- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.261
Evet hemde baya var öğrenen. Benim doktorda 12 haftadan sonra söylerim dedi. Oğullarımda 12dw tahmin etmiştim 13te kesin net söylemişti. Aralık sonu tam 12 oluyorumİnşallah. Hazıran annelerine bakıyorum. İkili testlerde cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş
Benim doktorum kızımda erken söylemişti ama ben içimden çıkana kadar şüphe duydumEvet hemde baya var öğrenen. Benim doktorda 12 haftadan sonra söylerim dedi. Oğullarımda 12dw tahmin etmiştim 13te kesin net söylemişti. Aralık sonu tam 12 oluyorum
Bende oluyor o. Bugün yokuş çıkarken çok zorlandım.selam kızlar umarım herşey yolundadır benim birkaç gündür kendimde farkettiğim şey nefes darlığı böyle çok sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum yürürkende zorlanıyorum.. Daha hamileliğin başında böyle birşey olması mümkün mü ? Hani mide sindirim sorunları oluyor ama nefes almakta güçlük çekilmesi normal mi ?
Vallahi bitik haldeyim kusma, kova, peçete 3 lüsünün yanına serumlarda eklendi canım. Suyu bile çıkartıyorumMeleqmm sesün soluğun çıkmıyor? Nerelerdesinn
Bende senin gibiyim canım her hafta tamamlanmak üzereyken bana bir haller oluyor.. Bir de mide şişkinliği ve gazdan dolayı karnımız çok şişiyor... Geceye kadar ölüyorum şişkinlikten sanki 6 aylık hamileyim.. Sabah dümdüz bişey yokMerhaba kızlar nasılsınız? Benim nedense hafta sonlarım bulantılı uykusuz ve yorgun geçiyor ama hafta içi işte iyiyim şükür. İlk oğlumda daha çok bulantım ve halsizliğim vardı. Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum şimdiSizlerde durumlar nasıl? Pek sık giremedim bu aralar siteye umuyorum herkes ve tüm bebişler iyidir Ay bi de benim göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor daha kimseye söylemedim ben iş yerinde çok erken değil mi yahu
Caglunal beni de ekleyebilir misin listeye Yaş 37, 2. çocuk, sat 12.10.2021, İstanbul, doğum 19.07.2022
Belki zayıfsan o zmaan daha çabuk belli oluyorMerhaba kızlar nasılsınız? Benim nedense hafta sonlarım bulantılı uykusuz ve yorgun geçiyor ama hafta içi işte iyiyim şükür. İlk oğlumda daha çok bulantım ve halsizliğim vardı. Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum şimdiSizlerde durumlar nasıl? Pek sık giremedim bu aralar siteye umuyorum herkes ve tüm bebişler iyidir Ay bi de benim göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor daha kimseye söylemedim ben iş yerinde çok erken değil mi yahu
Caglunal beni de ekleyebilir misin listeye Yaş 37, 2. çocuk, sat 12.10.2021, İstanbul, doğum 19.07.2022
Ben de ilk hamileliğimde başta 4 kilo vermiştim 3.-4. aydan sonra başlamıştım almaya. Bence güzel bir durum dert etme. Bir arkadaş ilk aylar yediklerinin bebeğe etkisi yok yazmış ben de öyle biliyorum 4. ay itibariyle başlıyor etkilemeye bebişleri.Bende senin gibiyim canım her hafta tamamlanmak üzereyken bana bir haller oluyor.. Bir de mide şişkinliği ve gazdan dolayı karnımız çok şişiyor... Geceye kadar ölüyorum şişkinlikten sanki 6 aylık hamileyim.. Sabah dümdüz bişey yokBirşey yemek istemiyorum bu yüzden.. Bir de 4 kilo vermişim 9 haftada.. Yememde bir değişiklik yok 3-4 defa istifra ettim sadece.. Kilo vermek güzel birşey fazlalıklarım var ama inşallah bebiş sağlıklıdır.
Allahtan ben de bol seviyorumBelki zayıfsan o zmaan daha çabuk belli oluyorbenim daha belli değil zaten bol giymeyi severim ondan belki.
Anladım canım doğrudur o zamann aman o iyi olsun da aldım verdim önemli değilBen de ilk hamileliğimde başta 4 kilo vermiştim 3.-4. aydan sonra başlamıştım almaya. Bence güzel bir durum dert etme. Bir arkadaş ilk aylar yediklerinin bebeğe etkisi yok yazmış ben de öyle biliyorum 4. ay itibariyle başlıyor etkilemeye bebişleri.
11-14 haftalar arası yapılıyorKizlar nerhaba ben 9+5 oldum bugun acaba ikili test icin ne zaman gitsem daha iyi olir doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 gun once.ben ocak da gitmek istiyorum ama
Benimde oluyor canım.selam kızlar umarım herşey yolundadır benim birkaç gündür kendimde farkettiğim şey nefes darlığı böyle çok sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum yürürkende zorlanıyorum.. Daha hamileliğin başında böyle birşey olması mümkün mü ? Hani mide sindirim sorunları oluyor ama nefes almakta güçlük çekilmesi normal mi ?
Hayırlısı olsun inşallahKursa yeni başlıyor ikiside
Yaaaaa çok taatlılar yaaaahh ahhh nasıl haşhaş tanesinden öyle büyüyüp işaretler yapıyo ponçikler
Ekliyorum canımMerhaba kızlar nasılsınız? Benim nedense hafta sonlarım bulantılı uykusuz ve yorgun geçiyor ama hafta içi işte iyiyim şükür. İlk oğlumda daha çok bulantım ve halsizliğim vardı. Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum şimdiSizlerde durumlar nasıl? Pek sık giremedim bu aralar siteye umuyorum herkes ve tüm bebişler iyidir Ay bi de benim göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor daha kimseye söylemedim ben iş yerinde çok erken değil mi yahu
Almıştır bence.Kizlar yarin doktora gidecegim bakalim hersey yolundami 8+6 haftaligiz bebiş şeklini almış bi pozisyonda gormeyi arzuluyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?