- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.101
Bence duyulur.Kızlar 6+5 de kalp atışı duyulurmu sizce
Yaa çok heyecan vericiDuyulur, ben tam 6+5 de duydum pazartesi günü
Ne zaman gideceksin doktora?Yaa çok heyecan verici
Yarın canım nasipse, sat a göre 8+ lardayım ama geç döllenme oldu takip ediyordum 7 haftanın içindeyim kendi hesabına göre 6+5 im yarın sabah 10 da randevumNe zaman gideceksin doktora?
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYarın canım nasipse, sat a göre 8+ lardayım ama geç döllenme oldu takip ediyordum 7 haftanın içindeyim kendi hesabına göre 6+5 im yarın sabah 10 da randevum
Bende 5+5 de gormusdum keseyi, kese ölçüsü 1.14 cm di. Büyük falanda demedi doktor uyumlu demisdi.sonra da gttim zaten yine uyumlu çıkmisdı.Bende geçen hafta gittim sadece kese gördüm sata göre değil geç yumurtlamam oldu şuanda 6-7 hafta içindeyim ama kesemiz büyük dedi doktorum kafamı karıştırdı acaba kötü birşeymi diye kesemiz 1.19 cm yazıyordu usg kağıdında sizinkinin ebatı yazıyormu
Sağol canım benim hepimiz güzel haberlerle devam edelim. Bu benim ikinci bebeğim olacak nasipse ilkini unutmuşumHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Duyulur canım bnde 6+5 de duydumKızlar 6+5 de kalp atışı duyulurmu sizce
Öyle mi ben Leipzig deyim. Sen neresindesin canım.Selam canım Almanyada neredesin? Bende Almanyadayım :)
Sağol canım benim hepimiz güzel haberlerle devam edelim. Bu benim ikinci bebeğim olacak nasipse ilkini unutmuşumama şuanda biraz ağır gidiyorum hiç hamile modunda değilim baya mutsuzum halbuki çok neşeliyim normalinde sürekli bulantı değilde tiskinti var üzerimde umarım bunlar geçer ve tadına varırım..
Bende Hamburgtayım. Kac haftada bir cagırıyor drun?Öyle mi ben Leipzig deyim. Sen neresindesin canım.
Bugun gittim. Benim bugun 6+5 idi doktor kalp atışını gösterdi. Ama dinletmedi.Kızlar 6+5 de kalp atışı duyulurmu sizce
Hamburg bize 3 saat uzak da.Bende Hamburgtayım. Kac haftada bir cagırıyor drun?
Birlikte ilerliyoruzBende Hamburgtayım. Kac haftada bir cagırıyor drun?
Evet aramızda 1 gun varHamburg bize 3 saat uzak da.
3 haftada bir şimdi.
Dikkat ettim benim bebet 29.07 2022 gösteriyor. Senin ki 28.07.2022 gösteriyor
Benim Ikıncı canım. İlk bebeğim kız.Evet aramızda 1 gun varilk bebek mi
Masallah canım, Allah gonlune gore versin. Benim iki cocugum var. Oglum 8 kızım 4 yasında bu da surpriz oldu. Bende 9 yıl once İstanbuldan geldim :) Haftaya Harz a gidicez size yakın sanırımBenim Ikıncı canım. İlk bebeğim kız.
19 Aralık 2019 da almanyaya geldim. 17 Aralık 2020 de doğum yaptım. 2 yıl olacak almanyaya geleli
Hersey yolundaysa ayda 1 gidiliyor zaten canım ama duramazsan daha onceye alKızlar ben 23kasımla 30 kasımda gittim yani en son 8. Haftamda gittim hastaneye herşey güzel kan tahlilermde yapıldı sıkıntı yok..
bidahaki kontrole 13. Hafta yani 4ocakda gitmeyi düşünüyorum, acaba çokmu geççç yoksa normalmı
Rabbim bağışlasın evlatlarını. Acısını göstermesin. Bende bir de oğlum olsun istiyorum. Allah bilir sağlıklı olsun da. 9 yıl. Sen artık yabancı değilsinMasallah canım, Allah gonlune gore versin. Benim iki cocugum var. Oglum 8 kızım 4 yasında bu da surpriz oldu. Bende 9 yıl once İstanbuldan geldim :) Haftaya Harz a gidicez size yakın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?