Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kendimi dinliyorum şöyle günde bir ,iki defa sanki pıt pıt oluyor karnım.Aşırı mutlu oluyorum ben buna.Her şey yolunda hissi veriyor acaba sizlerdede oluyor mu??Gaz problemimden dolayı olduğunu düşünmüyorum.

Yaaaa onu bende hissediyorum ama abartıyomuyum diye düşünüyodum
Geceleri yattığımda sanki o kasık kısmında tık tık atıyo gibi hissediyorum yada deliriyorum herhalde normal değilse

Kızlat benim kafam karıstı 7+0 ım yani 8. Haftada degilmiyim bu takvim neden 7. Hafta gosteriyor

Ben diyecektim ama daha çok küçük hissedilmez dersiniz diye demedim bence ben hissediyorum

Yaaaa onu bende hissediyorum ama abartıyomuyum diye düşünüyodum
Geceleri yattığımda sanki o kasık kısmında tık tık atıyo gibi hissediyorum yada deliriyorum herhalde normal değilse
Evet öyle oluyor her uzandığında olmuyor.Günde bir iki defa .Normal galiba

Ben kesinlikle uno nun tam cavdarli ekmeğini yemeni tavsiye ederim .Ben ekmek canavarıyim.yesemm yesem doymam ama bu ekmek beni kesiyor .
Tüp bebek daha değerlidir tabiki canını sıkma ilerleyen zamanlarda dikkat edersin

Ben kesinlikle uno nun tam cavdarli ekmeğini yemeni tavsiye ederim .Ben ekmek canavarıyim.yesemm yesem doymam ama bu ekmek beni kesiyor .
Tüp bebek daha değerlidir tabiki canını sıkma ilerleyen zamanlarda dikkat edersin
Bende deneyim canım bu markayı tşk ederim hepimizin bebeği değerli canım Allah hepimizin bebişine uzun ömürler versin

Merhaba ben de 7+0 dayım bugün. Kalp atışını duyduk çok şükür haftaya randevum var. Bulantıdan çok mide yanması var. Acayip bir yanma ve bir anda çok aç olduğumu hissediyorum. Arada hafif bulantılarım oluyor ama ona rağmen yiyorum normal mi bilmiyorum

Gözün aydın öncelikle Bende de müthis mide agrısı var dra yazdım bugun bana sıvı jel gibi bi ilac onerdi oda günde 1 kez alınıyomus o an sanki biraz rahatlamıs gibiydim simdi berbatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…