Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her dr un ölçüm şekli ve kullandığı makine farklı mesela ben eski ultrasonlarıma baktım biri bebeği değil keseyi ölçmüş biri bebeği ölçmüş falan hayırlı haberler alırsınız inşallah hepiniz bir sıkıntı olsa kanama ağrı vs mutlaka bir sinyal verir diye düşünüyorum vücut atmaya çalışır eskiden ultrason mu vardı ninelerimizin hangisinin sağlıksız gebeliği içinde kaldı ki bi şekilde düşük yaptılar kesesinden suyundan hiçbir haberleri olmadan 10 tane doğurmuş herkes kafanızı rahat tutmaya çalışın Allah ne derse o olur

Bu arada folik asit muhabbeti olmuştu eczaneden folbiol almıştım ben onu kullandım birkaç haftadır bugün dr onun gr biraz fazla dedi başka bir hap verdi ücretli bir hap elenatal 1 ismi başka da herhangi bir ilaç vitamin vermedi

Merhaba teyzeleri biz sat a göre 6+5 iz ultrasonda da 6+4 çıktı kalp atışını duyduk
Var mı bi tahmin Vajinal bakıldı bu arada

Eki Görüntüle 2967390
Ramziye göre kız sanırım. Ama İnşallah oğlun olur, benim de iki kızım var
Bu arada çin takviminine bakanınız oldu mu? Benim ilkinde tutmuştu
Benim birinde tuttu birinde tutmadı inanmıyorum ben.
Heyooo ilk cinsiyet haberimiz. Sağlıkla gelsin İnşallah
Bunun bı sebebi yokmuş araştırdım gerçekten yok yani kese gelişmemesi nedeni çıkmıyor
Gunluk 2lt den fazla içmeye çalışıyorum canım hayırlısı artık dua edin sizde :)
Geç döllenme olabilir mi? Kalp atışı da duyulmuş, bence başka bir dr a git cnm.
Bende 4 te randevuma gidecgm 7+0 da kalbini duydum od aadam akilli degil yani suan 9+3 um umarm hersy yolundadir ya
Hadi bakalım güzel haberlerle İnşallah

Oyle birşey demedi canım gidicem yarın inşallah

Ah ya gerçekten mi benim ilkine göre bu bulantılı geçti ama şükür bitti bulantılarım, sadece bazı şeylerden yoğun tiksintim kaldı. Onun dışında gayet iyiyim. Bebişler iyi olsun da

Hayırlı olsun.

Yaaaaa görüntüleri çok güzel bebeğin baya iyi çekmişler inşaşlah bizimkinide böyle çekerler hadi hayırlı olsun

Bnde 2 kg vermişim canım. Dün en kötü günümü yaşadım. Ne yesem anında geri çıkardım. Bakalım bugün nasıl geçecek
Bende aynı şekilde 2 kilo vermişim, ne yesem midem ağrıyor ve bir saat içinde çıkarıyorum. Çıkarınca aslında rahatlıyorum çünkü kusmazsam midemde yanma, kabarma ya da ne bileyim kaynama gibi bir şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…