Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözün Aydın .Daim güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim

yemekten sonra acaba direk uzanıyormusunuz.bunun da etkisi kilo aldırmaya yetiyor.Kış ayı malum hareketsizlik çok az Doktor sizin için doğru şeyler demiş.Birden yapmak perhizi zor olur.eksilte eksilte yaparsınız azminizle.Şeker değilde pekmez yersiniz.ekmek değilde yulaf yersiniz.Kendinize dikkat edin.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeği.

Selam Güzeller Biz Geldik 9+6 regl e göre 10+4 usg ye göre. Allah'a şükür herşey yolunda. 3.5 cm boyundayız. Doktordan aldığım tavsiyeler; ekmek çok az; hatta akşamları 1 dilim sadece. Süt, yumurta, yoğurt,peynir mutlaka yiyoruz. Günde 3 litre su içmek ZORUNLU. Lazer yasak. Ve en geç 11.30 da yatıyoruz

Orası neresi ki?

Canım bende ilk hamileliğimde sürekli diyet yaptım. İlk 3 ay zaten vücuttan besleniyor bebek. Sen yesen de yemezsen de o aç kalmwz. Ben kilolu hamile kalmıştım. Doktorum çok dikkat edeceksin hiç kilo almaya alsın dedi. İlk 3 ay almadım. Sonra şeker yuklemesi yapılınca şeker çıktı. Sonra diyetisyen ve dahiliyeye yönlendirdi doktor. Sürekli diyet yaptım kalan 6 ayda. İlk 3 ay kilo almamış olmama rağmen diyet verdiler. Sürekli yürüyüş yaptım şeker ekmek hamur işi asla yemedim. Son 6 ayı ara ara ağlayarak geçirdim. Hiç bir istediğimi yiyemiyorum diye. Sonucta hamileliği 9 kg ile tamamladım. Çünkü diyet yapsanda alıyorsun 5 aydan sonra. Çocuk 3250 doğdu. Gayet saglikliydi. Ama şeker bana miras kaldı. Şimdide 2 kg almışım valla korkuyorum. Dikkat ediyorum yediklerime.

Oy maşallah. Bildiğin bebek olmuş minnoş. Birdahaki kontrol ikili test mi?

Masallah demeden gecemedim ve his olarak erkek hissettim Saglıkla kucagına almak nasip olsun

Yaaa bendemi öyle yapsam ikiliyi yapıp mı gitsem , ama bazı özel doktorlar ikiliyi kendi yapıyorum diyomuş napsam bilemedim oyuzden
Benimki testleri verdi
İstediğiniz yere yaptırıp getirin dedı
Zaten suan gitsem ne yapacak kı, ultrasonla bakacak bebeğe işte. O yuzden istediği şeyleri yaptırdıktan sonra gidicem.

Benimki testleri verdi
İstediğiniz yere yaptırıp getirin dedı
Zaten suan gitsem ne yapacak kı, ultrasonla bakacak bebeğe işte. O yuzden istediği şeyleri yaptırdıktan sonra gidicem.
Aynen mantıklı olan o cidden şuan gitsek bişi yapmıcak ozman bende ikili testi dışarda yapıyım öyle gidiyim 13. Haftada

Çok tşk ederim kuzum saolasın güzel yorumun inceliğin için ayrıca teşekkür ederim. Evet halsizlik ve kış olması da etkiledi tabi. Vakit buldukça uzanıyorum hareketlerimide kısıtladım. Malum sonuç ortada düzenli beslenme planı protein ağırlıklı beslenerek bundan sonraki süreçte inşallah az kilo alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…