- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.221
Ekliyorum canımBende eklermisin
Yaş 24
1.çocuk
Sat 09.10.2021
Şehir Adana
T.D.T. 16.07.2022
Canım biz krup dan çok çekiyoruz. Hep de krup diye başlayıp akciger enfeksiyonuyla bitiyor hikayemiz. Öksürük nöbetlerinde de hep soğuk buhar veriyorduk. Bu sefer yeni bir doktora gittik, öksürük nöbeti tutunca pencere açıp ortamı serinletin ve havalandırın dedi. Soğuk buhar o kadar da etkili değil dedi. Bir de soguk algınlığı ilaçlarından verdi, şu içinde hem ateş düşürücü hem antihistaminik olanlardan birini. Valla ilk defa bu kadar kolay atlattık. Sabah akşam şurup içirdim, her öksürdüğünde havalandirdim, uyuduğu odanın petegini kapattım. Geçti sayılır. Bu arada benim kız da ilaçsız iyileşmez kolay kolay. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz kuzuma.Bu dertten tek ben muzdaribm zannediyodum oglumda kurp iki gecedir sfr uyku ileyimoksurdukce yatak titriyor sanki uykusuzluk umrumda degil icim aciyor o oksurdukce
Kac haftalıkBugün doktor kalp atışını gördü ama kese yi beğenmedi küçükmüş salı tekrar çağırdı.
inşallah hayırlısıyla verirsiniz :)bizim 4 senedir bebeğimiz olmuyordu 5 ayda 10 kg verdim ve mucize oldu faydasını gördüm iyi ki dedim hem insan öğrenmişte oluyor proteinin bile fazlasının zararlı olduğunu onlıne da olduğu için sorma şansım oluyor bu zararlı mı yiyebilir miyim diye :)Bir ay kendim dikkat ederek bakıcam ay sonu 30 randevum var tekrar tartılcam bakalım fark edicekmi etmezse diyetisyene gidicem mecburen. Evet ben abarttım baya farkındayım. Dediğin gibi ne yesem bebeğe iyi gelecek psikolojisini yaşıyordum öle değilmiş anladım
Normal tabiki. Çok zaman var arada 2 günde 2 katına çıkıyor. Sağlıkla doğar insaallah.Gunaydinnnn birşey sorcam kizlar kafama takıldı ben hamileliği ilk öğrendiğimde adetim 4 gün geçmişti 17 Kasım'da 80 değerlerle öğrendim
Doktor düşük tehlikesi oldugudu için tekrar beta baktirayim dedim 7 Aralık'ta istediği kan değerlerine baktirdim bide beta istedim tekrar 14137 çıkmış sizce bu değer normal mi?
Hesaplamalarima göre 20 bin üstü olması lazımdı ondan kafam karisti değere baktirdigimda 6+3 gunluktuNormal tabiki. Çok zaman var arada 2 günde 2 katına çıkıyor. Sağlıkla doğar insaallah.
Evet bende var göğüs hassasiyeti olduklarındanda büyüdüler sanki çokGöğüs hassasiyeti çok olan var mı Bide kızlar geçen hafta 5 haftalık tüm 6 haftaliga girdim sizce kalp atışı için gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim
Adete göre 5h 6gKac haftalık
Benim çevremde hamileliğim de biontech olan çok kişi var. Çok şükür hiç bir şey olmadı ben olmamış olsaydım bende olurdum.Maalesef söylediklerinde haklı.Aşılanmış ve hala korona olan o kadar kişi var ki.Pek dışarı çıkmıyorum temas olmaması için,hava şartlarıda buna engel oluyor.Aşı felan olmadım.Şuanlık mecburi dayatmalar başladı.Endişem bebeğime bir şey olmasından.Olmayacağını bilsem şu an aşı olurdumgarantide yoktur.Benim doktorumda vurulmam gerektiğini ,çok riskli olduğunu söyledi ( Ne olur ne olmaz dikkat edelim hamile olunca risk daha da artıyor.
Hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın canım. Karbonhidratı kesicem komple inşallah fark edicek ben bu ara aşırı abarttım yemeğe fazla sardıminşallah hayırlısıyla verirsiniz :)bizim 4 senedir bebeğimiz olmuyordu 5 ayda 10 kg verdim ve mucize oldu faydasını gördüm iyi ki dedim hem insan öğrenmişte oluyor proteinin bile fazlasının zararlı olduğunu onlıne da olduğu için sorma şansım oluyor bu zararlı mı yiyebilir miyim diye :)
Bugun doktordan geldi kalp atışı var ama kese küçük dedi salı günü tekrar çağırdı.siz tekrar gittiniz mi.durumunuz nedir.merhaba kizlar doktora gittim kontrokum vardı bugün kese büyümüş mu diye bakacakti ve kese küçük dedi 5 hafta 5 gunluk şuan resim ekledim böyle devam ederse düşük olur bebek geyismez dedi başına böyle birşey gelen var mı ilk gebeliğim zaten zor olmuştu moralim çok bozuk progestan kullan dedi bol su tüket dedi benimle aynı haftada olan varsa ultrason görüntüsü nasıl yani kese nasıl bu arada kalp ateşini duyduk Eki Görüntüle 2963070
Bende yarın sabah gidicem sizin kaç haftalık şuanBugun doktordan geldi kalp atışı var ama kese küçük dedi salı günü tekrar çağırdı.siz tekrar gittiniz mi.durumunuz nedir.
5h 6g moralim çok bozuldu.Bende yarın sabah gidicem sizin kaç haftalık şuan
Bol bol su tüket canım folik asit verdiyse onu kullan inşallah düzelir
Bende 5+5 te öğrenmiştim küçük olduğunu kalp atışı duyulmustu o gün kendime gelemedim gerçekten çok zor anlayabiliyorum. Dua edelim inşaallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda5h 6g moralim çok bozuldu.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın canım. Karbonhidratı kesicem komple inşallah fark edicek ben bu ara aşırı abarttım yemeğe fazla sardımkestim ekmeği şimdi inşallah düzelecek
Amin.okuduklarimdan pek umudum kalmadı.Bende 5+5 te öğrenmiştim küçük olduğunu kalp atışı duyulmustu o gün kendime gelemedim gerçekten çok zor anlayabiliyorum. Dua edelim inşaallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Bugün biraz azaldı bende neden azaldı diye korktum senin azaldığı oluyor mu bide mide bulantım yok gibiEvet bende var göğüs hassasiyeti olduklarındanda büyüdüler sanki çok
Ben 1 hafta bekleyip 7haftada gitmiştim sesini tam net duymuştum. İstersen sen öyle yap sabredebilirsen
İnşallah canımhepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?