- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.141
Aynen , kahvaltıda mecbur . İzin verir ama misal 2 dilim der belki.Sadece kahvaltılarda makul şekilde yesem o kadardanda bişey olmaz sanırımdiğer öğünlerde yemem ama sabah insan baya baya acıkıyor ben bunu konuşayım sadece kahvaltıda izin verir sanırım
Yedim canım çok iştahım açık benim normalden çok fazla abarttım aslında7 kilo fazlaymış. Bir diyetisyenle konuş istersen. Normalden fazla yemediysen şeker filan olabilir mi?
Olsun 2 dilimede razıyım en azından tutar biraz canımAynen , kahvaltıda mecbur . İzin verir ama misal 2 dilim der belki.
Gözün Aydın .Daim güzel haberler almayı nasip etsin RabbimSlmlar herkese bnmde 3 güne kadar şişkinliğim vardı karnım kocaman olurdu midem de hazimsizlik olurdu onlar geçti ama bildiginiz afedersiniz ama tukuruk salgisinda bi artış var o midemi bulandırıyor oda geçer inşallah
Kalp atışı duymaya gittik çok sukur 4 günlük arayı kapatmış haftasını yakalamış beybito bu da resmimiz teyzeleri
Ben temmuz ablam ağustos doğumlu ve annem çoook zor olduğunu söylüyordu hep. O yüzden bence zorlanacağızAma acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız
Acaba Ankara mı öyleydi? İzmir yanıyor temmuzdaÇok sıcaklar olmaz insaallah geçen sene hava haziran sonuna kadar ılıktı. Yani çok zorlanmayiz biz. Güzel zamanda yapacagiz dogumu
yemekten sonra acaba direk uzanıyormusunuz.bunun da etkisi kilo aldırmaya yetiyor.Kış ayı malum hareketsizlik çok azKızlar iyi akşamlar hepinize Muayne için doktora gittim. Herşey yolunda çok şükür fakat ben 1 buçuk ayda 7 kilo almışımçok mutsuzum şimdiden sanki 6 aylık gibi görünüyorum. Doktorum ekmek şeker tuz yasakladı mecburen uyuyorum dediklerine doymuyorum ama yapcak bişey yok tabiki karbonhidratın bebeğe hiç faydası yok muş bol protein tüket dedi ama ben endişeliyim bebek zayıf olur diye gebelikte perhiz ilk defa duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Bana doktor 2 kutu yazdı şimdi bitiyor yine öyle yazdıracağım.2 kutu yazıyorlar mi?
Orası neresi ki?Bu hafta hep stresli geçti anlatamam.Ailevi nedenlerden dolayı çoğunlukla.12 gün sonra Randövüm var.Bakalım nasıl olucak.Streslendim hep karnıma ağrılar girdi gün boyu geçmedi.Benim sinirim tavan yapmış durumda.Kız 1 aydır okula gitmiyor.Koronodan dolayı okul her yer kapalı market hariç.Kızım gece uyumuyor.Gündüz desen hiç uyumuyor.Düzen bozuk 1 aydır.
Aslında iyi yapmışsınYedim canım çok iştahım açık benim normalden çok fazla abarttım aslında
Canım bende ilk hamileliğimde sürekli diyet yaptım. İlk 3 ay zaten vücuttan besleniyor bebek. Sen yesen de yemezsen de o aç kalmwz. Ben kilolu hamile kalmıştım. Doktorum çok dikkat edeceksin hiç kilo almaya alsın dedi. İlk 3 ay almadım. Sonra şeker yuklemesi yapılınca şeker çıktı. Sonra diyetisyen ve dahiliyeye yönlendirdi doktor. Sürekli diyet yaptım kalan 6 ayda. İlk 3 ay kilo almamış olmama rağmen diyet verdiler. Sürekli yürüyüş yaptım şeker ekmek hamur işi asla yemedim. Son 6 ayı ara ara ağlayarak geçirdim.Kızlar iyi akşamlar hepinize Muayne için doktora gittim. Herşey yolunda çok şükür fakat ben 1 buçuk ayda 7 kilo almışımçok mutsuzum şimdiden sanki 6 aylık gibi görünüyorum. Doktorum ekmek şeker tuz yasakladı mecburen uyuyorum dediklerine doymuyorum ama yapcak bişey yok tabiki karbonhidratın bebeğe hiç faydası yok muş bol protein tüket dedi ama ben endişeliyim bebek zayıf olur diye gebelikte perhiz ilk defa duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Oy maşallahEki Görüntüle 2966619 Eki Görüntüle 2966620
Selam GüzellerBiz Geldik 9+6 regl e göre 10+4 usg ye göre. Allah'a şükür herşey yolunda. 3.5 cm boyundayız. Doktordan aldığım tavsiyeler; ekmek çok az; hatta akşamları 1 dilim sadece. Süt, yumurta, yoğurt,peynir mutlaka yiyoruz. Günde 3 litre su içmek ZORUNLU. Lazer yasak. Ve en geç 11.30 da yatıyoruz
Masallah demeden gecemedim ve his olarak erkek hissettimEki Görüntüle 2966619 Eki Görüntüle 2966620
Selam GüzellerBiz Geldik 9+6 regl e göre 10+4 usg ye göre. Allah'a şükür herşey yolunda. 3.5 cm boyundayız. Doktordan aldığım tavsiyeler; ekmek çok az; hatta akşamları 1 dilim sadece. Süt, yumurta, yoğurt,peynir mutlaka yiyoruz. Günde 3 litre su içmek ZORUNLU. Lazer yasak. Ve en geç 11.30 da yatıyoruz
Canım tam buğday ya da tam tahıllı ye ekmeği.Olsun 2 dilimede razıyım en azından tutar biraz canım
Bana da ilk resimde kız ikinci de erkek gibi geldiMasallah demeden gecemedim ve his olarak erkek hissettimSaglıkla kucagına almak nasip olsun
Yaaa bendemi öyle yapsam ikiliyi yapıp mı gitsem , ama bazı özel doktorlar ikiliyi kendi yapıyorum diyomuş napsam bilemedim oyuzden......
Ben de geç gidicem canim. Ikili testi yaptırayım ondan sonra diyorum.
Benimki testleri verdiYaaa bendemi öyle yapsam ikiliyi yapıp mı gitsem , ama bazı özel doktorlar ikiliyi kendi yapıyorum diyomuş napsam bilemedim oyuzden
Aynen mantıklı olan o cidden şuan gitsek bişi yapmıcak ozman bende ikili testi dışarda yapıyım öyle gidiyim 13. HaftadaBenimki testleri verdi
İstediğiniz yere yaptırıp getirin dedı
Zaten suan gitsem ne yapacak kı, ultrasonla bakacak bebeğe işte. O yuzden istediği şeyleri yaptırdıktan sonra gidicem.
Çok tşk ederim kuzum saolasın güzel yorumun inceliğin için ayrıca teşekkür ederim. Evet halsizlik ve kış olması da etkiledi tabi. Vakit buldukça uzanıyorum hareketlerimide kısıtladım. Malum sonuç ortadayemekten sonra acaba direk uzanıyormusunuz.bunun da etkisi kilo aldırmaya yetiyor.Kış ayı malum hareketsizlik çok azDoktor sizin için doğru şeyler demiş.Birden yapmak perhizi zor olur.eksilte eksilte yaparsınız azminizle.Şeker değilde pekmez yersiniz.ekmek değilde yulaf yersiniz.Kendinize dikkat edin.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?