Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bebe yağı, acı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullandım. Bebe yağını ve Hindistan cevizi yağını her banyo sonrası dönüşümlü sürersim elime hangisi geçerse acı bademide karnım iyice büyümeye başladı öyle aldım ve geceleri, aklıma geldiğinde gerginlik hissettiğimde sürerdim.
Bildiğim bir şey varsa genetik olduğu.
Bende hiç yok ama aynılarını çok pahalı bir kremşe yapan bir arkadaşım var onun göbeği görünmez halde
Olacaksa oluyor sanırım biraz emin değilim

Ben ameliyat oldum sezeryan yani. Korse taktım bir Ikı zarar verdi ciddi derecede ameliyat yerime.
Sonra bıraktım.
6 aya kadar göbeğim vardı ciddi 6 aydan sonra kendi gitti.
Aa ben korkarım o zaman. Sanki ilk 6 ay kullanılmıyor diye hatırlıyorum ama . Belki de öncekinde bu yuzden kullanmamış olabilir
Hatırlamıyorum bılr suan

Öyle hissediliyo gibi konuşmuştukda, bende sanmıyorum bebişin kalbi olduğunu, daha minicik cünkü hissedilmez kesinlikle
Doğrudur kuzum
Ben daha önce 4 tane ölü gebelik geçirdim bunun kalp atışını duydum çok şükür o yüzden aklım hep karnimda

Büyüp haret edene kadar galiba bu tedirginlik devam edecek

Elimi karnıma koyup hissetmeye çalışiyorm ama daha minacik galiba hissedemiyofm

Offfçok pahalı değilmi..ayda bin TL. Bebeğinizin toplam 9bin ederbütün eksiklerini geleceğini kurabileceğiniz bu miktarmış .10binde doğum tutsa 20bin

Evet çok fazla pahalı. yaaa. Olmayanlar için ciddi bir para
Eşimde bende çalışıyoruz. Biraz iyi koşullarda olsun istiyorum birde doktor orada olunca. Tek pişmanlığım sigorta. Daha önce vardı fark çıkmıştı ama azdı. Ocaktan sonra paketlere bakıp hastaneden paket alacağım bende.

Aynen kesinlikle biz heyecandan hissediyomuyuz acaba dedikde minicik daha annesi beklicez bakalım tekmemattığı günleri

Teşekkür ederim. Mizacı bu olabilir ben öğretmenim çocuk gelişimi yan dal okudum. Çocuğum gelişimi şükür ki yerinde. Arkadaşlarla bir çay içemezdim çocuğumla ilgilenmekten. Diğer çocuklarla yalnız bırakınca sorun yaşardım. Arkadaşlar salardı çocuklarını erkekli kızlı oynarlardı. yaşları benimkinden küçük olduğu halde. Arkadaşlarım psikoloğa git deyip baskı yapardı. Ki Gayet normal çocuğum. Eşimin ailesinde de hep erkek çocuk var. Ondan da istiyorlar kız çocuk sanırım. baskılar biter mi. Tabiki kızların da inatçısı oluyor. Sağlıklı evlat olsunlar da önemli olan o.

Rabbim yardımcınız olsun rızkınızı artırsın inşaallah

Mustela kullandım sıfır çatlak ile geçti şükür bu sefer de onu kullanıcam kısmetse. Bir de bol su içmek gerekiyor. En az iki üç kilo içiyordum. Onun da çok faydası oluyor.

Canım doğumdan sonra yapılan sigortalarda varmış. Bende Haziran anneleri grubunda gezerken öğrendim. Araştırıp yaptırdım. Sende bir araştır istersen. Demir hayat 2 can yaptırdım.

Sabahları çok aç kalkıyorum iki kişilik yiyorum resmen

Sonra bütün gün çatlıyorum tabi
Ben bugünden itibaren beyaz ekmekten tahıllıya geçicem. Midem çok bulandığı için yıllarca yediğim tahıllı ekmeği yiyemez oldum. Bugün yiyim dedim yok gitmedi. Tostlarımı en azından öyle yapıcam. Bugün ekmek yemedim artık bu vesileyle. Sabah patates olduğu için aramadım ama haftaiçi alıştırıcam kendimi.

Ben daha dr a gitmediğim için eczacı arkadaşımdan folik asit istedim o da folbiol verdi çok sorgulamadım açıkçası genel olarak verilen budur diye düşündüm
Ben de folbiol 5mg kullandim otizm riskini artiriyormis yuksek dozmus 400 mcg olan kullanilmaliymis öğrenince cok üzüldüm ya ;(

Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
İlk doğumda didik didik en ince detayına kadar araştırıp aldım ama korse işini tamamen unutmuşum. Eşim acele ile cırt cırtlı eczaneden aldı geldi. Hiç memnun kalmadım. Eylül sonu doğum yaptığım için terledim ve emzirirken mide kısmında toparlandı korse. Sonra yamuna korse aldım. Tek tek kopçalı. Çok güzel dik tutuyor. Zaten günde birkaç saat takıp dinlendirmek gerekiyor. Sen de araştır canım yamuna korseyi. Tavsiye ederim.

Canım doğumdan sonra yapılan sigortalarda varmış. Bende Haziran anneleri grubunda gezerken öğrendim. Araştırıp yaptırdım. Sende bir araştır istersen. Demir hayat 2 can yaptırdım.
Bakayim bende çok sağol. Çocuklar ve eşimde acibadem var genel sigorta. Ben hasta bile olmam boşa para dedim iptal ettik üstüne hamile kaldim ya sigorta yaptıracağım ya da hastaneden paketlere bakacağım 5 6 muayene doğum şeklinde. O yüzden ocagi bekliyorum.

Hanımlar merhabafolik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanıcaksınız acaba? Bana doktorum artık yavaş yavaş bırabilirsin yeni kutu alma dedi ama 12 haftalık olmadık ondan dolayı da kafam karıştı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…