Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ikili tarama icin bir yere sordum 550 dedi. Pahalı altı üstü bir ıkili test icin. Baska yere de sormadım daha.
Of çokmuş. İyice herkes uçmuş. bebek ilk aylarda oyalannsın diye ana kucağı tarzında bir şey bakıyorum o paralarda ortalama onu alırım mesela

Kizlar muayene oldum ama kafam cok karişti ultrasonda bebegi zorla gördük rahmin cok ters yerinde duruyor dedi kabizmisin dedi evet dedim oda etkiliyo suan gormekte zorlaniyorum dedi birde kesenin yaninda sıvı gördüm kanaman oldumu dedi bendehayir dedim gelisim olarakta biraz küçük ben en iyisi sana progestan yazacagim dedi kullanacagim bakalım ilk kizimda hic boyle olmamisti

Bu progestani yutsammi acaba kizlar ben alttan bişeyler yerlestirmeyi pek beceremiyorum huylaniyorum

Kizlarrr cok sukurr hersey yolunda :) 9+5 cikti usg de misil misil uyuyodu kurban oldgm kollari bacaklri olusmus kalp atisi flan iyimis cok sukur korktgm gbi olmadi ve doktoraaa bayildm numarasini verdi sknti olrsa yazabrlsn dedi cok cana yakin ağzı duali tam istedgm gbi bir doktordu okdr detayli anlattiki hersyi yumurtlaiklrma bile bakti bi sknti varmi diye yani guzel gecti hamdolsun demmki devletteki doktr uyduruktan bakti bebegm bastn belli 2 gun ondeydi yine oyle ckti

Kızlarrr bana acil yardım edin ya çok korkar oldum artık vala bıktım sabah sağlık ocağına gittim kanım da plt yüksek çıktı yani pırtılaşma var dedi bide crp kanda enfeksiyon çok degil hafif dedi ben ne yapcam zaten oksopar kan sulandırıcı kullanıyorum ya bebeğime kan gitmezse diye çok korkuyorum bide çok hareketsizlikten oluyormıs e düşük tehlikem var napim yatıyorum hep

Bu progestani yutsammi acaba kizlar ben alttan bişeyler yerlestirmeyi pek beceremiyorum huylaniyorum
Bende progestan kullanıyorum. Doktoruma vajinal kullanmayıp yutsam olmaz mı demiştim vajinal daha etkili dediği için razı oldum hala kullanıyorum. Ultrason görüntüsü de çok normal görüntü kalitesi cihazdan cihaza fark ediyor sadece :)

Pıhtılaşma faktörü dediğimiz şeyler var inr gibi d dimer gibi onlara bakalim demedi mi

Ağızdan alırsanız hem etkisi azalır hem de çok yan etki yaşarsın. Seni mahveder .Ben 1 aydır vajinal kullanıyorum şimdi bıraktım. Alışıyorsun. Emin ol yutmak yerlestirmekten daha zor .zaten hemencecik geçiyor içine

Evet söylediklerinde haklısın ama ben ikili ve üçlü testte anlaşılan durumlardan bahsettim. Ayrıntılı ultrason gibi bedensel sorunlar için kesinlikle erken müdahale adına yapılması taraftarıyım. Yani müdahale edilecek durumların belirlenmesi çok önemli bence de. Ama down sendromlu olmasının ogrenilmesiyle ekstra problemler anlaşılmıyor bu testlerde. Yine ayrıntılı ultrason ve ileri tetkikler gerekiyor.

Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım.

Kızlar daha hiç kusmadım ama geçmeyen bulantı hissi var hep midem ağrıyor gibi. Doktor böyle bir durumda da ilaç verir mi? Dayanılmayacak bir hal almaya başladı.

Yorumariniza bakilirsa vajinal almam daha saglikli olacak kizlar gunde 2 keremi yapiyorsunuz banada 2 dedi doktor ama gunduz ayaktayim hep geri uzanmadan faydasi olurnu acaba

Anlamadım gerçekten ondan mı küçük görünüyor acaba
Yarın başka doktora gidicem ona derim artık
Benimde uzaktan böyle görünüyor yaklaşınca bebek tam anlamıyla belli oluyor. Kesede büyük görünüyor. Bencede mutlaka başka doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…