Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah yaa tam bir bebek olmuş bu çok merak ediyorum karnınız büyüdü mü ve hareket hissediyor musunuz acaba

Sizin bu doktorunuz neden yaklaştırmıyor merak ediyorum ya. Hep uzaktan ölçüyor

Çok aşırı lavaboya kalkıyorum geceleri .Sizde de öyle oluyor mu.yarım saatte bir uyanıp gidiyorum.Su tüketimimi 9 gibi kesiyorum akşam (

Suyu hiç bi şekilde tuketmedigim için hiç öyle sorunlarim yok
Ama sulu şeyleri çok tüketirim
Gerci oglumda da gece kalkma huyum hiç yoktu bi yerde okumuştum bebegin anne karnındaki düzeni dogunca da devam eder diye gece uyansam bile zorla gözlerimi kaparr uyumayı beklerdim bebeğim uyanmasin diye nasil kafamda yer ettiyse artik sukur oglumunda gece uyanmak gibi bi derdi olmamıştı okadar ki geceleri emziremiyordum uykusundan kaldırıp da ben de sütümü sagip veriyordum insallah bu bebisimde böyle olur
Bi de oğlum akşam 9da dogmustu ondanmidir bilmem gece gündüz karmasasi yaşamadık hiç
Boyle anlatınca ne uslu cocukmus

Boşver en iyisini yapmışsın ben şubatı bekliyrum e bbek indirimini
Bende dün trendyol üzerinden e bebekten 2 tulum ve 5 li çıtçıtlı body aldım 25 tl indirim kodum vardı trendyoldan kullanayım dedim kargoya da verilmiş yarın yada pzrts gelir eşim de gülüyor daha erken değil mi diye dedim 1 çorabı bile yok garibin ancak tamamlarım beyaz kolsuz çıtçıtlı bodyler zaten iki cinsiyete de oluyor tulumları da sarı ve gri renk aldım kız da olsa erkekte olsa giydirilir.

Aynen canım kusunca en azından rahatlama geliyor ama çok halsiz düşüyorsn sonrasında

Bende dün defacto ya takıldım kalitesi nasıl bilmiyorum ama kendileri çok tatlıydı

Bende aynı durumdayım bana da tüyo ver lütfen.
Birbirimize beslenme yönünde de yardımcı olmamız çok iyi olur .Ben hep diyetli besleniyorum.İnsanın kendini hamile olunca tartması da iyi oluyor .Çok kilo almanı engelliyorsun.Tavsşye ederim hafta da bir tartılmayı.Bu gidişle yürüyüşe çıkmak çok zor.Ancak son 3 ay olabilir.Kış hamileliği çok zormuş((

Kızlar ikili tarama testi icin randevu alamadım. Doktor baktı riskli görmedi galiba, yönlendirmedi. Ya da yönlendirmesi icin riskli mi görmesi lazım. Bugün gittim belki bugün olduğu için sistemde çıkmadı
Yahu hicbir şey anlamadım. Vazgeçtim devlette yaptırmaktan. Uğraşamayacağım gerçekten .
Kırk yılda bir devlet hastanesı işe yarasın dedik. Bu ne yahu
Yok onu yapıcaksın
Yok bunu ediceksin.

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun oğluş bebişin Ben ilk bebeğimde o kadar çok kız istiyordum ki erkek olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama şimdi diyorum ki kız çocuk olsa bu kadar cilveli olur muydu bu kadar sever miydim acaba Evlatın cinsiyeti olmuyor Rabbim sağlıklı günler göstersin anne olunca hepsi sana düşkün olacak ve gerçekten mükemmel varlıklar çocuklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayyyy bende 4tane tulum aldım sarı yeşil beyaz dayanamadım o e bebek tulumlarınıda iyiye almışsın , e bebekde tanesi 7,5 muş sanırım trendyolda pahslıya satılıyomuş mağazaya gidip bakıcam bide herkes yorumlarda yazmış.. ama sen kodu kullandığın için iyi olmuştur

Maşallah yaa tam bir bebek olmuş bu çok merak ediyorum karnınız büyüdü mü ve hareket hissediyor musunuz acaba
Teşekkürler 2kilo aldım gebeliğin başından beri ama karnım büyümedi bebeğin boyu 4.5cmmiş büyük gibi görünüyor ama hala küçük teyzesi benim ilk gebeliğim belki ondan da büyümemiş olabilir, hiç hareketini de algılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…