- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.181
Ahh sormaa Sogan ve sarımsakli yemekler yemiyorjm bende kokusu bile mahvediyo yemegini hayal etmek bile istemiyorumGenel bulantıları okudum aynıyız gerçekten. Bir tek Yemek yerken bulanmıyorum. Ne zaman yemek bitti başlıyor. Prilama devam oysaki. Etli şeylerden soğanlı şeylerden tiksiniyorum. Yazarken düşünürken bile hele o yemek sepeti reklamı beni benden alıyor. İnstgramda da inadına sponsor et ızgara sayfaları çıkıyorsabahları mutlaka yarım ekmek tost yapıyorum.normalde asla beyaz ekmek yemem. Okula gidene kadar arabada yiyorum. Okulda hiç maske açmıyorum. Öğlen eve aç dönüyorum yemek yiyip uyuyorum.kalkınca berbat hissediyorum tabi. Zar zor kolay yemekler yapıyorum çorba makarna falan. Tüm gün ekşimeler öğürmeler devam ediyor. Az kaldı sağlıklı olsunlar da.
Aynı durumu ben yaşadım geçen hafta. Sata göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda 5+3 görüldü kalp atışı görülmedi. Yarın kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız5 haftalık
Evet ama dil bilmeme sıkıntısını çok çekiyorlar. Örneğin bir tanesi yıllarca bankada çalışmış türkiyede. Şimdi avusturyada dil yok sosyal hayat pek yok. Onlar için zor. Daha 2 yıl oldu geleli ama.Beğeniyorlar mı ??
Annem Antepli. Anne tarafım hepsi Antepli.Aaaa bende antepliyim canım
Ne guzelAnnem Antepli. Anne tarafım hepsi Antepli.
Hos geldin canim kac haftaliksin kacinci bebegin nerelisin ve yaşini yazipSelamun aleykum bende geldim
Anladım, kolaylıklar diliyorumAvusturya dayım ben .
Ben çok yazdım etiketledim 4 defa yazdım belki ama alinmadim halaHos geldin canim kac haftaliksin kacinci bebegin nerelisin ve yaşini yazipCaglunal ı etieketlemen yeterli
Benim ikiside krup sabaha kadar nöbetteyiz geceleri çok yorgunum bu yüzden. Bende kesik kesik öksürüyorum bakalim ne olacak
Merhaba geçerli oldumu bende 29-30 Aralık regl tarihim 18 gibi sigorta yaptırmayı düşünüyorum umarım sizinki gibi hemen tutar hayırlısı ile aminSitede araştırdım aslında üstüne 1 adet görmek yetiyor yazıyor Anadolu için ama sigortaci bunu bu şekilde anlatmayı becerememisti, hemen geçerli şu an hamile değilseniz sorun yok vs demişti , ben de önce olmuyor yine hemen olmaz diye daha da sorgulamamistim ama bilgisi olan varsa yardım lütfen
Coglunal biraz hastaydı çok mesaj gelince arada göremiyorsun.Ekler gördüğünde.Ben çok yazdım etiketledim 4 defa yazdım belki ama alinmadim hala
Hg Aplacım.Hayırlı olsun.Sağlıkla gelir40 yaşındayım. 8+3 haftalığım. 3. Çocuğum nasib olursa
Bitlis'liyim. İstanbul/Çatalca'da oturuyorum. İçinizde en yaşlı hamile benim. O yüzden riskli gebelik tedavisindeyim. Süpriz bir gebelik oldu. Artık ümidi kesmiştik. Rabbim nasib etti.
Maalesef söylediklerinde haklı.Aşılanmış ve hala korona olan o kadar kişi var ki.Pek dışarı çıkmıyorum temas olmaması için,hava şartlarıda buna engel oluyor.Aşı felan olmadım.Şuanlık mecburi dayatmalar başladı.Endişem bebeğime bir şey olmasından.Olmayacağını bilsem şu an aşı olurdumAnladım, kolaylıklar diliyorumcorona beni biraz korkutmaya başladı. Çünkü doktorum corona sebebi ile ölümlerin genç kadın nüfusunun neredeyse %80inden fazlasını oluşturduğu u söyledi. Lütfen çok iyi korun aşılan VS bir sürü anlattı. Ben zaten corona geçirmiş + aşılanmıştım ve baştan beri öyle çok korkum, büyük bir endişem yoktu ama şimdi şimdi biraz daha endişeli ve dikkatliyim.
Evet hemşeriyizAaaa bende antepliyim canım
Demek ondan kan çektiAnnem Antepli. Anne tarafım hepsi Antepli.
Yıl sıkıntı değilde .Çevre yapmak çok önemli.Sosyal hayat sıfır olunca özgüvende kayboluyor.En çok kendimden biliyorum.Kurslara gitsinler.Çoğunlukla sosyal çevre katkı sağlıyor dil öğrenimine.İngilizce biliyordur.2. Dilleri bunların İngilizce anlaşması ve çevre yapması zor olmaması lazım.Evet ama dil bilmeme sıkıntısını çok çekiyorlar. Örneğin bir tanesi yıllarca bankada çalışmış türkiyede. Şimdi avusturyada dil yok sosyal hayat pek yok. Onlar için zor. Daha 2 yıl oldu geleli ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?