- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.761
Bende 3.ye bile isteye hamile kaldım ama eşime bilenmiş durumdayım hormonlardan sebep. 12 haftada bu psikoloji umarım düzelir.Doktor gece geldi 8 gibi doğum olur dedi gitti. 4.20 geçe oğlum doğdu. Apartopar şortuyla gelmişti doktor ama bebek doğmuştu çoktan muayene etti 3. De görüşürüz dediYok ben artık almıyım artık dedim olur olur dedi 3 olur 4 olur of varya bak şimdi doktora da bilendim eşimden sonra
Valla park olayı önemli. Kalabaliksa hele hiç tercih etmem .Sen şu Konya yolundaki memorial a gidiyorsun değil miGüvende hem kalabalık oluyor hem park sorun bence. Bazen cocuk acile gidiyorum ama zor geliyor tercih etmiyorum.
Evet tek şube zaten. Kalabalık çünkü sgk anlaşması var ondan sanırım. Bide çift sıra park oluyor sokaklarda dar biraz. Valiye vermek tek çare arabayı. Ama zor ulaşım bence.Valla park olayı önemli. Kalabaliksa hele hiç tercih etmem .Sen şu Konya yolundaki memorial a gidiyorsun değil mi
Memorial in sgk ile anlaşması var mı acaba ?yorumları okuyorum ona da çok iyi dememişler ama .Her türlü iyidir diye düşünüyorum.Evet tek şube zaten. Kalabalık çünkü sgk anlaşması var ondan sanırım. Bide çift sıra park oluyor sokaklarda dar biraz. Valiye vermek tek çare arabayı. Ama zor ulaşım bence.
Umarım 12. Haftadan sonra düzeliriz yoksa ben de eşime acayip gıcığımBende 3.ye bile isteye hamile kaldım ama eşime bilenmiş durumdayım hormonlardan sebep. 12 haftada bu psikoloji umarım düzelir.
Memorialin anlaşması yok. Ama neden iyi dememişler bilemedimMemorial in sgk ile anlaşması var mı acaba ?yorumları okuyorum ona da çok iyi dememişler ama .Her türlü iyidir diye düşünüyorum.
Evet, canıma okuyor hatta. Dün sabah kahvaltısını yulaf lapasıyla yaptım gün içinde de çorba ve komposto tükettim sadece. Çok rahattım.Kızlar sizde hazımsızlık problemi yasiyormusunuz ben 10 gündür böyleyim yaklaşık doğru düzgün hiç bisey yemiyirm ama midem beni çok rahatsz ediyor
Ilkinde gaz, şişkinlik, kabızlık hic yaşamadım ben.Evet, canıma okuyor hatta. Dün sabah kahvaltısını yulaf lapasıyla yaptım gün içinde de çorba ve komposto tükettim sadece. Çok rahattım.
Bugün normal kahvaltı yaptım yine çatlıyorum. Bence bir süre sıvı en güzeli.
Daha önce doğum yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, bu hazımsızlık şişkinlik kabızlık belli bir süre sonra geçiyor değil mi? Yoksa bu hamilelik böyle geçmez gerçekten çok yorucu.
GeciyorEvet, canıma okuyor hatta. Dün sabah kahvaltısını yulaf lapasıyla yaptım gün içinde de çorba ve komposto tükettim sadece. Çok rahattım.
Daha önce doğum yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, bu hazımsızlık şişkinlik kabızlık belli bir süre sonra geçiyor değil mi? Yoksa bu hamilelik böyle geçmez gerçekten çok yorucu.
Bende de göbek kalmıştı, kullanmamıştım. Bu sefer ben de kararlıyımKızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Evet gerçekten çok zor geçiyor bna erken başladı gibi geldi aceba bende mi sknti var diye dusunuyordumEvet, canıma okuyor hatta. Dün sabah kahvaltısını yulaf lapasıyla yaptım gün içinde de çorba ve komposto tükettim sadece. Çok rahattım.
Canim ben 2 bucuk aylık hamileyim gecen doktor hangi folik asit kullanıyorsun dedi ben de folbiol dedim onu niye kullandin o diğerlerinden 50 kat daha fazla etkili özel tedavili hastalara veriyoruz dedi cok üzüldüm araştırdım cok yuksek alimi down sendromu artiriyormusKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Bunu ilk kez duyuyorum 2 dogum yaptim hic kalp atisi hissetmedimBide burda okumuştum bebeğin kalp atışlarını kasıkta hangi haftalarda hissetmiştiniz kızlar
Bende burda okumuştum kasıkta pit pıt attığını hissedeb anneler yazmıştı ama hangi haftada hissettiklerini merak ediyorm ben hala hissedemiyorumBunu ilk kez duyuyorum 2 dogum yaptim hic kalp atisi hissetmedim
Öyle hissediliyo gibi konuşmuştukdaBide burda okumuştum bebeğin kalp atışlarını kasıkta hangi haftalarda hissetmiştiniz kızlar
Ah canım sen naptın bir serveti dağıtmışsın resmenBen büyüklerden birer takım hastane çıkışı dışında bir iğne bırakmadım. Montlar yagmurluklar kıyafetler ayakkabilarresmen ailenin servetini dağitmisim
Canım o son haftalarda hickirma sesi benim kizim çok hickirirdi boyle saat gibi tık tık diye ses gelirdiBende burda okumuştum kasıkta pit pıt attığını hissedeb anneler yazmıştı ama hangi haftada hissettiklerini merak ediyorm ben hala hissedemiyorum
Ben ameliyat oldum sezeryan yani. Korse taktım bir Ikı zarar verdi ciddi derecede ameliyat yerime.Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?