- 8 Aralık 2021
- 19
- 66
- 8
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.341
Geçecek canım mutlaka geçiyor diyorlarBende de aynı böyle oluyor hareket etmesem de arada nefesim yetmiyor gibi geliyor, halsizlik çok var ayakta biraz dursam tansiyonum düşüyor.
Son 1 2aydır ya hep oturuyorum ya da yatıyorum mide bulantısı bir var bir yok, oldu mu tüm gün geçmiyor sürekli arkadan ince ince midem bulanıyor kusamıyorum ama hiç bir işe de odaklanamıyorum etrafımda kimsenin böyle zor bi gebeliği olmamış nasıl geçecek bunlar bilmiyorum
Az kalmış başlamaya canım bnmde o haftalarda yoktu ama şu an coşmuş durumdayızHanımlar benim bugun 6+6 bulantılarım yok. Erken mi yoksa daha bulantılarım olur mu. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantılar
Olabilir canım benim olmuştuHanımlar benim bugun 6+6 bulantılarım yok. Erken mi yoksa daha bulantılarım olur mu. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantılar
Yapma yaa.Az kalmış başlamaya canım bnmde o haftalarda yoktu ama şu an coşmuş durumdayız
İşte kastettiğim bu o testi yaptırmadan risk olup olmadığını bilebilir miyiz? Bu bence o yola gidip gitmemek de dışında kendini bu duruma hazırlamak bile olabilir. Büyük konuşmak doğru değil ama o beni seçtiyse bende onu bırakmam ama öyle olduğunu bilmenin ilk adımı o test gibi geliyor.Amin asla elestiremem ya da neden diyemem. Herkesin tercihi. Ama ben bu yola gitmeyeceğim için yaptırma gereği duymam sadece risk görülürse hazırlıklı olmak adına o zaman direk nifty yaptırırım.
Herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok belkide başlamaz.Hanımlar benim bugun 6+6 bulantılarım yok. Erken mi yoksa daha bulantılarım olur mu. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantılar
Hadi herkes yatağa
Hiç uykunuz yok mu ya ben bayılıyorum
Neden öyle dedi ki? Ben 2den önce uyuyamıyorum max. 8de kalkmış olmama rağmenDoktor dedi en geç 23.30 da yatiyosun.
Gram uyku yok
Neden öyle dedi ki? Ben 2den önce uyuyamıyorum max. 8de kalkmış olmama rağmen
İlk defa böyle bir şey duyuyorumBebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.
Cinsiyet öğrensem de galiba güvenemem bu haftalarda, sonradan değişen çok oluyormuşCinsiyet öğrenebilirsin
Büyüme hormonları gece 23/2 arasında salgılanıyor insanda ondan galiba.Neden öyle dedi ki? Ben 2den önce uyuyamıyorum max. 8de kalkmış olmama rağmen
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkenden uykum gelmeye başlayınca düzen oturttum şükür. Erkenden yatıyorum. Yoksa hiç uyku düzenim yoktur.Bebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.
Kontrolün vardı nasıl geçti güzel haberlerini vardır inşAllahAynı durumu ben yaşadım geçen hafta. Sata göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda 5+3 görüldü kalp atışı görülmedi. Yarın kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız
Canım seninde mi kötü kusma var mı? Ben 3 gün arka arkaya seruma başladım.Az kalmış başlamaya canım bnmde o haftalarda yoktu ama şu an coşmuş durumdayız
Bende de kabus hali var aşırı gerçekçi kabuslar görüp uyanıyorum kaç gündürÇok uykum geliyor gündüzkızım uyanık olduğu için uyuyamıyorum.Dalmaya da korkuyorum ne olur ne olmaz diye.Gece en erken 1,2 gibi uyuyorum.Zırt pırt lavaboya gidiyorum geceleri.Doğru dürüst uyuduğum söylenemez.Uykusuzlukta sinir yapıyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?