Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Detaylı ultrasyon yapmak isteyen var mı ??Kızımda yaptırmıştım.Bunda da yapmam galiba 12 ve 14 hafta arası yapabileceğimi söyledi doktor Eğer istersem

Detaylı ultrasyon yapmak isteyen var mı ??Kızımda yaptırmıştım.Bunda da yapmam galiba 12 ve 14 hafta arası yapabileceğimi söyledi doktor Eğer istersem
Aaaa o 20. Haftada fln olmuyomuydu öyle biliyodum ben erkende olunabiliyo demekki

Aaaa o 20. Haftada fln olmuyomuydu öyle biliyodum ben erkende olunabiliyo demekki
Kızımda hatırladığım öyleydi.21,23 gibi bir şeydi şimdi biraz daha erkene çekilmiş haftaları nedenini bilmiyorum.Ama çok güzel bir şey o kadar büyümüş duruyor ki bebeğin.Bizim kız böyle yapmıştı.

İçime niyeyse oğlan doğdu.cinsiyet öğrenirsen benide ekler misin.

Kursa yeni başlıyor ikiside

Yaaaaa çok taatlılar yaaa ahh ahhh nasıl haşhaş tanesinden öyle büyüyüp işaretler yapıyo ponçikler

Bu dertten tek ben muzdaribm zannediyodum oglumda kurp iki gecedir sfr uyku ileyim oksurdukce yatak titriyor sanki uykusuzluk umrumda degil icim aciyor o oksurdukce

Geçti ne yazık ki sabaha kadar çok kötüydüm. Test vereceğim birazdan gidip negatifse bakalim ne tedavi yapacaklar.

ben diyetisyenle ilerliyorum ekmeği kesmekten ziyade tahıllı ekmek yada buğday ekmeği öneriliyor bebekler için karbonhidratta da önemliymiş ama sağlıklı olanı. ve ilk öğrendiğimde bende kontrolsüz yedim diyetisyenim onun da psikolojik olduğunu söyledi bebeğe zarar vermemek için yediğimizi ve kendimi frenlediğimde aslında bende fark ettim bunu imkanınız varsa kendiniz ve bebeğiniz için diyetisyenle devam etmenizi tavsiye ederim.

Bende eklermisin
Yaş 24
1.çocuk
Sat 09.10.2021
Şehir Adana
T.D.T. 16.07.2022

Bir ay kendim dikkat ederek bakıcam ay sonu 30 randevum var tekrar tartılcam bakalım fark edicekmi etmezse diyetisyene gidicem mecburen. Evet ben abarttım baya farkındayım. Dediğin gibi ne yesem bebeğe iyi gelecek psikolojisini yaşıyordum öle değilmiş anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…