Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar benim bugun 6+6 bulantılarım yok. Erken mi yoksa daha bulantılarım olur mu. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantılar
Ben 7+4 teyim. Hala yok ve iştahım inanılmaz fazla. Şimdiden iki kilo aldım. Bugün diyetisyen randevum var. Diyetisyen desteğiyle yola devam edeceğim yoksa çok fazla kilo alacağım.

Merhaba teyzeleri biz sat a göre 6+5 iz ultrasonda da 6+4 çıktı kalp atışını duyduk
Var mı bi tahmin Vajinal bakıldı bu arada

Eki Görüntüle 2967390
Gözün aydın canım vajinalde bebek sol tarafa tutunmuşsa ramzi teorisine göre kız deniyor ne kadar doğru bilinmez göreceğiz.benimde vajinalde solda karından sağda görünüyor.

Ben müdahale edilemeyecek bir durumda öğrenmek istemem. İlk bebeğimde 2li-3lü testleri yaptırmadım. Çünkü aldırmayı kesinlikle düşünmüyordum ve doğruluğu net değil. Çok fazla yanılma payı var. Bilip üzüntüsüne o kadar erken başlamak istemem. Duygusal değişimler bebeği de etkiliyor ve gelen Rabbimin emaneti başım gözüm üstüne sonuçta. Ama renkli ultrasona baktırdım. O önemli bence. Doğum gerçekleşir gerçekleşmez müdahale etmek gereken bir durum varsa bunu öğrenmiş oluyorsun. Bunları doktoruna da sorabilirsin canım o daha detaylı ve doğru bilgilendirir.

İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Aklıma biraz takıldı bu durum çünkü söyledikleriniz doğru. İkinci gebeliğim ve bende sanırım bu tür bi risk taşıyan ama gerçeklik payı düşük olan bir sonuç görmekten hoşlanmayabilirim belki yaptırmam o sebeple sorup anlamaya çalıştım

Bebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.
Evet aslında doğru, kızımın hep o saatlerde uyumuş olmasına dikkat ederim
Çocuk dediğin erken uyur, karnımda olunca o durumdan muaf olduğunu ve uyuduğunu sandıysam demek

Cinsiyet öğrensem de galiba güvenemem bu haftalarda, sonradan değişen çok oluyormuş
Ah ben deliii gibi merak ettiğim için sanırım inanırım 23ünde 12. Haftada randevum gelip burda ilan ederim kesinliğiyle

Ya bende senin için heyecanlıyım.hadi İnşallah.dualarim seninle.
Geçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
Kansızlık vardı onun için ilaç yazacak
İdrar tahlili yapti enfeksiyon için onun sonucunu bekliyorum şimdi
( Anlayan varsa bakabilir mi kese çok mu küçük )
Yarın başka doktora gidicem kafam rahat olsun diye

Eklentiler

• IMG_20211210_105741.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 136
Kesinlikle katılıyorum.
Mesela ben kalp hastasıyım, ailemde de oldukça fazla var kalp öyküsü ayrıntılı ultrason da ilk kontrol edilecek şey bu benim nezdimde, üfürüm açıklık delik VS var mı?
Varsa doğar doğmaz ameliyat dediğiniz gibi bunu bilme gücü varken bilmemek anlamlı değil.
Hepsi korunsun sağlıkla gelsin

Kızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi

Eklentiler

• 20211210_111121.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 134
  • 20211210_105412.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 20211210_105359.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 128
Okadar olumsuz konuşmamış sanki.en azından kalbi hala atmaya devam ediyor yarın başka doktora gitmen doğru karar.bakalim o ne dicek. Çok şükür yine

Bence başka birine git. Her doktordan görüş önemli. Bide sağlıkla ilerliyor bakılınca belki sorun olmayacak bile.

Gözünaydin bende daha okurken erkek bebek diyecektim doktorda tahminde bulunmuş zaten. Ay ilk cinsiyet öğrenen sensin çok heyecanli

Peki sebebiyle ilgili bir sey dedi mi?
Şükür büyümüş ama, bol bol su iç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…