Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yorumariniza bakilirsa vajinal almam daha saglikli olacak kizlar gunde 2 keremi yapiyorsunuz banada 2 dedi doktor ama gunduz ayaktayim hep geri uzanmadan faydasi olurnu acaba
Yerlestirdikten sonra ilk başta yatıyordum ama sonra normal hayatıma devam ettim .1 hafta falan 2 tane alıyordum. Sonra 1 e düşürdüm. Hemen içinden gidecek bir şey değil zaten .gece de yatmadan önce kullan .Sabah da kalkmadan 5 dakika önce kullan

Sıkma canını düzelir herşey.Motivasyonda çok önemli bu dönemlerde.Kabızlıktan olabilir İlaçlarını aksatmadan alırsan faydası olur.Bence başka bir doktorada görüşebilirsin.İçini rahatlatmak adına.

Canim sadece şaşkinim kizimda ve cevremde duymadim bu sekilde dedigin gibi ilaci kullanacagim bakalim nolcak

Ahaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmis bende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya

Eklentiler

• IMG-20211210-WA0001.webp
    22 KB · Görüntüleme: 118
Ahaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmis bende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Bende açtım diyorum ki haftası ilerde ama bu bebe neden küçük

Kalp atimi 140 altinda ise erkek 140 ustu ise kiz die bi teori duydum gecen gun dogruysa benimkinin 168 atiyo gumbr gümbür

Ooo büyümüş , boyu kaç olmuş

Ben temmuz ablam ağustos doğumlu ve annem çoook zor olduğunu söylüyordu hep. O yüzden bence zorlanacağız
Valla canım hele biz Diyarbakır sıcağında bide benim ikiz..artık tek zıbınla 3 ayda büyütecez..suya tutup tutup çıkarcaz.bende olumlu tarafı hiç çamaşır çıkmaz anca onlarla teselli,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…