Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın canım nasipse, sat a göre 8+ lardayım ama geç döllenme oldu takip ediyordum 7 haftanın içindeyim kendi hesabına göre 6+5 im yarın sabah 10 da randevum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende 5+5 de gormusdum keseyi, kese ölçüsü 1.14 cm di. Büyük falanda demedi doktor uyumlu demisdi.sonra da gttim zaten yine uyumlu çıkmisdı.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Sağol canım benim hepimiz güzel haberlerle devam edelim. Bu benim ikinci bebeğim olacak nasipse ilkini unutmuşum ama şuanda biraz ağır gidiyorum hiç hamile modunda değilim baya mutsuzum halbuki çok neşeliyim normalinde sürekli bulantı değilde tiskinti var üzerimde umarım bunlar geçer ve tadına varırım..

Bende yemek yedigimde cok kotu oluyorum elim ayagım bosalıyo sanki, ve midem agrıyo mu yanıyo mu anlayamıyorum bisey oluyo 3. Gebeligim boyle bısey ilk kez yasıyorum

Benim Ikıncı canım. İlk bebeğim kız.
19 Aralık 2019 da almanyaya geldim. 17 Aralık 2020 de doğum yaptım. 2 yıl olacak almanyaya geleli
Masallah canım, Allah gonlune gore versin. Benim iki cocugum var. Oglum 8 kızım 4 yasında bu da surpriz oldu. Bende 9 yıl once İstanbuldan geldim :) Haftaya Harz a gidicez size yakın sanırım

Kızlar ben 23kasımla 30 kasımda gittim yani en son 8. Haftamda gittim hastaneye herşey güzel kan tahlilermde yapıldı sıkıntı yok..
bidahaki kontrole 13. Hafta yani 4ocakda gitmeyi düşünüyorum, acaba çokmu geççç yoksa normalmı

Hersey yolundaysa ayda 1 gidiliyor zaten canım ama duramazsan daha onceye al

Masallah canım, Allah gonlune gore versin. Benim iki cocugum var. Oglum 8 kızım 4 yasında bu da surpriz oldu. Bende 9 yıl once İstanbuldan geldim :) Haftaya Harz a gidicez size yakın sanırım
Rabbim bağışlasın evlatlarını. Acısını göstermesin. Bende bir de oğlum olsun istiyorum. Allah bilir sağlıklı olsun da. 9 yıl. Sen artık yabancı değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…