Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahh sormaa Sogan ve sarımsakli yemekler yemiyorjm bende kokusu bile mahvediyo yemegini hayal etmek bile istemiyorum

Avusturya dayım ben .
Anladım, kolaylıklar diliyorum corona beni biraz korkutmaya başladı. Çünkü doktorum corona sebebi ile ölümlerin genç kadın nüfusunun neredeyse %80inden fazlasını oluşturduğu u söyledi. Lütfen çok iyi korun aşılan VS bir sürü anlattı. Ben zaten corona geçirmiş + aşılanmıştım ve baştan beri öyle çok korkum, büyük bir endişem yoktu ama şimdi şimdi biraz daha endişeli ve dikkatliyim.

Benim ikiside krup sabaha kadar nöbetteyiz geceleri çok yorgunum bu yüzden. Bende kesik kesik öksürüyorum bakalim ne olacak

Sürekli öksürük yok ama balgam söktürücü verdiğim için oluyor.
Gece çok öksürüyorlarsa ayaklarının altına viks veya sarımsak zeytinyağı sür.
İnşallah sana geçmez. Benimki de bana yapışık sürekli. Hasta edecek. Onun gibi ilaç da kullanamam..

Merhaba geçerli oldumu bende 29-30 Aralık regl tarihim 18 gibi sigorta yaptırmayı düşünüyorum umarım sizinki gibi hemen tutar hayırlısı ile amin

Hg Aplacım.Hayırlı olsun.Sağlıkla gelir inşallah.

Maalesef söylediklerinde haklı.Aşılanmış ve hala korona olan o kadar kişi var ki.Pek dışarı çıkmıyorum temas olmaması için,hava şartlarıda buna engel oluyor.Aşı felan olmadım.Şuanlık mecburi dayatmalar başladı.Endişem bebeğime bir şey olmasından.Olmayacağını bilsem şu an aşı olurdumgarantide yoktur.Benim doktorumda vurulmam gerektiğini ,çok riskli olduğunu söyledi( Ne olur ne olmaz dikkat edelim hamile olunca risk daha da artıyor.

Yıl sıkıntı değilde .Çevre yapmak çok önemli.Sosyal hayat sıfır olunca özgüvende kayboluyor.En çok kendimden biliyorum.Kurslara gitsinler.Çoğunlukla sosyal çevre katkı sağlıyor dil öğrenimine.İngilizce biliyordur.2. Dilleri bunların İngilizce anlaşması ve çevre yapması zor olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…