- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.441
Merak etme 3 yaşına kadar bise anlamıyorsun arabalar ile oynamayı seviyorsun alışıyorsun sonra da kreşe ver enerjisi ni atsın mis gibi babaya da alıştır bnm ki baba diye ağlardı Bende babası seni istiyor derdim şimdi bile baba diye agliyo bazen geceleriEvet benim son adet tarihi de çok erken, tahmini doğum 3temmuz sezeryan da olacağı için haziran annesi olacağım büyük ihtimalle hoca erkek için eşya vs almayın asıl 14.haftada belli olur dedi ama bana da değişmeyecek gibi geliyor eşim ve ailem çok kız istiyordu erkek çocuk büyütmesi çok zor geliyor gözümüze bakalım hayırlısı
AA bende sistemlerini merak ediyordum Bi gidene sormak istiyodum ne istediler ne yaptırdılar?Kızlar ikili tarama testi icin randevu alamadım. Doktor baktı riskli görmedi galiba, yönlendirmedi. Ya da yönlendirmesi icin riskli mi görmesi lazım. Bugün gittim belki bugün olduğu için sistemde çıkmadı
Yahu hicbir şey anlamadım. Vazgeçtim devlette yaptırmaktan. Uğraşamayacağım gerçekten .
Kırk yılda bir devlet hastanesı işe yarasın dedik. Bu ne yahu
Yok onu yapıcaksın
Yok bunu ediceksin.
Canım bana kalsa ben çok yürürüm. Enerjim de var aslında. Ama riskli gebelik olunca doktor hareketini kisitla dedi.Birbirimize beslenme yönünde de yardımcı olmamız çok iyi olur .Ben hep diyetli besleniyorum.İnsanın kendini hamile olunca tartması da iyi oluyor .Çok kilo almanı engelliyorsun.Tavsşye ederim hafta da bir tartılmayı.Bu gidişle yürüyüşe çıkmak çok zor.Ancak son 3 ay olabilir.Kış hamileliği çok zormuş((
Ben ikili tarama icin bir yere sordum 550 dedi. Pahalı altı üstü bir ıkili test icin. Baska yere de sormadım daha.AA bende sistemlerini merak ediyordum Bi gidene sormak istiyodum ne istediler ne yaptırdılar?
Özelde ki fiyatlar nasıl acaba bide ona bakmak lazım ama dobler ultrason pahalıymış ssnırım
Benim gittiğim hastane özel olan 175 tl dedi , oyuzden orda yaptırıcam uygun söylediBen ikili tarama icin bir yere sordum 550 dedi. Pahalı altı üstü bir ıkili test icin. Baska yere de sormadım daha.
Bugün saat 19.00 da randevum var. Aldığım bilgileri paylaşırımBende aynı durumdayım bana da tüyo ver lütfen.
175 çok çok iyi canim. Benimki 550 dedi. Devlette yapabılırsınız denince başka yere de sormadım sonra.Benim gittiğim hastane özel olan 175 tl dedi , oyuzden orda yaptırıcam uygun söyledi
550 çok ciddeen bencebaşka yerlerde daha uygunada vardır175 çok çok iyi canim. Benimki 550 dedi. Devlette yapabılırsınız denince başka yere de sormadım sonra.
Anlamadım gerçekten ondan mı küçük görünüyor acabaSizin bu doktorunuz neden yaklaştırmıyor merak ediyorum ya. Hep uzaktan ölçüyor
Yarin başka doktora gidicem canımBu benim 6+1 goruntum ama doktor yakinlastrp bakiyor oyle foto cekiyor sizin usg uzaktan diye gordum sanki baska doktora gittinzmi ultrsnu hareket ettrdikce kese sekli bile degiskenlik gosteriyor cnku
Hayatta avut cubur yemezdim. O kadar çok canım çekiyor ki anlatamam. Bir de saldırıyorum resmen kıtlıktan çıkmış gibi.Bende canım aynı senin gibi yim. Gece kalkıp yemek yiyorum
E bebek mağazasında 10 tldi 2 hafta önce görmüştüm trendyolda da 5 tanesi 50 tldi indirim de olunca işte parça başı 8 tl falan daha düşmüş oldu kargo da ücretsiz oldu.Ayyyy bende 4tane tulum aldım sarı yeşil beyaz dayanamadımo e bebek tulumlarınıda iyiye almışsın , e bebekde tanesi 7,5 muş sanırım trendyolda pahslıya satılıyomuş mağazaya gidip bakıcam bide herkes yorumlarda yazmış.. ama sen kodu kullandığın için iyi olmuştur
İnşallah hayırlı haberler alacaksın stres yapma canımYoldym suan hastaneye gidiyorum yuregim agzmda oglumdyaken hep bi h ves mutlulukla giderdim bir kaybim olduktan snra hep bi korkuyla gidiyorum icim titriyo suan ya dunyam basima yikilirsa yine diye dua edin lutfen guzel haberler getireyim
Hadi inşallah canım kalbini ferah tut güzel haber ver :)Yoldym suan hastaneye gidiyorum yuregim agzmda oglumdyaken hep bi h ves mutlulukla giderdim bir kaybim olduktan snra hep bi korkuyla gidiyorum icim titriyo suan ya dunyam basima yikilirsa yine diye dua edin lutfen guzel haberler getireyim
Ayni şeyleri hissediyorum yine doktorun yüzü düşecek bi sessizlik olacak diye ödüm kopuyor rabbim bi daha bize o kaderi yaşatmasın inşallah kucağımıza alalım sağlıklaYoldym suan hastaneye gidiyorum yuregim agzmda oglumdyaken hep bi h ves mutlulukla giderdim bir kaybim olduktan snra hep bi korkuyla gidiyorum icim titriyo suan ya dunyam basima yikilirsa yine diye dua edin lutfen guzel haberler getireyim
Görüntü baya net ama he, bazı ultrasonlar çok bulanık hiçbir sey anlaşılmıyor.Kızlar devlet hastanesinin verdiği ultrason fotosuna bakın. Bebekten cok her şeye benzıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?