- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.501
Kaç günlük oldu canım .en son adet tarihin neydi..Cok guzel ya evetyemek yedim ustune cikolta su ictim azcik kipirdasn diye ama misil misil uyuyodu hicte istifini bozmadi yahu bugunleride gorduk cok sukur nezmn bebis gbi olcak diyip duruyodum :)
Aaa ne kusuru canım olur öyle aradaAhaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmisbende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Oyle yapicam canım2 kere Alman gerekiyorsa gece bir tanesini alırsan etkisi baya iyi olur .vajinal ilaçlar uzun. Süre kalınca etki gösteriyor.
Ay bendede acayip siskinlik gaz var folikasittenmi oluyo oŞişkinlikten mahvoldum resmen, bu folik asit neden böyle yapıyor bağırsakları
Folik de yapıyormus vitaminler de. Ben zaten mix kullanıyorum hangisi yapıyor bilmiyorum, bu kabızlık berbat bir sey. Napıcaz bilmiyorumAy bendede acayip siskinlik gaz var folikasittenmi oluyo o
Hormonlardan oluyormus cnmBen normalde prüzsüz bi cilde sahibim,, ama 2 gündür Alnımda ve çenemde civilcelenme oldu acaba bu hamişlikden mi yoksa dengeler şaştığı için mi
Sıkıntı ya hiç sevmem silivce flnnHormonlardan oluyormus cnmbende ayni durumdayim hemde ta bastan belli ozellikel cenemde biryer var ayni yerde cikip duruyor
Ben ikisinde de doldurdum yine aldim. Kısa kısa notlar almışım açıp bakıyorum. İyi ki yapmışım insan hatırlayınca mutlu oluyor.Kizlar hamilelik günlüğü tutuyormusunuz ben oglumda soldakini doldurmustum cok guzel bir ani oluyor iykide yapmisim diyorum sagdakinide yeni siparis verdim icerigi cok guzel ve daha kucuk zarif diye :) acikcasi ilkte daha hevesliydim hemen almstm bunda gec bile kaldm bunda gerek yok dedim snra ilerde pisman olurum ikinci yavrum anne bana niye yapmadin der diye hemen sipars verdimsiprs verir vermez ayni heycan icimi sardi gelsede doldursam diye sabirsizlaniyorum tavsiyemdir almayi dusunen varsa dusunmesin direk alsn hamilelikte arkadasiniz gbi oluyor kitap :)
Gercekten oyle bende ilk kez bugun 4 sene sonra ogluma yazdiklrmi okudum nekadr anlamli bazen heycnamdan bazen toylugumdan sacmalamisim ama sacmalamak bile nasil guzel geldi gozume suanBen ikisinde de doldurdum yine aldim. Kısa kısa notlar almışım açıp bakıyorum. İyi ki yapmışım insan hatırlayınca mutlu oluyor.
Ben de sürekli rüya görüyorum. Okadar geriliyorumki rüyamda, bebeğe yansımıyorsa iyidirBende de var bu ya akşam konuşulan herşey rüyamda. Yada izlediğimiz herşey gece rüyamda. Çok sinir bozucu cidden
Ben hergün tartılıyorumBirbirimize beslenme yönünde de yardımcı olmamız çok iyi olur .Ben hep diyetli besleniyorum.İnsanın kendini hamile olunca tartması da iyi oluyor .Çok kilo almanı engelliyorsun.Tavsşye ederim hafta da bir tartılmayı.Bu gidişle yürüyüşe çıkmak çok zor.Ancak son 3 ay olabilir.Kış hamileliği çok zormuş((
Maşalllah bebe yeAhaha mervecim senin goruntuye baktim drive ile indirmis oyel bakmsm senin ulturasonda benim galeriye yuklenmisbende fark etmedim sonda kendi usgem var diye sondaki fotoyu attim meger seninki yuklenmis buda benmki attim tekrar kusura bakmayin ya
Senle aramızda tam 1 hafta var..bende 8+3 ama bebeklerim 3 gün falan geriden geliyor..bun sayılar az sayılar önemli değil canımSat 5ekim canim 9+3 usg de 9+5 cikti hatta bugune kadr gittigim tum usg elrde 2 gun onde cikiyordu ama bir dr basatan savma bakti 1 hafta geride ckmsti ta morelm bozulmustu megerse yanlsmis bastan belli tam uyumlu gidiyoruz yani hatta dr bile iki gun erken dollenmis dedi bugun
Canım ben bakmıştım bunlara ama karar verememiştim varsa linkini paylaşırmısın kendi aldığınınKizlar hamilelik günlüğü tutuyormusunuz ben oglumda soldakini doldurmustum cok guzel bir ani oluyor iykide yapmisim diyorum sagdakinide yeni siparis verdim icerigi cok guzel ve daha kucuk zarif diye :) acikcasi ilkte daha hevesliydim hemen almstm bunda gec bile kaldm bunda gerek yok dedim snra ilerde pisman olurum ikinci yavrum anne bana niye yapmadin der diye hemen sipars verdimsiprs verir vermez ayni heycan icimi sardi gelsede doldursam diye sabirsizlaniyorum tavsiyemdir almayi dusunen varsa dusunmesin direk alsn hamilelikte arkadasiniz gbi oluyor kitap :)
Sizde mi diyarbakırda yaşıyorsunuzValla canım hele biz Diyarbakır sıcağında bide benim ikiz..artık tek zıbınla 3 ayda büyütecez..suya tutup tutup çıkarcaz.bende olumlu tarafı hiç çamaşır çıkmaz anca onlarla teselli,
Tabi cnm hemen bakiyorum :) becerebilirsem atiyim hmenCanım ben bakmıştım bunlara ama karar verememiştim varsa linkini paylaşırmısın kendi aldığının
Evett Merve bilmiyorum napcaz..şöyle Mart Nisan olunca iyiydi..gerçi benim kızımda burda büyüdü bayağı zorlandık.su gibi uyuyamazdı..ben eğer duramazsam annemlere Ankara'ya giderim..çünkü benimkiler bide ikiz..zaten biz kendimiz yanarız sıcakta..klimasız burda durmak cehennem gibiSizde mi diyarbakırda yaşıyorsunuzburanın temmuzu hiç çekilmez valla. Bakalım minicik bedenlerle bu sıcağı nasıl geçirecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?