- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.401
Bnde 2 kg vermişim canım. Dün en kötü günümü yaşadım. Ne yesem anında geri çıkardım. Bakalım bugün nasıl geçecekCanım seninde mi kötü kusma var mı? Ben 3 gün arka arkaya seruma başladım.Doktorum cok kilo kaybı ve kusma dedi...
İnşallah olmaz canımYapma yaa.Bende çok mutluyum böyle olmaz diye düşünüyordum
Ya canım Allah bize sabır versin.Kese boyutu kaç dedim şuan onun bı önemi yok dedi söylemedi onu
Ramziye göre kız sanırım. Ama İnşallah oğlun olur, benim de iki kızım varMerhaba teyzeleri biz sat a göre 6+5 iz ultrasonda da 6+4 çıktı kalp atışını duyduk
Var mı bi tahminVajinal bakıldı bu arada
Eki Görüntüle 2967390
Benim birinde tuttu birinde tutmadı inanmıyorum ben.Bu arada çin takviminine bakanınız oldu mu? Benim ilkinde tutmuştu
Heyooo ilk cinsiyet haberimizKızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi
Geç döllenme olabilir mi? Kalp atışı da duyulmuş, bence başka bir dr a git cnm.Bunun bı sebebi yokmuş araştırdım gerçekten yok yani kese gelişmemesi nedeni çıkmıyor
Gunluk 2lt den fazla içmeye çalışıyorum canım hayırlısı artık dua edin sizde :)
Hadi bakalım güzel haberlerle İnşallahBende 4 te randevuma gidecgm 7+0 da kalbini duydum od aadam akilli degil yani suan 9+3 um umarm hersy yolundadir ya
İnsallah canımYa canım Allah bize sabır versin.
Oyle birşey demedi canım gidicem yarın inşallahRamziye göre kız sanırım. Ama İnşallah oğlun olur, benim de iki kızım var
Benim birinde tuttu birinde tutmadı inanmıyorum ben.
Heyooo ilk cinsiyet haberimiz. Sağlıkla gelsin İnşallah
Geç döllenme olabilir mi? Kalp atışı da duyulmuş, bence başka bir dr a git cnm.
Hadi bakalım güzel haberlerle İnşallah
Ah ya gerçekten miVallahi bitik haldeyim kusma, kova, peçete 3 lüsünün yanına serumlarda eklendi canım. Suyu bile çıkartıyorumNiye bu kadar zor olduğunu anlayamadım. Bünyem kuvvetlidir diyodum bi de Allahtan bebiş sağlıklı... Sen nasılsın?
İnşallah iyi geçer.Geldim şimdi randevum buçukta dua edin
Heyecandan titriyorum
Bende içemiyorum kış günü olduğu için.ama zorluyorum kendimi.Kızlar benim gibi su içemeyen var mı? Asla midem almıyor, normalde de sevmezdim. Zorlaya zorlaya günde 1 litre anca
Hayırlı olsun.Kızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Yaaaaa görüntüleri çok güzel bebeğin baya iyi çekmişlerKızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
Bende canım aynı senin gibi yim. Gece kalkıp yemek yiyorumBen 7+4 teyim. Hala yok ve iştahım inanılmaz fazla. Şimdiden iki kilo aldım. Bugün diyetisyen randevum var. Diyetisyen desteğiyle yola devam edeceğim yoksa çok fazla kilo alacağım.
Boşver en iyisini yapmışsınBende ne yaptım begenirsiniz gittim biberon aldim iki tane zaten sürekli zam yiyo
Bu gidişle indirilmiş hali bundan yüksek olacak gibi geldi bi baktim siparişi vermisimBoşver en iyisini yapmışsınben şubatı bekliyrum e bbek indirimini
Bende aynı şekilde 2 kilo vermişim, ne yesem midem ağrıyor ve bir saat içinde çıkarıyorum. Çıkarınca aslında rahatlıyorum çünkü kusmazsam midemde yanma, kabarma ya da ne bileyim kaynama gibi bir şeyler oluyor.Bnde 2 kg vermişim canım. Dün en kötü günümü yaşadım. Ne yesem anında geri çıkardım. Bakalım bugün nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?