- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.741
Valla olabilir belki de ayy bakalim bebis hareketlerini ilk kim hissedecek ben şuan o anın gelmesini bekliyorumGazdır o canım çoğumuzda var :)
Evet normali bekleyeceğim ama bebek karar veriyor zaten. Yolunda giderse hersey normal doktora çok güveniyorum zaten. Benim ilk doğum 10 saat sürdü çok çok uğraştı doktor, sezeryan olsa 1 saatte en fazla işi bitecekti. Ama dediğin gibi narkoz ameliyathane vs. Bide ben 1 gece ilkinde kaldım 2.cide gece doğum yapıp sabah çıktım. Hastanede kalma süresi etkili bence doğumda oda fiyatı değiştiriyor.Evet ama sezeryan pahalı işte . Sanirim ameliyathane, narkozdan dolayı olsa gerek .
Sen normal mi düşünüyorsun?
İlkini 16 da 2.ciyi 14te hissettimValla olabilir belki de ayy bakalim bebis hareketlerini ilk kim hissedecek ben şuan o anın gelmesini bekliyorum
Hayırlısı olsunEvet normali bekleyeceğim ama bebek karar veriyor zaten. Yolunda giderse hersey normal doktora çok güveniyorum zaten. Benim ilk doğum 10 saat sürdü çok çok uğraştı doktor, sezeryan olsa 1 saatte en fazla işi bitecekti. Ama dediğin gibi narkoz ameliyathane vs. Bide ben 1 gece ilkinde kaldım 2.cide gece doğum yapıp sabah çıktım. Hastanede kalma süresi etkili bence doğumda oda fiyatı değiştiriyor.
Bebek ile gaz hareketleri cok karıştırılıyorValla olabilir belki de ayy bakalim bebis hareketlerini ilk kim hissedecek ben şuan o anın gelmesini bekliyorum
Evet canım bu sabah bende fark ettim biraz geçiyor gibiGazdır o canım çoğumuzda var :)
17 haftalar da hissedersinValla olabilir belki de ayy bakalim bebis hareketlerini ilk kim hissedecek ben şuan o anın gelmesini bekliyorum
Benle cidden alakası yok biraz bünye meselesi. Bide doktor aşırı rahat sen şakrak biri etkisi büyük oldu. Ben sezeryan dedim oda dur bakalım.diye diye normal yaptırdı resmenHayırlısı olsunee alışkınsın normal doğuma tabii
Ben kullandım hic yok sayılır. Hafif bir armutluk var ama oda hep vardi. Önce sadece karnımı saran kullandım sonrada korse aldim markasını hatırlayamadım ama mide ve göbeği alıyordu tam içine.Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Ben çok korkarımBenle cidden alakası yok biraz bünye meselesi. Bide doktor aşırı rahat sen şakrak biri etkisi büyük oldu. Ben sezeryan dedim oda dur bakalım.diye diye normal yaptırdı resmen
Bu sefer kesinlike dusunuyorum bakalım. Gerçi sezeyanlı olanlar hemen kullanamıyor diye hatırlıyorumBen kullandım hic yok sayılır. Hafif bir armutluk var ama oda hep vardi. Önce sadece karnımı saran kullandım sonrada korse aldim markasını hatırlayamadım ama mide ve göbeği alıyordu tam içine.
Beni 2.de ebe doğurttu doktor yetişemediBen çok korkarım
Doktoru arkadaşıma 1 hafta sonra izin vermişti. Bence bir konuş. Fayda etmez dedi doktor ama kimi duysam fayda etmiş.Bu sefer kesinlike dusunuyorum bakalım. Gerçi sezeyanlı olanlar hemen kullanamıyor diye hatırlıyorum
Yaa hızlı bir doğum olmusBeni 2.de ebe doğurttu doktor yetişemedi
Evet bu sefer söyleyeceğim. Ilkı deneyimsizdim baya ve pek önemsemedim bazı şeyleri. Kilo benim için çok önemliDoktoru arkadaşıma 1 hafta sonra izin vermişti. Bence bir konuş. Fayda etmez dedi doktor ama kimi duysam fayda etmiş.
Doktor gece geldi 8 gibi doğum olur dedi gitti. 4.20 geçe oğlum doğdu. Apartopar şortuyla gelmişti doktor ama bebek doğmuştu çoktan muayene etti 3. De görüşürüz dediYaa hızlı bir doğum olmusbanada makyaj yapamadim diye espri yapmıştı doktor gece 2 de doğum yaptım 2.ciye
Yaa be güzel ilkini bende 16.haftada hissettim merak etme gazi çok iyi biliyorum ben okadar zayifim ki gaz gezerken dışarıdan görebiliyorumİlkini 16 da 2.ciyi 14te hissettimama kilo bebek gelişimi kaçıncı gebelik vs çok etkiliyor.
Kendimde gazi ayırt edebilirim diye düşünüyorum bu konuda çok tecrubeliyimBebek ile gaz hareketleri cok karıştırılıyor
Onu da belirteyim:)
Karıştırılabilir benceYaa be güzel ilkini bende 16.haftada hissettim merak etme gazi çok iyi biliyorum ben okadar zayifim ki gaz gezerken dışarıdan görebiliyorum
Kendimde gazi ayırt edebilirim diye düşünüyorum bu konuda çok tecrubeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?