Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçecek canım mutlaka geçiyor diyorlar Zorlukla beraber elbet bir kolaylıkta vardır iyi dşünelim iyi olsun ❤

Amin asla elestiremem ya da neden diyemem. Herkesin tercihi. Ama ben bu yola gitmeyeceğim için yaptırma gereği duymam sadece risk görülürse hazırlıklı olmak adına o zaman direk nifty yaptırırım.
İşte kastettiğim bu o testi yaptırmadan risk olup olmadığını bilebilir miyiz? Bu bence o yola gidip gitmemek de dışında kendini bu duruma hazırlamak bile olabilir. Büyük konuşmak doğru değil ama o beni seçtiyse bende onu bırakmam ama öyle olduğunu bilmenin ilk adımı o test gibi geliyor.

Sağlıklı hayırlı güzel evlatlar doğumlar yaşayalım inşallah diye de bağlayalım

Neden öyle dedi ki? Ben 2den önce uyuyamıyorum max. 8de kalkmış olmama rağmen

Bebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.

Çok uykum geliyor gündüzkızım uyanık olduğu için uyuyamıyorum.Dalmaya da korkuyorum ne olur ne olmaz diye.Gece en erken 1,2 gibi uyuyorum.Zırt pırt lavaboya gidiyorum geceleri.Doğru dürüst uyuduğum söylenemez.Uykusuzlukta sinir yapıyor haliyle.

Bebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkenden uykum gelmeye başlayınca düzen oturttum şükür. Erkenden yatıyorum. Yoksa hiç uyku düzenim yoktur.

Aynı durumu ben yaşadım geçen hafta. Sata göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda 5+3 görüldü kalp atışı görülmedi. Yarın kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız
Kontrolün vardı nasıl geçti güzel haberlerini vardır inşAllah

Bende de kabus hali var aşırı gerçekçi kabuslar görüp uyanıyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…