Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün biraz azaldı bende neden azaldı diye korktum senin azaldığı oluyor mu bide mide bulantım yok gibi
Yok benim cidden baya baya şiştiler yani, geçen üzerime biraz bişi dökmüşüm eşim temizliyim dedi acıdı Ama tabi herkesde farklılık göstere bilir keşke benimde azalsa.
Bende prilamı içtiğimden beri bulantım yok. Bence iyi ama bulantıların çoğu 7den sonra olurmuş. İnşalşah olmaz senin böyle gider.. rahat bi hamilelik geçirirsin

Detaylı ultrasyon yapmak isteyen var mı ??Kızımda yaptırmıştım.Bunda da yapmam galiba 12 ve 14 hafta arası yapabileceğimi söyledi doktor Eğer istersem

İkili tarama bence senin dediğin. Detaylı ultrasonu 20 haftadan sonra perinatolog yapıyor.

Bazı doktorlar da alıyor perinatoloji eğitimini ama oğlum da özel bir kliniğe gitmiştim. Bu bebekte gidersem eminim çok daha tuzluya gelir. 5 yıl önce 300₺ vermiştim İbrahim Kalelioğlu'na. Belki ikincide yaptırmam..

İlk 3 aylık dönemde hatta 4 e yakın bebeğin sizin yediklerinizle hiç bir alakası yoktur. Kilo da verseniz sıkıntı olmaz .tabiki çok olmadığı müddetçe. 7 kilo biraz çok gibi ama tabiki bu sizin tercihiniz biz karışamayız.

Ben yiyemiyorum ve 1 kilo dan fazla verdim o da şişkinlik olduğu halde ve tuvalete gidemediğim halde .midem bu kadar dolu olmasa daha az çıkarım. Kayinvalidem eşimde 30 kilo almış eşim 2.200 doğmuş. Ben kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum, şeker veya şekerli bir şey hiç ağzıma sürmedim. Çikolata bisküvi vb şey yemiyorum. Günde 2 öğün meyve yiyorum. 2 litre su içiyorum. Kahvaltı da 1 dilim çavdarli ekmek yiyorum. Günde 10 tane falan badem yiyorum. Onu da çok yemiyorum. Diyetisyene gitmedim ama ne yemeyecegimi biliyorum .zaten 70 kiloyum ve alacağım max kilo 8-10 olarak görüyorum. daha önce 80 kiloydum .en fazla bu kiloya çıkmak istiyorum ama zaman gösterir tabiki

Arkadaşlar Merhaba ...
Benim gibi daha yeni hamileliği oluşmuş olan arkadaşlar veya tecrübesi olanlara danışmak istiyorum .
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .

Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan

Çok geçmiş olsun oğlum da öyle bu yaşına kadar içmediği kadar antibiyotik kullandı iki ayda. Bu yılki mikroplar çok inatçı.

Suyu daha yeni yeni içiyorum ben de. Sıkma kendini içebilirsin kadar iç. Oğlumda hiç içemezdim tüm gün 1 bardakla kaldığım oldu. Bunda da mide ilacı kullanmadan önce içemiyordum. Şimdi iyi. Yine bir bulantı oluyor ama çok değil. Sağlıkla kucağınıza alın

Canım benim inşallah bu şekilde devam edersin çok güzel ilerliyorsun maşallahyedi kilo almam benim tercihim değildi ben tüp bebek tedavisinde gebeliğim gerçekleşti. Belki kullandığım ilaçlar hormon tedavisi bu kadar almama sebeb oldu bilemiyorum. Ekmeği çok abarttım ben bu dönemde ve doyduğumu hissetmiyorum malesef 2 gündür ekmeği kestim daha hafif hissediyorum kendimi. İnşallah daha az kilo alarak atlatırım bu süreci bu şekilde ay sonu tartılcam aradaki farkı anlamak için şuan 75 kiloyum 67 ile hamile kalmıştım 1 aylık süreçte ki farkı merak ediyorum inşallah düzelir daha az kilo ve sağlıklı bebek ile doğumu gerçeklerştirebilirim

Bu yüzden soğuk tüketiyorum suyu .başka türlü içemiyorum

12 hafta ne zaman bitecek hesabındayim. Çok zorlanıyorum bu sefer diğerleri rahat geçmişti. Sürekli halsizlik uyku hali. Bakalim
Allaha şükürler olsun
Ben 4 gündür çok iyiyim. Yanı bulantı konusunda.
EEvişlerinr ve kendi işlerime de devam etmeye başladım. Kendimi iyi hissettiğim için mutluyum

Ayy o kötü günler neydı. Umarım tekrar geri gelmez.

selam kızlar umarım herşey yolundadır benim birkaç gündür kendimde farkettiğim şey nefes darlığı böyle çok sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum yürürkende zorlanıyorum.. Daha hamileliğin başında böyle birşey olması mümkün mü ? Hani mide sindirim sorunları oluyor ama nefes almakta güçlük çekilmesi normal mi ?

Çok şükür darısı başıma. Çok çok zorlanmaya başladım çünkü. 9.hafta tam bugün senin haftan büyük benden bende 12 ye kadar geçer diyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…