- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.721
Ankara memorial benimki.Sizin hangi Memorial? Ataşehir için baktığımda 650 TL den başlıyordu.
Yok değil ikisi de. Aslında şöyle ilk ve 2.gebelikte buraya gittim 2016 ve 2018 doğumlular o zamanlar normaldi. Sağlık sigortamiz vardı bide acıbadem. Şimdi yenilememistik. Sene başında yenilesekte gebe olduğumdan faydalanamayacagim. Bide hastanenin sgk anlaşması yok.Canım neden o kadar pahalı bir yere gidiyorsun
Riskli gebelik falan mi? Ya da tüp bebek mi?
Anladım. Memnun kaldığın icinYok değil ikisi de. Aslında şöyle ilk ve 2.gebelikte buraya gittim 2016 ve 2018 doğumlular o zamanlar normaldi. Sağlık sigortamiz vardı bide acıbadem. Şimdi yenilememistik. Sene başında yenilesekte gebe olduğumdan faydalanamayacagim. Bide hastanenin sgk anlaşması yok.
Ocaktan önceki hastalara ocaktan sonra zam olmasa keskeAnladım. Memnun kaldığın icin
Doğum kim bilir ne kadardır .
Ocaktan sonra da zam gelecek tabii.
Benim de aklımdan geçmedi degilOcaktan önceki hastalara ocaktan sonra zam olmasa keske
Ya stres yapinca bebege de zarar verecek.her hamilelik farkliymis diyor annem.o yuzden pozitif dusunmek lazimHaftaya cuma bende kontrole gideceğim umarım hepimizin hamileliği sağlıklı devam eder
Bencede
Ben hep kız hissediyorum niyeyseBencede erkeğe benziyor
Ben de memorial da yapmayı düşünüyorum ama doktorumun anlaşması var .Ya guven ya memorial i secebiliyorumAnkara memorial benimki.
Güvende hem kalabalık oluyor hem park sorun bence. Bazen cocuk acile gidiyorum ama zor geliyor tercih etmiyorum.Ben de memorial da yapmayı düşünüyorum ama doktorumun anlaşması var .Ya guven ya memorial i secebiliyorum
Hiç sormadım ama şuan 12000 dedi normal doguma. Bir çözüm bulacağım bakalim.Anladım. Memnun kaldığın icin
Doğum kim bilir ne kadardır .
Ocaktan sonra da zam gelecek tabii.
Nornal doğum iyiymiş. Ama sezeryan pahalı oluyor . Ancak zorunlu sezeryan olursan biraz daha düşer fıyatıHiç sormadım ama şuan 12000 dedi normal doguma. Bir çözüm bulacağım bakalim.
2 çift çoraptan başka bir sey almadımKızlar aldığınız şeyleri paylaşın
Gözümüz gönlümüz açılsın.hem fikir de olur
Zaman içerinde diyorum zaten canım2 çift çoraptan başka bir sey almadım
İkisi normaldi olsa da zorunlu olur herhalde. Aslında normalde daha çok uğraşıyor gece olsa kalkıp geliyor vs.bence daha pahalı olmaliNornal doğum iyiymiş. Ama sezeryan pahalı oluyor . Ancak zorunlu sezeryan olursan biraz daha düşer fıyatı
Evet ama sezeryan pahalı işte . Sanirim ameliyathane, narkozdan dolayı olsa gerek .İkisi normaldi olsa da zorunlu olur herhalde. Aslında normalde daha çok uğraşıyor gece olsa kalkıp geliyor vs.bence daha pahalı olmali
Gazdır o canım çoğumuzda var :)Ay kızlar ben zayıf bi insanım vucudumda dar 2. Gebeliklerde gobis erken buyur derler benim karnım bayagi belirgin triko giydiğimde 4 aylık gibi şişkinlik de hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?