Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sizde hazımsızlık problemi yasiyormusunuz ben 10 gündür böyleyim yaklaşık doğru düzgün hiç bisey yemiyirm ama midem beni çok rahatsz ediyor

Bende 3.ye bile isteye hamile kaldım ama eşime bilenmiş durumdayım hormonlardan sebep. 12 haftada bu psikoloji umarım düzelir.

Güvende hem kalabalık oluyor hem park sorun bence. Bazen cocuk acile gidiyorum ama zor geliyor tercih etmiyorum.
Valla park olayı önemli. Kalabaliksa hele hiç tercih etmem .Sen şu Konya yolundaki memorial a gidiyorsun değil mi

Valla park olayı önemli. Kalabaliksa hele hiç tercih etmem .Sen şu Konya yolundaki memorial a gidiyorsun değil mi
Evet tek şube zaten. Kalabalık çünkü sgk anlaşması var ondan sanırım. Bide çift sıra park oluyor sokaklarda dar biraz. Valiye vermek tek çare arabayı. Ama zor ulaşım bence.

Evet tek şube zaten. Kalabalık çünkü sgk anlaşması var ondan sanırım. Bide çift sıra park oluyor sokaklarda dar biraz. Valiye vermek tek çare arabayı. Ama zor ulaşım bence.
Memorial in sgk ile anlaşması var mı acaba ?yorumları okuyorum ona da çok iyi dememişler ama .Her türlü iyidir diye düşünüyorum.

Bende 3.ye bile isteye hamile kaldım ama eşime bilenmiş durumdayım hormonlardan sebep. 12 haftada bu psikoloji umarım düzelir.
Umarım 12. Haftadan sonra düzeliriz yoksa ben de eşime acayip gıcığım mutluluğumu bile yaşatmıyorsun diyor bi de utanmadan

Memorial in sgk ile anlaşması var mı acaba ?yorumları okuyorum ona da çok iyi dememişler ama .Her türlü iyidir diye düşünüyorum.
Memorialin anlaşması yok. Ama neden iyi dememişler bilemedim beklenti meselesi tabi. Acibadem memorial koru tobb güven ankarada a plus hastaneler. Aralarında bakınca ben çok memnun kaldım. Ankara şartlarında iyi aslında.

Kızlar sizde hazımsızlık problemi yasiyormusunuz ben 10 gündür böyleyim yaklaşık doğru düzgün hiç bisey yemiyirm ama midem beni çok rahatsz ediyor
Evet, canıma okuyor hatta. Dün sabah kahvaltısını yulaf lapasıyla yaptım gün içinde de çorba ve komposto tükettim sadece. Çok rahattım.

Bugün normal kahvaltı yaptım yine çatlıyorum. Bence bir süre sıvı en güzeli.

Daha önce doğum yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, bu hazımsızlık şişkinlik kabızlık belli bir süre sonra geçiyor değil mi? Yoksa bu hamilelik böyle geçmez gerçekten çok yorucu.

Ilkinde gaz, şişkinlik, kabızlık hic yaşamadım ben.
Bunda yaşıyorum

Geciyor ama önce iyi haberi verdim 30lu haftalardan sonra bebek mide bagirsaklar sıkışınca yine olabiliyor1

Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Bende de göbek kalmıştı, kullanmamıştım. Bu sefer ben de kararlıyım. Alınca burada da paylaşsana, ben de alayım

Evet gerçekten çok zor geçiyor bna erken başladı gibi geldi aceba bende mi sknti var diye dusunuyordum
Yemek yemek istemiyorm nerdeyse ben elma yiyorm yemekten sonra o biraz rahatlatiyor

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Canim ben 2 bucuk aylık hamileyim gecen doktor hangi folik asit kullanıyorsun dedi ben de folbiol dedim onu niye kullandin o diğerlerinden 50 kat daha fazla etkili özel tedavili hastalara veriyoruz dedi cok üzüldüm araştırdım cok yuksek alimi down sendromu artiriyormus ama kullandigimin gramini bile sormadı folbiol olmasi demekki yetiyor zarari icin

Bide burda okumuştum bebeğin kalp atışlarını kasıkta hangi haftalarda hissetmiştiniz kızlar

Ben büyüklerden birer takım hastane çıkışı dışında bir iğne bırakmadım. Montlar yagmurluklar kıyafetler ayakkabilar resmen ailenin servetini dağitmisim
Ah canım sen naptın bir serveti dağıtmışsın resmen
Şaka bir yana kalabalığı insanı çıldırtıyor. Bende ikinciyi istediğim için sakladım bundan sonra sanırım eskileri de yeni çıkacakları da olduğu gibi veririm çok yer kaplıyor.

Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Ben ameliyat oldum sezeryan yani. Korse taktım bir Ikı zarar verdi ciddi derecede ameliyat yerime.
Sonra bıraktım.
6 aya kadar göbeğim vardı ciddi 6 aydan sonra kendi gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…