Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba. Her şey yolunda giderse sanırım ben de Temmuzda anne olacağım. 31 yaşındayım. İlk çocuğum olacak inşallah. İstanbulda yaşıyorum.

Hayırlısı olsun canım son adet tarihi ve beklenen doğum tarihi yazarmısın
Tüp bebek olduğu için son adet tarihi baz anlamıyormuşum ama tüp bebek doktorum bundan sonra takibimi yapan doktora 18 ekim olarak söyle demişti. beklenen doğum tarihi 26 Temmuz

Selam Kızlar..
Yarın 9+3 olacağım sonunda bulduğum bir doktora ilk kez özele gideceğim inşAllah memnun kalırımda devam ederim .. umarım hersey yolundadır yarın 4 te randevum sonrasinda hemen buraya yazacagim çünkü muayeneye gidip güzel haberler verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum ben. :) 10+1 de devlete randevum var ben ilk gebeliktede hem özele hem devlete takip yaptiriyordum daha guzel oluyordu ozeldeki testleri kolayca devlette yaptirabiliyordum :)

Yaaa bakalım nasıl çıkıcak minnoş

Benimde yarin 1.30 da randevum kalp atışını duyduktan sonra daha hic gitmedim insallah guzel haberlerle döneriz yazariz buraya

Hanımlar 7+5 deyim. İki gün önce kalp atışını duyduk. Haftaya bir kontrol sonra da bir ay sonrasına verecekmiş randevuyu. Bu süre zarfında herhangi bir test olmuyor değil mi? İkili test vs hangi hafta yapılıyor bilemiyorum. Bulantıda arada oluyor açken ve akşamları biraz. Şuan erken mi bulantı için yada daha hafif atlatır mıyım bilmiyorum Benim haftamda olanlar sizlerde durumlar nasıl?

Bende de aynı böyle oluyor hareket etmesem de arada nefesim yetmiyor gibi geliyor, halsizlik çok var ayakta biraz dursam tansiyonum düşüyor.

Son 1 2aydır ya hep oturuyorum ya da yatıyorum mide bulantısı bir var bir yok, oldu mu tüm gün geçmiyor sürekli arkadan ince ince midem bulanıyor kusamıyorum ama hiç bir işe de odaklanamıyorum etrafımda kimsenin böyle zor bi gebeliği olmamış nasıl geçecek bunlar bilmiyorum

Bizde bekliyoruz canım kalp atışından sonra kan tahlilleri yaptırdık onları gösterdik okadar.. ikili testte 11-14. Haftalarda oluyomuş, ozman yapılcakmış, büyük ihitimmalle 1 ay sonraki görüşmede yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…