- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.301
Yaaaa onu bende hissediyorum ama abartıyomuyum diye düşünüyodumKendimi dinliyorum şöyle günde bir ,iki defa sanki pıt pıt oluyor karnım.Aşırı mutlu oluyorum ben buna.Her şey yolunda hissi veriyor acaba sizlerdede oluyor mu??Gaz problemimden dolayı olduğunu düşünmüyorum.
Ben diyecektim ama daha çok küçük hissedilmez dersiniz diye demedim bence ben hissediyorumKendimi dinliyorum şöyle günde bir ,iki defa sanki pıt pıt oluyor karnım.Aşırı mutlu oluyorum ben buna.Her şey yolunda hissi veriyor acaba sizlerdede oluyor mu??Gaz problemimden dolayı olduğunu düşünmüyorum.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda olduğu günleri de görürüzRica ederim canım benimde biraz geç oldu çok şükür şu an karnımda Miniğim
Bayadır var bu bende.Bence hissediyoruzBen diyecektim ama daha çok küçük hissedilmez dersiniz diye demedim bence ben hissediyorum
Evet öyle oluyor her uzandığında olmuyor.Günde bir iki defa .Normal galibaYaaaa onu bende hissediyorum ama abartıyomuyum diye düşünüyodum
Geceleri yattığımda sanki o kasık kısmında tık tık atıyo gibi hissediyorumyada deliriyorum herhalde normal değilse
Yarın 8. Haftaya girmiş oluyorsunuz. 7+1 deKızlat benim kafam karıstı 7+0 ım yani 8. Haftada degilmiyim bu takvim neden 7. Hafta gosteriyor
Ben kesinlikle uno nun tam cavdarli ekmeğini yemeni tavsiye ederim .Ben ekmek canavarıyim.yesemm yesem doymam ama bu ekmek beni kesiyor .Canım benim inşallah bu şekilde devam edersin çok güzel ilerliyorsun maşallahyedi kilo almam benim tercihim değildi ben tüp bebek tedavisinde gebeliğim gerçekleşti. Belki kullandığım ilaçlar hormon tedavisi bu kadar almama sebeb oldu bilemiyorum. Ekmeği çok abarttım ben bu dönemde ve doyduğumu hissetmiyorum malesef 2 gündür ekmeği kestim daha hafif hissediyorum kendimi. İnşallah daha az kilo alarak atlatırım bu süreci bu şekilde ay sonu tartılcam aradaki farkı anlamak için şuan 75 kiloyum 67 ile hamile kalmıştım 1 aylık süreçte ki farkı merak ediyorum inşallah düzelir daha az kilo ve sağlıklı bebek ile doğumu gerçeklerştirebilirim
Tesekkür ederim unutmusum inanYarın 8. Haftaya girmiş oluyorsunuz. 7+1 de
Rica ederim ne demekTesekkür ederim unutmusum inan
En azından bebişlerimiz üşüdü diye düşünmeyeceğiz, kızım kış bebeğiydi sanırım yazı tercih ederimBen ankarada olmuyorum hiç amatabi asla İzmir gibi olmaz.
Çevremde iki üç kişi 11 ve 12. Haftalarda öğrenmiş bence bizde ilk randevum uza öğreneceğizİnşallah. Hazıran annelerine bakıyorum. İkili testlerde cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş
İnşallah canımİnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda olduğu günleri de görürüz
Bende deneyim canım bu markayı tşk ederim hepimizin bebeği değerli canım Allah hepimizin bebişine uzun ömürler versinBen kesinlikle uno nun tam cavdarli ekmeğini yemeni tavsiye ederim .Ben ekmek canavarıyim.yesemm yesem doymam ama bu ekmek beni kesiyor .
Tüp bebek daha değerlidir tabikicanını sıkma ilerleyen zamanlarda dikkat edersin
Merhaba ben de 7+0 dayım bugün. Kalp atışını duyduk çok şükür haftaya randevum var. Bulantıdan çok mide yanması var. Acayip bir yanma ve bir anda çok aç olduğumu hissediyorum. Arada hafif bulantılarım oluyor ama ona rağmen yiyorumHanımlar 7+5 deyim. İki gün önce kalp atışını duyduk. Haftaya bir kontrol sonra da bir ay sonrasına verecekmiş randevuyu. Bu süre zarfında herhangi bir test olmuyor değil mi? İkili test vs hangi hafta yapılıyor bilemiyorum. Bulantıda arada oluyor açken ve akşamları biraz. Şuan erken mi bulantı için yada daha hafif atlatır mıyım bilmiyorumBenim haftamda olanlar sizlerde durumlar nasıl?
Ben o kadar erken zamana güvenmemÇevremde iki üç kişi 11 ve 12. Haftalarda öğrenmiş bence bizde ilk randevum uza öğreneceğiz
Benim 2si de tuttu vallaBen o kadar erken zamana güvenmem
Gözün aydın öncelikleMerhaba ben de 7+0 dayım bugün. Kalp atışını duyduk çok şükür haftaya randevum var. Bulantıdan çok mide yanması var. Acayip bir yanma ve bir anda çok aç olduğumu hissediyorum. Arada hafif bulantılarım oluyor ama ona rağmen yiyorumnormal mi bilmiyorum
Ya çevremde çok olmadı cinsiyeti sonradan değişen ondan sanırım ben güvenirim bilemedimBen o kadar erken zamana güvenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?