Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sat 5ekim canim 9+3 usg de 9+5 cikti hatta bugune kadr gittigim tum usg elrde 2 gun onde cikiyordu ama bir dr basatan savma bakti 1 hafta geride ckmsti ta morelm bozulmustu megerse yanlsmis bastan belli tam uyumlu gidiyoruz yani hatta dr bile iki gun erken dollenmis dedi bugun

Ahaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmis bende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Aaa ne kusuru canım olur öyle arada

Kizlar hamilelik günlüğü tutuyormusunuz ben oglumda soldakini doldurmustum cok guzel bir ani oluyor iykide yapmisim diyorum sagdakinide yeni siparis verdim icerigi cok guzel ve daha kucuk zarif diye :) acikcasi ilkte daha hevesliydim hemen almstm bunda gec bile kaldm bunda gerek yok dedim snra ilerde pisman olurum ikinci yavrum anne bana niye yapmadin der diye hemen sipars verdim siprs verir vermez ayni heycan icimi sardi gelsede doldursam diye sabirsizlaniyorum tavsiyemdir almayi dusunen varsa dusunmesin direk alsn hamilelikte arkadasiniz gbi oluyor kitap :)

Eklentiler

• InShot_20211210_222011627.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben ikisinde de doldurdum yine aldim. Kısa kısa notlar almışım açıp bakıyorum. İyi ki yapmışım insan hatırlayınca mutlu oluyor.

BİRDE BURADA ÜMRANİYEDE DOKTOR SORAN BİR ARKADAŞ VARDI GİDİNCE MEMNUN KALİRSAM YAZACAGİM DEMİSTİM :) İSMİNİ UNUTTUM AMA UMARİM GORUR ÇAMLİCA ERDEM HASTANESİ AYSE KATRANCİ KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR İYKİ BULMUSUM BEKLENTİMİ FAZLASİ İLE KARSİLADİ DAYATMALARİ OLAN PARA İCİN İSİNİ YAPAN BİRİ DEGİL O SAMİMİYETİNİ GORDUM HATTA İKİLİ TEST İCİN BİLE İSTEDGN YERDE YAPTİR BANA SONUCUN FOTOSUNU AT ONA GORE SANA RANDEVU AYARLAYALİM DEDİ SİMDİDEN ALLAH NASİP EDERSE DOGUMUMU ONUNLA GERCEKLESTİRECEGİM İCİN COK HEYCANLİYİM :) DİLEDİGİM GİBİ BİR DR BULDUM DARİSİ HERKESİN BASİNA

Ben ikisinde de doldurdum yine aldim. Kısa kısa notlar almışım açıp bakıyorum. İyi ki yapmışım insan hatırlayınca mutlu oluyor.
Gercekten oyle bende ilk kez bugun 4 sene sonra ogluma yazdiklrmi okudum nekadr anlamli bazen heycnamdan bazen toylugumdan sacmalamisim ama sacmalamak bile nasil guzel geldi gozume suan

Bende de var bu ya akşam konuşulan herşey rüyamda. Yada izlediğimiz herşey gece rüyamda. Çok sinir bozucu cidden
Ben de sürekli rüya görüyorum. Okadar geriliyorumki rüyamda, bebeğe yansımıyorsa iyidir
Ben hergün tartılıyorum
Ahaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmis bende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Maşalllah bebe ye. Çok yakınız benim de bu kadr olmuştır ozaman

Senle aramızda tam 1 hafta var..bende 8+3 ama bebeklerim 3 gün falan geriden geliyor..bun sayılar az sayılar önemli değil canım

Canım ben bakmıştım bunlara ama karar verememiştim varsa linkini paylaşırmısın kendi aldığının

Valla canım hele biz Diyarbakır sıcağında bide benim ikiz..artık tek zıbınla 3 ayda büyütecez..suya tutup tutup çıkarcaz.bende olumlu tarafı hiç çamaşır çıkmaz anca onlarla teselli,
Sizde mi diyarbakırda yaşıyorsunuz buranın temmuzu hiç çekilmez valla. Bakalım minicik bedenlerle bu sıcağı nasıl geçirecez

Sizde mi diyarbakırda yaşıyorsunuz buranın temmuzu hiç çekilmez valla. Bakalım minicik bedenlerle bu sıcağı nasıl geçirecez
Evett Merve bilmiyorum napcaz..şöyle Mart Nisan olunca iyiydi..gerçi benim kızımda burda büyüdü bayağı zorlandık.su gibi uyuyamazdı..ben eğer duramazsam annemlere Ankara'ya giderim..çünkü benimkiler bide ikiz..zaten biz kendimiz yanarız sıcakta..klimasız burda durmak cehennem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…