- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.241
Önemli olan artışı aslinda en az %60 artmalı. İlla iki kat şartı yok yaniHesaplamalarima göre 20 bin üstü olması lazımdı ondan kafam karisti değere baktirdigimda 6+3 gunluktu
Yok benim cidden baya baya şiştiler yani, geçen üzerime biraz bişi dökmüşüm eşim temizliyim dedi acıdıBugün biraz azaldı bende neden azaldı diye korktum senin azaldığı oluyor mu bide mide bulantım yok gibi
Ben çok yazdım etiketledim 4 defa yazdım belki ama alinmadim hala
Benim de öyle benimkine de küçük dediAdete göre 5h 6g
Detaylı ultrasyon yapmak isteyen var mı ??Kızımda yaptırmıştım.Bunda da yapmam galiba 12 ve 14 hafta arası yapabileceğimi söyledi doktor Eğer istersem
Canım ben görmedim görsem eklerdim zaten sanırım rahatsız olduğum dönemde yazdı. Ben görmedim bilgilerini bilmiyorumCaglunal canim arkadasida eklermisin daha omce bilgilerini yazmis
Bakalım neolacak ozman bekleyip gorecezBenim de öyle benimkine de küçük dedi
İlk 3 aylık dönemde hatta 4 e yakın bebeğin sizin yediklerinizle hiç bir alakası yoktur. Kilo da verseniz sıkıntı olmaz .tabiki çok olmadığı müddetçe. 7 kilo biraz çok gibi ama tabiki bu sizin tercihiniz biz karışamayız.Kızlar iyi akşamlar hepinize Muayne için doktora gittim. Herşey yolunda çok şükür fakat ben 1 buçuk ayda 7 kilo almışımçok mutsuzum şimdiden sanki 6 aylık gibi görünüyorum. Doktorum ekmek şeker tuz yasakladı mecburen uyuyorum dediklerine doymuyorum ama yapcak bişey yok tabiki karbonhidratın bebeğe hiç faydası yok muş bol protein tüket dedi ama ben endişeliyim bebek zayıf olur diye gebelikte perhiz ilk defa duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Çok geçmiş olsun oğlum da öyle bu yaşına kadar içmediği kadar antibiyotik kullandı iki ayda. Bu yılki mikroplar çok inatçı.Canım biz krup dan çok çekiyoruz. Hep de krup diye başlayıp akciger enfeksiyonuyla bitiyor hikayemiz. Öksürük nöbetlerinde de hep soğuk buhar veriyorduk. Bu sefer yeni bir doktora gittik, öksürük nöbeti tutunca pencere açıp ortamı serinletin ve havalandırın dedi. Soğuk buhar o kadar da etkili değil dedi. Bir de soguk algınlığı ilaçlarından verdi, şu içinde hem ateş düşürücü hem antihistaminik olanlardan birini. Valla ilk defa bu kadar kolay atlattık. Sabah akşam şurup içirdim, her öksürdüğünde havalandirdim, uyuduğu odanın petegini kapattım. Geçti sayılır. Bu arada benim kız da ilaçsız iyileşmez kolay kolay. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz kuzuma.
Suyu daha yeni yeni içiyorum ben de. Sıkma kendini içebilirsin kadar iç. Oğlumda hiç içemezdim tüm gün 1 bardakla kaldığım oldu. Bunda da mide ilacı kullanmadan önce içemiyordum. Şimdi iyi. Yine bir bulantı oluyor ama çok değil. Sağlıkla kucağınıza alınArkadaşlar Merhaba ...
Benim gibi daha yeni hamileliği oluşmuş olan arkadaşlar veya tecrübesi olanlara danışmak istiyorum .
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .
Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan
Canım benim inşallah bu şekilde devam edersin çok güzel ilerliyorsun maşallahİlk 3 aylık dönemde hatta 4 e yakın bebeğin sizin yediklerinizle hiç bir alakası yoktur. Kilo da verseniz sıkıntı olmaz .tabiki çok olmadığı müddetçe. 7 kilo biraz çok gibi ama tabiki bu sizin tercihiniz biz karışamayız.
Ben yiyemiyorum ve 1 kilo dan fazla verdim o da şişkinlik olduğu halde ve tuvalete gidemediğim halde .midem bu kadar dolu olmasa daha az çıkarım. Kayinvalidem eşimde 30 kilo almış eşim 2.200 doğmuş. Ben kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum, şeker veya şekerli bir şey hiç ağzıma sürmedim. Çikolata bisküvi vb şey yemiyorum. Günde 2 öğün meyve yiyorum. 2 litre su içiyorum. Kahvaltı da 1 dilim çavdarli ekmek yiyorum. Günde 10 tane falan badem yiyorum. Onu da çok yemiyorum. Diyetisyene gitmedim ama ne yemeyecegimi biliyorum .zaten 70 kiloyum ve alacağım max kilo 8-10 olarak görüyorum. daha önce 80 kiloydum .en fazla bu kiloya çıkmak istiyorum ama zaman gösterir tabiki
Bu yüzden soğuk tüketiyorum suyu .başka türlü içemiyorumArkadaşlar Merhaba ...
Benim gibi daha yeni hamileliği oluşmuş olan arkadaşlar veya tecrübesi olanlara danışmak istiyorum .
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .
Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan
12 hafta ne zaman bitecek hesabındayim. Çok zorlanıyorum bu sefer diğerleri rahat geçmişti. Sürekli halsizlik uyku hali. BakalimSelam kızlar, nasıl gidiyor
Allaha şükürler olsun12 hafta ne zaman bitecek hesabındayim. Çok zorlanıyorum bu sefer diğerleri rahat geçmişti. Sürekli halsizlik uyku hali. Bakalim
Çok şükür darısı başıma. Çok çok zorlanmaya başladım çünkü. 9.hafta tam bugün senin haftan büyük benden bende 12 ye kadar geçer diyorum bakalim.Allaha şükürler olsun
Ben 4 gündür çok iyiyim. Yanı bulantı konusunda.
EEvişlerinr ve kendi işlerime de devam etmeye başladım. Kendimi iyi hissettiğim için mutluyum
Ayy o kötü günler neydı. Umarım tekrar geri gelmez.
İnşallah. Hazıran annelerine bakıyorum. İkili testlerde cinsiyet söyleyen doktorlar olmuşÇok şükür darısı başıma. Çok çok zorlanmaya başladım çünkü. 9.hafta tam bugün senin haftan büyük benden bende 12 ye kadar geçer diyorum bakalim.
Pek şu icemiyorum midem bulanıyor.insaallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin de banada umut olursun.Bende yarın sabah gidicem sizin kaç haftalık şuan
Bol bol su tüket canım folik asit verdiyse onu kullan inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?