- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.481
Kiz basiyom benim ultrason goruntusu çıkıyor allahallahBuda benim usg kollarni ayaklrni gosterdi dr ulturasonda baya belliydi ama foto bunu yakalayabildi sadece :)
Yerlestirdikten sonra ilk başta yatıyordum ama sonra normal hayatıma devam ettim .1 hafta falan 2 tane alıyordum. Sonra 1 e düşürdüm. Hemen içinden gidecek bir şey değil zaten .gece de yatmadan önce kullan .Sabah da kalkmadan 5 dakika önce kullanYorumariniza bakilirsa vajinal almam daha saglikli olacak kizlar gunde 2 keremi yapiyorsunuz banada 2 dedi doktor ama gunduz ayaktayim hep geri uzanmadan faydasi olurnu acaba
Yarın gidicem canım inşallah düşündüğümüz gibidirBenimde uzaktan böyle görünüyor yaklaşınca bebek tam anlamıyla belli oluyor. Kesede büyük görünüyor. Bencede mutlaka başka doktora görünün
Aaa aynen merve nin görüntüsü çıkıyo foto olarak yükle istersen canımBuda benim usg kollarni ayaklrni gosterdi dr ulturasonda baya belliydi ama foto bunu yakalayabildi sadece :)
Sıkma canını düzelir herşey.Motivasyonda çok önemli bu dönemlerde.Kabızlıktan olabilirKizlar muayene oldum ama kafam cok karişti ultrasonda bebegi zorla gördük rahmin cok ters yerinde duruyor dedi kabizmisin dedi evet dedim oda etkiliyo suan gormekte zorlaniyorum dedi birde kesenin yaninda sıvı gördüm kanaman oldumu dedi bendehayir dedim gelisim olarakta biraz küçük ben en iyisi sana progestan yazacagim dedi kullanacagim bakalım ilk kizimda hic boyle olmamisti
Canim sadece şaşkinim kizimda ve cevremde duymadim bu sekilde dedigin gibi ilaci kullanacagim bakalim nolcakSıkma canını düzelir herşey.Motivasyonda çok önemli bu dönemlerde.Kabızlıktan olabilirİlaçlarını aksatmadan alırsan faydası olur.Bence başka bir doktorada görüşebilirsin.İçini rahatlatmak adına.
Bende açtım diyorum ki haftası ilerde ama bu bebe neden küçükAhaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmisbende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Ben kendi ultrasonumla aynı gördüm ya ikiside kız ya da ikisi de erkekKizlar ben minnos bi kiz goruyorumsiz ne goruyosunuz
Ay sende kiz istiyodun dmi ikimziindkide kizdr insAllah ya Allah gonlumuzdekini nasip eder insAllah :))Ben kendi ultrasonumla aynı gördüm ya ikiside kız ya da ikisi de erkek
Ben bunu doktora sordum asla doğru değil dedi benimde 171 di sonra git dinlen gel dedi 135 çıktıKalp atimi 140 altinda ise erkek 140 ustu ise kiz die bi teori duydum gecen gun dogruysa benimkinin 168 atiyo gumbr gümbür
Ooo büyümüş , boyu kaç olmuşAhaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmisbende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Ahahh tutuncak dal ariyorm kendime aslnda bende bu varsayimlarin hc birine inanmiyorumda nasipte ne varsa o:)Ben bunu doktora sordum asla doğru değil dedi benimde 171 di sonra git dinlen gel dedi 135 çıktı
Oooo büyümüş zaten şeklinden belli belirgin artık2.88 cm olmus canm
Valla canım hele biz Diyarbakır sıcağında bide benim ikiz..artık tek zıbınla 3 ayda büyütecez..suya tutup tutup çıkarcaz.bende olumlu tarafı hiç çamaşır çıkmaz anca onlarla teselli,Ben temmuz ablam ağustos doğumlu ve annem çoook zor olduğunu söylüyordu hep. O yüzden bence zorlanacağız
2 kere Alman gerekiyorsa gece bir tanesini alırsan etkisi baya iyi olur .vajinal ilaçlar uzun. Süre kalınca etki gösteriyor.Canim sadece şaşkinim kizimda ve cevremde duymadim bu sekilde dedigin gibi ilaci kullanacagim bakalim nolcak
Cok guzel ya evetOooo büyümüş zaten şeklinden belli belirgin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?