- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.161
Aynen yavrum biraz haraketlenip birazda dikkat edersem düzelir inşallahAslında iyi yapmışsın. Şimdiden sonra biraz dikkat etsen yeter. Bir de hareketi arttır. Benim dr hergün yürüyüş yap dedi. Hem gaz sorunu olmaz hem kilo.
Canım eğer doktorun bisi derseAynen mantıklı olan o cidden şuan gitsek bişi yapmıcak ozman bende ikili testi dışarda yapıyım öyle gidiyim 13. Haftada
Süper gerçekten çok motive oldum şimdi bebeğin sağlıklı ve kilolu doğum yapmış olman sevindirdi beni demekki diet ile de sağlıkla bebeğimi dünyaya getirebilirim sevindim çok buna. Tşk ederim yorumun içinCanım bende ilk hamileliğimde sürekli diyet yaptım. İlk 3 ay zaten vücuttan besleniyor bebek. Sen yesen de yemezsen de o aç kalmwz. Ben kilolu hamile kalmıştım. Doktorum çok dikkat edeceksin hiç kilo almaya alsın dedi. İlk 3 ay almadım. Sonra şeker yuklemesi yapılınca şeker çıktı. Sonra diyetisyen ve dahiliyeye yönlendirdi doktor. Sürekli diyet yaptım kalan 6 ayda. İlk 3 ay kilo almamış olmama rağmen diyet verdiler. Sürekli yürüyüş yaptım şeker ekmek hamur işi asla yemedim. Son 6 ayı ara ara ağlayarak geçirdim.Hiç bir istediğimi yiyemiyorum diye. Sonucta hamileliği 9 kg ile tamamladım. Çünkü diyet yapsanda alıyorsun 5 aydan sonra. Çocuk 3250 doğdu. Gayet saglikliydi. Ama şeker bana miras kaldı. Şimdide 2 kg almışım valla korkuyorum. Dikkat ediyorum yediklerime.
Tam tahıllı ekmek alıcam yarın sabah canımCanım tam buğday ya da tam tahıllı ye ekmeği.
Yaptırdığım doktorada gitsem oda söyler sanırım iyimi kötümü, aslında benimki dermi bilmiyorumda kuzenimin doktoru öyle demiş ,Canım eğer doktorun bisi derse
Bence o doktoru bırak ! Testleri istediğin yerde yaPtırabışırsın. Ayrıca ikili test icin başka bir uzman doktor bakıyor , kendi doktorun degil.
Oy maşallah. Bildiğin bebek olmuş minnoş . Birdahaki kontrol ikili test mi?
Çok tşk ederim kuzum saolasın güzel yorumun inceliğin için ayrıca teşekkür ederim. Evet halsizlik ve kış olması da etkiledi tabi. Vakit buldukça uzanıyorum hareketlerimide kısıtladım. Malum sonuç ortadadüzenli beslenme planı protein ağırlıklı beslenerek bundan sonraki süreçte inşallah az kilo alırım.
Bence kötü değildir sonuçta Bebek içinde büyüyor ya iyi biseydirBende geçen hafta gittim sadece kese gördüm sata göre değil geç yumurtlamam oldu şuanda 6-7 hafta içindeyim ama kesemiz büyük dedi doktorum kafamı karıştırdı acaba kötü birşeymi diye kesemiz 1.19 cm yazıyordu usg kağıdında sizinkinin ebatı yazıyormu
Avusturya dayım ben .Orası neresi ki?
Avusturya’da 2 arkadaşım var.Avusturya dayım ben .
Gözün Aydın.Eki Görüntüle 2966619 Eki Görüntüle 2966620
Selam GüzellerBiz Geldik 9+6 regl e göre 10+4 usg ye göre. Allah'a şükür herşey yolunda. 3.5 cm boyundayız. Doktordan aldığım tavsiyeler; ekmek çok az; hatta akşamları 1 dilim sadece. Süt, yumurta, yoğurt,peynir mutlaka yiyoruz. Günde 3 litre su içmek ZORUNLU. Lazer yasak. Ve en geç 11.30 da yatıyoruz
Beğeniyorlar mı ??Avusturya’da 2 arkadaşım var.
Benide ekler misin??Olsun 2 dilimede razıyım en azından tutar biraz canım
Hayır canım çok normal ben de 7 ocağa aldım şimdidenKızlar ben 23kasımla 30 kasımda gittim yani en son 8. Haftamda gittim hastaneye herşey güzel kan tahlilermde yapıldı sıkıntı yok..
bidahaki kontrole 13. Hafta yani 4ocakda gitmeyi düşünüyorum, acaba çokmu geççç yoksa normalmı
Benim kendi doktorum yapıyo canım. Ama zorunlu tutmuyor. Mesela tahlillerini aile hekiminde yaptır getir biz de yapıyoruz ama boşuna para verme dedi. Ama ikili de kan testini yaptırıp götürsen de illaki ense kalınlığına ve burın kemiğine kendi doktorun bakar.Yaaa bendemi öyle yapsam ikiliyi yapıp mı gitsem , ama bazı özel doktorlar ikiliyi kendi yapıyorum diyomuş napsam bilemedim oyuzden.
Vayyyy helalSelam kızlar. Nihayet 678. Sayfaya kadar okuyup bitirebildim sohbeti. Neler olmuş nelermesajların tamamını okumadan yazmak istemedim. Ben de haftaya çarşamba günü 11+4 ye ikili teste gideceğim.erken mi bilemedim. Şuan 10+3 teyiz. Listeye eklenmek için biraz bekledim açıkçası. 1 çocuğum var. İkinci çocuğum olacak inşALLAH Yaşım 36 İl Manisa. Herkese sağlıklı gebelikler.
Ordanda fiyat alıcam yarın olmadı 13. Hfta oraya giderim uygunsa, değilse devlette yaptırıcam mecburHayır canım çok normal ben de 7 ocağa aldım şimdiden12+5 oluyorum, cinsiyet biraz daha belli olur diye geçe aldım
Benim kendi doktorum yapıyo canım. Ama zorunlu tutmuyor. Mesela tahlillerini aile hekiminde yaptır getir biz de yapıyoruz ama boşuna para verme dedi. Ama ikili de kan testini yaptırıp götürsen de illaki ense kalınlığına ve burın kemiğine kendi doktorun bakar.
Aaaa bende antepliyim canım# caglunal
Beni de ekler misin listeye
2.Çocuk
Gaziantep/Avusturya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?