- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.381
Demekki hikaye ramzi falanSimdi eve geldim kızlarımın aynı zamanlardaki vajinal ultrasonlarına baktım biri sağda biri solda
ben de tüm testleri yaptırıcam hatta son aylarda kalbine de baktırmayı düşünüyorum. Gerçi eşim kalp muayenesini istemiyor ama ilerleyen zamanda tekrar konuşur bir orta yol buluruz sanırım. Yaptırmak istememin sebebi ilk çocuğumda doğumdan sonra ilk haftasında kalbinde asd ve vsd olduğunu öğrendik. Hayatını tehdit eden bir durumdu ve ben de hayatımın şokunu yaşadım. Sindirmek için hiç vaktim olmadan 1 gün içinde doktor arayıp buldum, öğrendiğim günün akşamı sarılıktan hastanede yatıp sabahına apar topar atlayıp İzmir'e gittik. Ne günlerdi, geldi geçti şükürler olsun. Ama bir daha asla böyle hazırlıksız yakalanmak istemem. Neyse ne, o benim evladım. Doğar doğmaz bir müdahale gerekirse nolacak? Hangi hastane seni kabul edecek? Ben bunlara bakarım.Kesinlikle katılıyorum.
Mesela ben kalp hastasıyım, ailemde de oldukça fazla var kalp öyküsü ayrıntılı ultrason da ilk kontrol edilecek şey bu benim nezdimde, üfürüm açıklık delik VS var mı?
Varsa doğar doğmaz ameliyat dediğiniz gibi bunu bilme gücü varken bilmemek anlamlı değil.
Hepsi korunsun sağlıkla gelsin
Evet benim son adet tarihi de çok erken, tahmini doğum 3temmuz sezeryan da olacağı için haziran annesi olacağım büyük ihtimalle hoca erkek için eşya vs almayın asıl 14.haftada belli olur dedi ama bana da değişmeyecek gibi geliyor eşim ve ailem çok kız istiyordu erkek çocuk büyütmesi çok zor geliyor gözümüze bakalım hayırlısıGözünaydin bende daha okurken erkek bebek diyecektimdoktorda tahminde bulunmuş zaten. Ay ilk cinsiyet öğrenen sensin çok heyecanli
Canim kaç haftalık gözüküyor.Geçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
Kansızlık vardı onun için ilaç yazacak
İdrar tahlili yapti enfeksiyon için onun sonucunu bekliyorum şimdi
( Anlayan varsa bakabilir mi kese çok mu küçük )
Yarın başka doktora gidicem kafam rahat olsun diye
Ayy cok guzelll :) Allahim saglikla kucagna almak nasip etsin cnm :)Kızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi
Kansızlık için ilaç verdi şimdi onu kullan çok düşük değerin dedi. Ama düşük tehlikesi devam ediyor dedi yani bence hala olumsuzOkadar olumsuz konuşmamış sanki.en azından kalbi hala atmaya devam ediyor yarın başka doktora gitmen doğru karar.bakalim o ne dicek. Çok şükür yine
Evet canım yarın gidicem kafam rahat olur en azındanBence başka birine git. Her doktordan görüş önemli. Bide sağlıkla ilerliyor bakılınca belki sorun olmayacak bile.
Bunun bı sebebi yokmuş araştırdım gerçekten yok yani kese gelişmemesi nedeni çıkmıyorPeki sebebiyle ilgili bir sey dedi mi?
Şükür büyümüş ama, bol bol su iç canım.
Normalde 6+6Canim kaç haftalık gözüküyor.
İnsAllah bir gidersin yerini kesesini kocaman yapms bebegin rabbim ol der ve olur minicik kalbi hala atiyorsa direniyorsa rabbimin bir bildigi vardir umarim tez zmanda mutlu guzel haberler aliriz sizden :)Bunun bı sebebi yokmuş araştırdım gerçekten yok yani kese gelişmemesi nedeni çıkmıyor
Gunluk 2lt den fazla içmeye çalışıyorum canım hayırlısı artık dua edin sizde :)
Ya haftasıyla uyumlu sonuçta ölçüm yapıyor.neden küçük dedi ki.benim ultrason resmim yok kaç haftalık olduğunu bile soylemediNormalde 6+6
Ultrasonda 6+5 çıktı sizin kaç haftalikti ultrason resmi var mii bı baksak
Sertlik degilde kasik ve bi tik ustunde gerilme varKizlar karniniza dokununca sertlik hissediyor musunuz? Ben ilk baslarda daha bir sertlik hissediyordum şimdi dokunuyorum sanki yok gibi .acaba yukarı mi çıktı.
Kiz önceden hamile sitelerine bakarken suyu az olanlar 1 bardak havuç suyu içiyorlardi sanirim bi arastirsanaBunun bı sebebi yokmuş araştırdım gerçekten yok yani kese gelişmemesi nedeni çıkmıyor
Gunluk 2lt den fazla içmeye çalışıyorum canım hayırlısı artık dua edin sizde :)
İnşallah canım bana düşen herseyi yapıyorum gerisi Rabbime kalmış :)İnsAllah bir gidersin yerini kesesini kocaman yapms bebegin rabbim ol der ve olur minicik kalbi hala atiyorsa direniyorsa rabbimin bir bildigi vardir umarim tez zmanda mutlu guzel haberler aliriz sizden :)
Kese boyutu kaç dedim şuan onun bı önemi yok dedi söylemedi onuYa haftasıyla uyumlu sonuçta ölçüm yapıyor.neden küçük dedi ki.benim ultrason resmim yok kaç haftalık olduğunu bile soylemedi
Canm bebek olustuktan snra kese boyutuna pek bakmiyorlar ama senin olcmedende kucuktr kese belki oyuzden bi aciklama yapmiyormu peki dr hanibebek buyudukce kese buyur vs diyeKese boyutu kaç dedim şuan onun bı önemi yok dedi söylemedi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?