- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.421
Bende de var bu ya akşam konuşulan herşey rüyamda. Yada izlediğimiz herşey gece rüyamda. Çok sinir bozucu ciddenBende de kabus hali var aşırı gerçekçi kabuslar görüp uyanıyorum kaç gündür
Maşallah yaa tam bir bebek olmuş buKızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi
Sizin bu doktorunuz neden yaklaştırmıyor merak ediyorum ya. Hep uzaktan ölçüyorGeçen haftaya göre biraz büyüme var dedi.kalp atışını duyduk Bebek gelişimi güzelmiş ama bebeğe göre kese hala küçük diyor düşük tehlikesi devam ediyor dedi.
Kansızlık vardı onun için ilaç yazacak
İdrar tahlili yapti enfeksiyon için onun sonucunu bekliyorum şimdi
( Anlayan varsa bakabilir mi kese çok mu küçük )
Yarın başka doktora gidicem kafam rahat olsun diye
Hamilelikten dolayı öyle oluyor.Geçmiş olsun düzelir inşallahBende de kabus hali var aşırı gerçekçi kabuslar görüp uyanıyorum kaç gündür
Ben dede sürekli çok zamandır bir şey yemedim acıkmıştır bebek psikolojisi başladı yine.ayran içiyorum ya da yoğurt yiyip geri yatıyorum.Yemek yesem kesin çok kilo alırımBende canım aynı senin gibi yim. Gece kalkıp yemek yiyorum
Teşekkür ederim çok şükür kalp atışını duydukKontrolün vardı nasıl geçti güzel haberlerini vardır inşAllah
Bende dün trendyol üzerinden e bebekten 2 tulum ve 5 li çıtçıtlı body aldım 25 tl indirim kodum vardı trendyoldan kullanayım dedim kargoya da verilmiş yarın yada pzrts gelir eşim de gülüyor daha erken değil mi diye dedim 1 çorabı bile yok garibin ancak tamamlarımBoşver en iyisini yapmışsınben şubatı bekliyrum e bbek indirimini
Aynen canım kusunca en azından rahatlama geliyor ama çok halsiz düşüyorsn sonrasındaBende aynı şekilde 2 kilo vermişim, ne yesem midem ağrıyor ve bir saat içinde çıkarıyorum. Çıkarınca aslında rahatlıyorum çünkü kusmazsam midemde yanma, kabarma ya da ne bileyim kaynama gibi bir şeyler oluyor.
Bende aynı durumdayım bana da tüyo ver lütfen.Ben 7+4 teyim. Hala yok ve iştahım inanılmaz fazla. Şimdiden iki kilo aldım. Bugün diyetisyen randevum var. Diyetisyen desteğiyle yola devam edeceğim yoksa çok fazla kilo alacağım.
BenKızlar benim gibi su içemeyen var mı? Asla midem almıyor, normalde de sevmezdim. Zorlaya zorlaya günde 1 litre anca
Bende dün defacto ya takıldım kalitesi nasıl bilmiyorum ama kendileri çok tatlıydıBende dün trendyol üzerinden e bebekten 2 tulum ve 5 li çıtçıtlı body aldım 25 tl indirim kodum vardı trendyoldan kullanayım dedim kargoya da verilmiş yarın yada pzrts gelir eşim de gülüyor daha erken değil mi diye dedim 1 çorabı bile yok garibin ancak tamamlarımbeyaz kolsuz çıtçıtlı bodyler zaten iki cinsiyete de oluyor tulumları da sarı ve gri renk aldım kız da olsa erkekte olsa giydirilir.
Birbirimize beslenme yönünde de yardımcı olmamız çok iyi olur .Ben hep diyetli besleniyorum.İnsanın kendini hamile olunca tartması da iyi oluyor .Çok kilo almanı engelliyorsun.Tavsşye ederim hafta da bir tartılmayı.Bu gidişle yürüyüşe çıkmak çok zor.Ancak son 3 ay olabilir.Kış hamileliği çok zormuşBende aynı durumdayım bana da tüyo ver lütfen.
Kızlar günaydın herkese doktora gittim tok değildim bebiş uyuyordu size hoca aç demediyse mutlaka tatlı vs yiyip tok gidin kahvaltı ettim tekrar bakıldı bebiş o zaman hareketlendi
1hafta civarı ilerde gelişmesi 11+3 olarak gördü nt nazal kemik vs baktı ikili testi de yaptı gitmişken
Cinsiyete de erkek büyük ihtimalle dedi pipiyi gördük
2 hafta sonra folik asit bitince d vitamini, iMom omega, magnezyum ve ecopirin verdi
Cinsel ilişki yasağı yok artık dedi
Risk görmedim ama isterseniz nift yaptırabilirsiniz dedi
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun oğluş bebişinEvet benim son adet tarihi de çok erken, tahmini doğum 3temmuz sezeryan da olacağı için haziran annesi olacağım büyük ihtimalle hoca erkek için eşya vs almayın asıl 14.haftada belli olur dedi ama bana da değişmeyecek gibi geliyor eşim ve ailem çok kız istiyordu erkek çocuk büyütmesi çok zor geliyor gözümüze bakalım hayırlısı
Bende aldım. 2 biberon.Bende ne yaptım begenirsiniz gittim biberon aldim iki tane zaten sürekli zam yiyo
Ayyyy bende 4tane tulum aldım sarı yeşil beyaz dayanamadımBende dün trendyol üzerinden e bebekten 2 tulum ve 5 li çıtçıtlı body aldım 25 tl indirim kodum vardı trendyoldan kullanayım dedim kargoya da verilmiş yarın yada pzrts gelir eşim de gülüyor daha erken değil mi diye dedim 1 çorabı bile yok garibin ancak tamamlarımbeyaz kolsuz çıtçıtlı bodyler zaten iki cinsiyete de oluyor tulumları da sarı ve gri renk aldım kız da olsa erkekte olsa giydirilir.
Teşekkürler 2kilo aldım gebeliğin başından beri ama karnım büyümedi bebeğin boyu 4.5cmmiş büyük gibi görünüyor ama hala küçük teyzesi benim ilk gebeliğim belki ondan da büyümemiş olabilir, hiç hareketini de algılamadımMaşallah yaa tam bir bebek olmuş buçok merak ediyorum karnınız büyüdü mü ve hareket hissediyor musunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?