Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet ama sezeryan pahalı işte . Sanirim ameliyathane, narkozdan dolayı olsa gerek .

Sen normal mi düşünüyorsun?
Evet normali bekleyeceğim ama bebek karar veriyor zaten. Yolunda giderse hersey normal doktora çok güveniyorum zaten. Benim ilk doğum 10 saat sürdü çok çok uğraştı doktor, sezeryan olsa 1 saatte en fazla işi bitecekti. Ama dediğin gibi narkoz ameliyathane vs. Bide ben 1 gece ilkinde kaldım 2.cide gece doğum yapıp sabah çıktım. Hastanede kalma süresi etkili bence doğumda oda fiyatı değiştiriyor.

Hayırlısı olsun ee alışkınsın normal doğuma tabii

Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Ben kullandım hic yok sayılır. Hafif bir armutluk var ama oda hep vardi. Önce sadece karnımı saran kullandım sonrada korse aldim markasını hatırlayamadım ama mide ve göbeği alıyordu tam içine.

Ben kullandım hic yok sayılır. Hafif bir armutluk var ama oda hep vardi. Önce sadece karnımı saran kullandım sonrada korse aldim markasını hatırlayamadım ama mide ve göbeği alıyordu tam içine.
Bu sefer kesinlike dusunuyorum bakalım. Gerçi sezeyanlı olanlar hemen kullanamıyor diye hatırlıyorum

Doktoru arkadaşıma 1 hafta sonra izin vermişti. Bence bir konuş. Fayda etmez dedi doktor ama kimi duysam fayda etmiş.
Evet bu sefer söyleyeceğim. Ilkı deneyimsizdim baya ve pek önemsemedim bazı şeyleri. Kilo benim için çok önemli
33 yaşındayım suan artık bu saatten sonra alınan kilolar zor verilir
Ilkinde 30 kilo aldıgımı düşünürsek..

Yaa hızlı bir doğum olmus banada makyaj yapamadim diye espri yapmıştı doktor gece 2 de doğum yaptım 2.ciye
Doktor gece geldi 8 gibi doğum olur dedi gitti. 4.20 geçe oğlum doğdu. Apartopar şortuyla gelmişti doktor ama bebek doğmuştu çoktan muayene etti 3. De görüşürüz dedi Yok ben artık almıyım artık dedim olur olur dedi 3 olur 4 olur of varya bak şimdi doktora da bilendim eşimden sonra

İlkini 16 da 2.ciyi 14te hissettim ama kilo bebek gelişimi kaçıncı gebelik vs çok etkiliyor.
Yaa be güzel ilkini bende 16.haftada hissettim merak etme gazi çok iyi biliyorum ben okadar zayifim ki gaz gezerken dışarıdan görebiliyorum
Bebek ile gaz hareketleri cok karıştırılıyor
Onu da belirteyim:)
Kendimde gazi ayırt edebilirim diye düşünüyorum bu konuda çok tecrubeliyim

Karıştırılabilir bence
Heleki bu zamanlarda. Cunku ikiside karnında kelebek uçuşuyormuş hissi veriyor

Ben ilk doğumu annemden baz almistim annem 8 saatte doğurmuş bende okadarda doğuracam demiştim hakikaten 8 saatte 1 cm açıklık ile doğdu bunu bilmiyorum tabi nasil olur
Ben sıcak su dan çok yardım aldim kv ebe benim onun çalıştığı yerde dogum oldu banyoya geçtim bi tabure aldim sancilarimi sıcak su altında çektim bayagi rahat bi dogum oldu öyle bağırıp cagirmadim zaten vakit nasıl geçti anlamadım ha sancı geldi ha sanci gitti derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…