Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah. Hazıran annelerine bakıyorum. İkili testlerde cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş
Evet hemde baya var öğrenen. Benim doktorda 12 haftadan sonra söylerim dedi. Oğullarımda 12dw tahmin etmiştim 13te kesin net söylemişti. Aralık sonu tam 12 oluyorum

Evet hemde baya var öğrenen. Benim doktorda 12 haftadan sonra söylerim dedi. Oğullarımda 12dw tahmin etmiştim 13te kesin net söylemişti. Aralık sonu tam 12 oluyorum
Benim doktorum kızımda erken söylemişti ama ben içimden çıkana kadar şüphe duydumcunku cok var öyle örneklerı.
Bakalım gittiğimde buna ne diyecek.

Bende oluyor o. Bugün yokuş çıkarken çok zorlandım.

Merhaba kızlar nasılsınız? Benim nedense hafta sonlarım bulantılı uykusuz ve yorgun geçiyor ama hafta içi işte iyiyim şükür. İlk oğlumda daha çok bulantım ve halsizliğim vardı. Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum şimdi Sizlerde durumlar nasıl? Pek sık giremedim bu aralar siteye umuyorum herkes ve tüm bebişler iyidir Ay bi de benim göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor daha kimseye söylemedim ben iş yerinde çok erken değil mi yahu

Caglunal beni de ekleyebilir misin listeye Yaş 37, 2. çocuk, sat 12.10.2021, İstanbul, doğum 19.07.2022

Bende senin gibiyim canım her hafta tamamlanmak üzereyken bana bir haller oluyor.. Bir de mide şişkinliği ve gazdan dolayı karnımız çok şişiyor... Geceye kadar ölüyorum şişkinlikten sanki 6 aylık hamileyim.. Sabah dümdüz bişey yok Birşey yemek istemiyorum bu yüzden.. Bir de 4 kilo vermişim 9 haftada.. Yememde bir değişiklik yok 3-4 defa istifra ettim sadece.. Kilo vermek güzel birşey fazlalıklarım var ama inşallah bebiş sağlıklıdır.

Belki zayıfsan o zmaan daha çabuk belli oluyor benim daha belli değil zaten bol giymeyi severim ondan belki.

Ben de ilk hamileliğimde başta 4 kilo vermiştim 3.-4. aydan sonra başlamıştım almaya. Bence güzel bir durum dert etme. Bir arkadaş ilk aylar yediklerinin bebeğe etkisi yok yazmış ben de öyle biliyorum 4. ay itibariyle başlıyor etkilemeye bebişleri.

Kizlar nerhaba ben 9+5 oldum bugun acaba ikili test icin ne zaman gitsem daha iyi olir doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 gun once.ben ocak da gitmek istiyorum ama

Anladım canım doğrudur o zamann aman o iyi olsun da aldım verdim önemli değil

Benimde oluyor canım.

Ekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…