- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.361
Ben 7+4 teyim. Hala yok ve iştahım inanılmaz fazla. Şimdiden iki kilo aldım. Bugün diyetisyen randevum var. Diyetisyen desteğiyle yola devam edeceğim yoksa çok fazla kilo alacağım.Hanımlar benim bugun 6+6 bulantılarım yok. Erken mi yoksa daha bulantılarım olur mu. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantılar
Canım bugün bana haber ver doktora gidecektin.merakla seni bekliyorum.hayirli haberlerle gel İnşallah.Zorla kendini doktor bana dedi çok su içmen lazım
Geldim şimdi randevum buçukta dua edinCanım bugün bana haber ver doktora gidecektin.merakla seni bekliyorum.hayirli haberlerle gel İnşallah.
Ya bende senin için heyecanlıyım.hadi İnşallah.dualarim seninle.Geldim şimdi randevum buçukta dua edin
Heyecandan titriyorum
Gözün aydın canımMerhaba teyzeleri biz sat a göre 6+5 iz ultrasonda da 6+4 çıktı kalp atışını duyduk
Var mı bi tahminVajinal bakıldı bu arada
Eki Görüntüle 2967390
Bende 2 kız var bu erkek olsa fena olmaz umarım ramzi yanılırGözün aydın canımvajinalde bebek sol tarafa tutunmuşsa ramzi teorisine göre kız deniyor ne kadar doğru bilinmez göreceğiz.benimde vajinalde solda karından sağda görünüyor.
Tutan cokmus ama tutmayanda var canım arkadaşımin ki tutmadı örneğinBende 2 kız var bu erkek olsa fena olmaz umarım ramzi yanılır
Şimdi eve geldim kızlarımın aynı zamanlardaki vajinal ultrasonlarına baktım biri sağda biri soldaTutan cokmus ama tutmayanda var canım arkadaşımin ki tutmadı örneğinrabbim gonlundekini nasip etsin inşallah.
İşte kastettiğim bu o testi yaptırmadan risk olup olmadığını bilebilir miyiz? Bu bence o yola gidip gitmemek de dışında kendini bu duruma hazırlamak bile olabilir. Büyük konuşmak doğru değil ama o beni seçtiyse bende onu bırakmam ama öyle olduğunu bilmenin ilk adımı o test gibi geliyor.
Sağlıklı hayırlı güzel evlatlar doğumlar yaşayalım inşallah diye de bağlayalım
Aklıma biraz takıldı bu durum çünkü söyledikleriniz doğru. İkinci gebeliğim ve bende sanırım bu tür bi risk taşıyan ama gerçeklik payı düşük olan bir sonuç görmekten hoşlanmayabilirim belki yaptırmam o sebeple sorup anlamaya çalıştımAyrıntılı ultrason yaptıracağım ama diğerlerini değil. Diğer yapılanlar oran veriyor annenin yaşı alınan kan ense kalınlığı gibi değerlerden istatiksel bir sonuç çıkarıyor yani. O değerler kötü böle gelse daha ileri testler isteniyor ama iyi çıkması kesin sorun yok demek değil bende canımı sıkmak istemiyorum.
Evet aslında doğru, kızımın hep o saatlerde uyumuş olmasına dikkat ederimBebeğin en iyi geliştiği saatler dedi. Uyku düzeni ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. Bende okumuştum ama uygulamak zor geliyoe. Ama başlayacağım yavaş yavaş.
Ah ben deliii gibi merak ettiğim için sanırım inanırım 23ünde 12. Haftada randevum gelip burda ilan ederim kesinliğiyleCinsiyet öğrensem de galiba güvenemem bu haftalarda, sonradan değişen çok oluyormuş
Geçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.Ya bende senin için heyecanlıyım.hadi İnşallah.dualarim seninle.
Kesinlikle katılıyorum.Ben müdahale edilemeyecek bir durumda öğrenmek istemem. İlk bebeğimde 2li-3lü testleri yaptırmadım. Çünkü aldırmayı kesinlikle düşünmüyordum ve doğruluğu net değil. Çok fazla yanılma payı var. Bilip üzüntüsüne o kadar erken başlamak istemem. Duygusal değişimler bebeği de etkiliyor ve gelen Rabbimin emaneti başım gözüm üstüne sonuçta. Ama renkli ultrasona baktırdım. O önemli bence. Doğum gerçekleşir gerçekleşmez müdahale etmek gereken bir durum varsa bunu öğrenmiş oluyorsun. Bunları doktoruna da sorabilirsin canım o daha detaylı ve doğru bilgilendirir.
İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Okadar olumsuz konuşmamış sanki.en azından kalbi hala atmaya devam ediyor yarın başka doktora gitmen doğru karar.bakalim o ne dicek. Çok şükür yineGeçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
Kansızlık vardı onun için ilaç yazacak
İdrar tahlili yapti enfeksiyon için onun sonucunu bekliyorum şimdi
( Anlayan varsa bakabilir mi kese çok mu küçük )
Yarın başka doktora gidicem kafam rahat olsun diye
Bence başka birine git. Her doktordan görüş önemli. Bide sağlıkla ilerliyor bakılınca belki sorun olmayacak bile.Geçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
Gözünaydin bende daha okurken erkek bebek diyecektimKızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi
Peki sebebiyle ilgili bir sey dedi mi?Geçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?