecekmiş .Eve gitseymis .Ben de korktum .Nişan o dedi .Ben ilk gamielligimde Nişan falan görmedim .Nasıl bilmiyorum .

Benim ikiside hep öndeydi boyları ve kafa çevrelerinden oldu bence. Kiloları normal doğdular. Seker bıktırmadan ama doktorda hic korkutmasın beni

Benimde büyük oğlum ilkokula başlayacak. Korkuyorum sürekli hastalar anaokulunda şuan bile nasıl olacak diye.

Valla işimiz zor. Şimdi bile hasta oğlum. Kurp virüsü salgını varmış doktorun dediğine göre. Üst solunum yolunu tıkıyor. Göz nezlesi de oldu mahfoldu çocuğum. Bırakacak kimse yok senelik izin aldım iyileşsin diye.
Bir de bebekle düşünemiyorum kendimi. Olduracağız bir şekilde

Benim ilk çocuğum Mayıs doğumlu. Havluya sarıp bebek arabasına oturtup yanıma banyoya getiriyordum. Önce kendim yıkanıp sonra onu aliyordum yanıma. Sonra onu arabasına havlulun içine koyup çıkıyordum.

Benimki çok sık uyanıyordu. Yanıma getirsem bile bir ağlamaya başladı mı yıkanmama izin vermezdi ki
Bir de benimki banyodan sonra rahatlamaz tam tersi gözü açılırdı. Yıkayayım rahatlasın uyusun işlemiyordu bizde

Benim ikiside krup sabaha kadar nöbetteyiz geceleri çok yorgunum bu yüzden. Bende kesik kesik öksürüyorum bakalim ne olacak

O daha zor gibi geldi karnımda daha kolay olur gibi birde 2 yaşında kızım var tatilci
O sıcakta yolculuk daha zor bana hamileyken. Tabi atıyorum şu an, o zaman nasıl olur bilmem. Benimkiler de tatil isteyecek. Ya babalarıyla gönderecem, ya da peşlerinden ben de, bakalım artık. Allah sağlıkla o günleri göstersin

Doktor kontrolüne mo gittin nasıldı bebiş?
Dimi yetişemiyo insan , yazdın mı okuyamadım bilmiyorum nasıldı kontrol iyi geçtimi nasıl bebiş
Çok şükür herşey yolunda kalp atışını da duyduk 4 gün önde çıktı bir de duphastonu kesti sağolun kızlar
Ama acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız
İlki de temmuzdu bir daha asla yazın doğurmam diyip yine temmuzda doğurucam. Lohusa terlemesi yaz sıcakları ütüler son haftalarda ödem allah yardımcımız olsun
🐿🏵

Dinimiz amin 3 gündür bulantılar sanki azaldı. Ya da ilacın düzenli kullanım etkisi olabilir

İşime gücüme bakabilirim
Oh be
Ay iki gündür ben de iyiyim şükür Doktor prilamı değişti ama çok halsizlik yapar diye.

Merhaba beta bı kere baktırdım oda ilk ogrendigim zamandi daha sonra istemedi doktorum. Geçen hafta perşembe 5+5 gunluktu kese ve bebek net göründü ama kese küçük demişti
Bende geçen hafta gittim sadece kese gördüm sata göre değil geç yumurtlamam oldu şuanda 6-7 hafta içindeyim ama kesemiz büyük dedi doktorum kafamı karıştırdı acaba kötü birşeymi diye kesemiz 1.19 cm yazıyordu usg kağıdında sizinkinin ebatı yazıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…