Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım neden o kadar pahalı bir yere gidiyorsun
Riskli gebelik falan mi? Ya da tüp bebek mi?
Yok değil ikisi de. Aslında şöyle ilk ve 2.gebelikte buraya gittim 2016 ve 2018 doğumlular o zamanlar normaldi. Sağlık sigortamiz vardı bide acıbadem. Şimdi yenilememistik. Sene başında yenilesekte gebe olduğumdan faydalanamayacagim. Bide hastanenin sgk anlaşması yok.

Anladım. Memnun kaldığın icin
Doğum kim bilir ne kadardır .
Ocaktan sonra da zam gelecek tabii.

Kızlar bulantı ilacını gunde 2 adet olacak sekilde Yazmış sağlık odağındaki kadın. İlk defa böyle bisi duyuyorum.
Yani almama daha 6 gün varmış.
Bitmedi var daha ama yedek yapayım gitmişken demiştim.

Dün kullanmadim işte günüm akşama doğru kötü geçmeye başladı düzenli bulantı ilacı ise yarıyormuş ben de yanı

Ay kızlar ben zayıf bi insanım vucudumda dar 2. Gebeliklerde gobis erken buyur derler benim karnım bayagi belirgin triko giydiğimde 4 aylık gibi şişkinlik de hissetmiyorum

İkisi normaldi olsa da zorunlu olur herhalde. Aslında normalde daha çok uğraşıyor gece olsa kalkıp geliyor vs.bence daha pahalı olmali
Evet ama sezeryan pahalı işte . Sanirim ameliyathane, narkozdan dolayı olsa gerek .

Sen normal mi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…