- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.521
Evet biraz takmistim onemsiz oldugunu bilmeme ragmen ama zaten geride degilmis :) saglikli olduktan snra geri ileri onemli degl elbet ama iste hamilelik kafasi sanirim takiyor insanSenle aramızda tam 1 hafta var..bende 8+3 ama bebeklerim 3 gün falan geriden geliyor..bun sayılar az sayılar önemli değil canım
Bende 5 verdim suyu bile çıkarıyorum doktor 3 karışımlı serum verdi 2 gündür kusmadım bi yandan zofer'e devam ediyoruz. İnşallah iyileşeceğiz ikimizdeBnde 2 kg vermişim canım. Dün en kötü günümü yaşadım. Ne yesem anında geri çıkardım. Bakalım bugün nasıl geçecek
Çevremde kime sorsam çok az bulantım diyor... Bende anneme cektim sanırım annemde böyleymiş 9 ay kusmus. Ödüm kopuyor biraz inş öyle olmamAh ya gerçekten mibenim ilkine göre bu bulantılı geçti ama şükür bitti bulantılarım, sadece bazı şeylerden yoğun tiksintim kaldı. Onun dışında gayet iyiyim. Bebişler iyi olsun da
Hormonlarla alakalı sanırım bugün serumdan sonra uyudum hiç rüya görmedim ya da hatırlamıyorum kabus falan...Bende de var bu ya akşam konuşulan herşey rüyamda. Yada izlediğimiz herşey gece rüyamda. Çok sinir bozucu cidden
Hamilelikten dolayı öyle oluyor.Geçmiş olsun düzelir inşallah
Teşekkürler canım alıyım bende hemenhttps://ty.gl/fc0r7uiowf bu yeni sipariş verdiğim :) icerigi gozukuyor zaten birde altta kullanici yorumlarindada foto var ..
https://ty.gl/whwzjeoxfn buda oğlumda aldığım cok guzel ben farklilik olsn diye busefer farkli aldim hatta bunda dogum sonrasi bi kac hafta icin ve fotograflar anilar icinde bölüm var :)
hurremmsultan
https://ty.gl/zowqx1fklv bende bunu aldıydım bayaaa güzel... Doğduktan sonrası içinde sayfalar varhttps://ty.gl/fc0r7uiowf bu yeni sipariş verdiğim :) icerigi gozukuyor zaten birde altta kullanici yorumlarindada foto var ..
https://ty.gl/whwzjeoxfn buda oğlumda aldığım cok guzel ben farklilik olsn diye busefer farkli aldim hatta bunda dogum sonrasi bi kac hafta icin ve fotograflar anilar icinde bölüm var :)
hurremmsultan
Bende de aynısı oldu. Ne zaman geçerler diye merak ediyorum.Ben normalde prüzsüz bi cilde sahibim,, ama 2 gündür Alnımda ve çenemde civilcelenme oldu acaba bu hamişlikden mi yoksa dengeler şaştığı için mi
Eminim çok güzeldir canim güle güle kullan güzel anılarınız hatıralırınız biriksin içinde inşAllah :) bende gordum bunu ama ogluma aldigim biraz buyuk bi tık ufagi olsun istedgm icin bunu aldm smdide birde icinde haftasina gore bilgi vermeside hoşuma gidiyor
Valla hiç sevmem yaaaa inşallah gecicidir , madecassol sürmeye devamBende de aynısı oldu. Ne zaman geçerler diye merak ediyorum.
Çok tatlıEminim çok güzeldir canim güle güle kullan güzel anılarınız hatıralırınız biriksin içinde inşAllah :) bende gordum bunu ama ogluma aldigim biraz buyuk bi tık ufagi olsun istedgm icin bunu aldm smdide birde icinde haftasina gore bilgi vermeside hoşuma gidiyorsenin bu aldgnda baya iyi ama el izi flan bende almistim oglumun parmak boyasi ile cok iyi oluyor boyle hatiralar gercekten
Ben de çok erken olduğunu düşündüğüm için sadece minnoş renkli renkli çoraplar aldımBende dün trendyol üzerinden e bebekten 2 tulum ve 5 li çıtçıtlı body aldım 25 tl indirim kodum vardı trendyoldan kullanayım dedim kargoya da verilmiş yarın yada pzrts gelir eşim de gülüyor daha erken değil mi diye dedim 1 çorabı bile yok garibin ancak tamamlarımbeyaz kolsuz çıtçıtlı bodyler zaten iki cinsiyete de oluyor tulumları da sarı ve gri renk aldım kız da olsa erkekte olsa giydirilir.
Benim ergenlikte bile sivilcelerim olmadı. Çok şaşırdım gerçekten. Medacasol iyi geliyorsa ben de alayım.Valla hiç sevmem yaaaa inşallah gecicidir , madecassol sürmeye devam
Off of of oralar yanıyormuş çöl sıcağı gibi oluyormuş dmi. Bende iyi tarafından bakıyorum ya, suyla hemen serpilirlerValla canım hele biz Diyarbakır sıcağında bide benim ikiz..artık tek zıbınla 3 ayda büyütecez..suya tutup tutup çıkarcaz.bende olumlu tarafı hiç çamaşır çıkmaz anca onlarla teselli,
Aynen ben öncedende kullanıyordum sadece siiviiilcenin üstüne sürüyorumBenim ergenlikte bile sivilcelerim olmadı. Çok şaşırdım gerçekten. Medacasol iyi geliyorsa ben de alayım.
Hiç her gün tartılmadım.Denemek lazım.Kış çıkana kadar tedbiri elden bırakmamak lazımBen de sürekli rüya görüyorum. Okadar geriliyorumki rüyamda, bebeğe yansımıyorsa iyidir
Ben hergün tartılıyorum
Maşalllah bebe ye. Çok yakınız benim de bu kadr olmuştır ozaman
Ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç hafta içinde +7 kg gördüm tartıda. Öncesi zamanlarda mı almıştım bir kısmını tam emin değilim ama asla normal bir şey değildi ödem gibi bir şeydi. Sonrasında bulantılarım başladı ve şimdi - 4 kg dayım. Ama eğer bu durum değişirde bulantılarım biter normale dönersem çok dikkat etmeyi planlıyorum.Selamun aleykum aranızda regenesis ilacı kullanan var mı? Doktor bana 6 hafta da verdi tekrar alıp kullanmanı söyledi. Benim midem ve göbeğim çok şiş 4 aylık gibi duruyor. 2 çocuğum da da ayrı ayrı durumlar yaşadım ama böylesini görmedim. Sürekli midem kazınıyor yiyincede çok rahatsız oluyorum. Yürüyüşte yasak en azından yürümek rahatlatırdı. Ben kiloluydum diyet yaptım 39 kilo verdim. Normale döndüm her gün yürüyüş ve platese başlamıştım 2 yıkdırda korumadaydım. Şimdi herşey değişti kilo almamak içinde dikkatli besleniyorum benim gibi olan var mı?
Bende 2 senedir kilomu verip korumaya geçmiştim.Baya dümdüzdü karnım.2. Gebelikten dolayımı bilmem aşırı büyük duruyor karnım.Kilo alımım yavaş yavaş ilerliyor.Şişliğide takmıyorum o kadar.Zaten ödem gider doğumdan sonra.Bende çok dikkat ediyorum yememe.Sıfır hareket olduğu için.Evde hamile sporlarına başladım 2 gündürSelamun aleykum aranızda regenesis ilacı kullanan var mı? Doktor bana 6 hafta da verdi tekrar alıp kullanmanı söyledi. Benim midem ve göbeğim çok şiş 4 aylık gibi duruyor. 2 çocuğum da da ayrı ayrı durumlar yaşadım ama böylesini görmedim. Sürekli midem kazınıyor yiyincede çok rahatsız oluyorum. Yürüyüşte yasak en azından yürümek rahatlatırdı. Ben kiloluydum diyet yaptım 39 kilo verdim. Normale döndüm her gün yürüyüş ve platese başlamıştım 2 yıkdırda korumadaydım. Şimdi herşey değişti kilo almamak içinde dikkatli besleniyorum benim gibi olan var mı?
Ben regenesis kullanıyorum canım. Benim de şişmeye başladı. Yani üç aylık gibi rahat var ki 1 kilo anca aldım iki aydır. Bence bu süreci diyetisyenle geçirebilirsin. Çünkü bazı gebeliklerde iştah inanılmaz fazla oluyor ve su içse yarıyo insana. Ben de ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım, 6 ayda verdim hepsini ama bu sefer öyle olsun istemiyorum. Ama çok da dikkat edemiyorum açıkçası. Sadece bebeğim küçük olduğu için gün içinde bir tık hareketliyim.Selamun aleykum aranızda regenesis ilacı kullanan var mı? Doktor bana 6 hafta da verdi tekrar alıp kullanmanı söyledi. Benim midem ve göbeğim çok şiş 4 aylık gibi duruyor. 2 çocuğum da da ayrı ayrı durumlar yaşadım ama böylesini görmedim. Sürekli midem kazınıyor yiyincede çok rahatsız oluyorum. Yürüyüşte yasak en azından yürümek rahatlatırdı. Ben kiloluydum diyet yaptım 39 kilo verdim. Normale döndüm her gün yürüyüş ve platese başlamıştım 2 yıkdırda korumadaydım. Şimdi herşey değişti kilo almamak içinde dikkatli besleniyorum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?