Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu dertten tek ben muzdaribm zannediyodum oglumda kurp iki gecedir sfr uyku ileyim oksurdukce yatak titriyor sanki uykusuzluk umrumda degil icim aciyor o oksurdukce
Canım biz krup dan çok çekiyoruz. Hep de krup diye başlayıp akciger enfeksiyonuyla bitiyor hikayemiz. Öksürük nöbetlerinde de hep soğuk buhar veriyorduk. Bu sefer yeni bir doktora gittik, öksürük nöbeti tutunca pencere açıp ortamı serinletin ve havalandırın dedi. Soğuk buhar o kadar da etkili değil dedi. Bir de soguk algınlığı ilaçlarından verdi, şu içinde hem ateş düşürücü hem antihistaminik olanlardan birini. Valla ilk defa bu kadar kolay atlattık. Sabah akşam şurup içirdim, her öksürdüğünde havalandirdim, uyuduğu odanın petegini kapattım. Geçti sayılır. Bu arada benim kız da ilaçsız iyileşmez kolay kolay. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz kuzuma.

inşallah hayırlısıyla verirsiniz :)bizim 4 senedir bebeğimiz olmuyordu 5 ayda 10 kg verdim ve mucize oldu faydasını gördüm iyi ki dedim hem insan öğrenmişte oluyor proteinin bile fazlasının zararlı olduğunu onlıne da olduğu için sorma şansım oluyor bu zararlı mı yiyebilir miyim diye :)

Gunaydinnnn birşey sorcam kizlar kafama takıldı ben hamileliği ilk öğrendiğimde adetim 4 gün geçmişti 17 Kasım'da 80 değerlerle öğrendim
Doktor düşük tehlikesi oldugudu için tekrar beta baktirayim dedim 7 Aralık'ta istediği kan değerlerine baktirdim bide beta istedim tekrar 14137 çıkmış sizce bu değer normal mi?

Normal tabiki. Çok zaman var arada 2 günde 2 katına çıkıyor. Sağlıkla doğar insaallah.

Göğüs hassasiyeti çok olan var mı Bide kızlar geçen hafta 5 haftalık tüm 6 haftaliga girdim sizce kalp atışı için gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim

Göğüs hassasiyeti çok olan var mı Bide kızlar geçen hafta 5 haftalık tüm 6 haftaliga girdim sizce kalp atışı için gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim
Evet bende var göğüs hassasiyeti olduklarındanda büyüdüler sanki çok
Ben 1 hafta bekleyip 7haftada gitmiştim sesini tam net duymuştum. İstersen sen öyle yap sabredebilirsen

Benim çevremde hamileliğim de biontech olan çok kişi var. Çok şükür hiç bir şey olmadı ben olmamış olsaydım bende olurdum.

Hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın canım. Karbonhidratı kesicem komple inşallah fark edicek ben bu ara aşırı abarttım yemeğe fazla sardım kestim ekmeği şimdi inşallah düzelecek

Bugun doktordan geldi kalp atışı var ama kese küçük dedi salı günü tekrar çağırdı.siz tekrar gittiniz mi.durumunuz nedir.

Evet bende var göğüs hassasiyeti olduklarındanda büyüdüler sanki çok
Ben 1 hafta bekleyip 7haftada gitmiştim sesini tam net duymuştum. İstersen sen öyle yap sabredebilirsen
Bugün biraz azaldı bende neden azaldı diye korktum senin azaldığı oluyor mu bide mide bulantım yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…