Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen mantıklı olan o cidden şuan gitsek bişi yapmıcak ozman bende ikili testi dışarda yapıyım öyle gidiyim 13. Haftada
Canım eğer doktorun bisi derse
Bence o doktoru bırak ! Testleri istediğin yerde yaPtırabışırsın. Ayrıca ikili test icin başka bir uzman doktor bakıyor , kendi doktorun degil.

Süper gerçekten çok motive oldum şimdi bebeğin sağlıklı ve kilolu doğum yapmış olman sevindirdi beni demekki diet ile de sağlıkla bebeğimi dünyaya getirebilirim sevindim çok buna. Tşk ederim yorumun için

Canım eğer doktorun bisi derse
Bence o doktoru bırak ! Testleri istediğin yerde yaPtırabışırsın. Ayrıca ikili test icin başka bir uzman doktor bakıyor , kendi doktorun degil.
Yaptırdığım doktorada gitsem oda söyler sanırım iyimi kötümü, aslında benimki dermi bilmiyorumda kuzenimin doktoru öyle demiş , Bende anlamadım , istanbul çapada yaptırırım ücretsiz oluyor

inşallah.Başarırsın azminle .

Bence kötü değildir sonuçta Bebek içinde büyüyor ya iyi biseydir
Boyutunu bilmiyorum ultrasonda ne diye yazıyor kısaltılması ne acaba?

Selam kızlar. Nihayet 678. Sayfaya kadar okuyup bitirebildim sohbeti. Neler olmuş neler mesajların tamamını okumadan yazmak istemedim. Ben de haftaya çarşamba günü 11+4 ye ikili teste gideceğim.erken mi bilemedim. Şuan 10+3 teyiz. Listeye eklenmek için biraz bekledim açıkçası. 1 çocuğum var. İkinci çocuğum olacak inşALLAH Yaşım 36 İl Manisa. Herkese sağlıklı gebelikler.

Genel bulantıları okudum aynıyız gerçekten. Bir tek Yemek yerken bulanmıyorum. Ne zaman yemek bitti başlıyor. Prilama devam oysaki. Etli şeylerden soğanlı şeylerden tiksiniyorum. Yazarken düşünürken bile hele o yemek sepeti reklamı beni benden alıyor. İnstgramda da inadına sponsor et ızgara sayfaları çıkıyor sabahları mutlaka yarım ekmek tost yapıyorum.normalde asla beyaz ekmek yemem. Okula gidene kadar arabada yiyorum. Okulda hiç maske açmıyorum. Öğlen eve aç dönüyorum yemek yiyip uyuyorum.kalkınca berbat hissediyorum tabi. Zar zor kolay yemekler yapıyorum çorba makarna falan. Tüm gün ekşimeler öğürmeler devam ediyor. Az kaldı sağlıklı olsunlar da.

Hayır canım çok normal ben de 7 ocağa aldım şimdiden 12+5 oluyorum, cinsiyet biraz daha belli olur diye geçe aldım
Yaaa bendemi öyle yapsam ikiliyi yapıp mı gitsem , ama bazı özel doktorlar ikiliyi kendi yapıyorum diyomuş napsam bilemedim oyuzden.
Benim kendi doktorum yapıyo canım. Ama zorunlu tutmuyor. Mesela tahlillerini aile hekiminde yaptır getir biz de yapıyoruz ama boşuna para verme dedi. Ama ikili de kan testini yaptırıp götürsen de illaki ense kalınlığına ve burın kemiğine kendi doktorun bakar.

Vayyyy helal Hoşgeldin hayırlı olsun

Ordanda fiyat alıcam yarın olmadı 13. Hfta oraya giderim uygunsa, değilse devlette yaptırıcam mecbur
Bende biraz cinsiyet için bekliyorum inşallah gösterirler ozman bol bol çikolata yiyerek gidicem göstermesse 1 ay nasıl beklicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…