Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ben birkaç doktora daha sordum fazlasının zaten idrarla atıldığını hiçbir sıkıntı olmayacağını söylediler canım içim rahat artık açıkçası

Benim yaptirdigim 8 muayane +doğum. Ben birde komplikasyon paketi eklettirdim. Tabi hastaneden hastaneye fiyat değişiyor.

Down sendromu riskini arttırmaz ama otizm riskini arttırabilir diyorlar. Bunun yanında otizm nedenleri sadece doğum değil daha sonraki süreçlerle de ilişkili. Yani hiç üzülme bunlar varsayım ve kesinligi olan durumlar değil. Bende folbiol alıyorum ama benim değerlerim düşüktü. 10 haftadan sonra zaten yavaş yavaş bırakırsın dedi.

Kızlar aranızda prilam bulantı ilacını alıp böyle ağzının içinde bakır demir kokusu gibi midesinden rahatsız eden var mı?ben çözdüm bu ilaç bende değişik bi koku uyandırıyor..bide ben hiç aç karnına bulamıyorum.sabahları uyanınca çok iyiyim.ama ne zaman yemeğim bitsin midem o zaman dönüyo.hazımsızlık çok fena..aynı miden üşütür de taşgibi oluyor ya ben öyle oluyorum.

Ben de folbiol 5mg kullandim otizm riskini artiriyormis yuksek dozmus 400 mcg olan kullanilmaliymis öğrenince cok üzüldüm ya ;(
Canım aklına takıp canını sıkma. Bana söyleneni anlatayım sana folbiol ün etken maddesi farklıymış vücuda alındığında sindirildiğinde diğerleriyle aynı oranda folik asite dönüşüyormuş yani sıkıntı olacak bir durum yokmuş. Hem eczacı hem doktor söyledi bana bunu. Ki zaten otizm çok kompleks bir şey bir vitaminin fazlalığı sebep olamaz buna. Üzülme hiç aklın karışmasın

Bende olmuyor ama gaz yapıyor sanki. Ben akşam yatmadan ve gündüz 2 gibi içiyorum. Unuttuğumda mahvoluyorum. Demir tadı demir hapından ya da magnezyum içiyorsan ondan olabilir

Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Ben normal doğum yaptım, tüm kiloyu vermeme hatta daha da zayıflamama rağmen azıcık şişeyim azıcık kilo alayım hemen pırtlıyodu göbeğim ki şimdide hemen çıktı.
Bu sanırım sporsuzlukla ilgili spor yapmadan hepsi hikaye gibi geliyor

Yaa bısy soracagm kusura bakma ama ok adet kanı gıbı kan geldı bı de pıhtı seklındw normalmı sızde de oldu

Doktorunuza sorup acile gitmeniz lazım. Büyük ihtimalle Proluton depo iğne vururlar ve yatmaniz lazım 1 2 gün sadece WC ye kalkmaniz lazım. Az da olsa 12 hafta dolmadan hafife alınacak birşey değil. Pazartesi kontrolünüz olsa bile....

Psikologa illa hasta olduğu ya da normal olmadığı için götürülmez ki canım keşke Bi destek alsaydın. Bazen çocuklara yetemiyoruz. Anneleri olarak baktığımız için bazı şeyleri göremiyoruz. O bazen sevgi bazen ilgi bazende yalnız olmayı istiyor bilmiyoruz. Bende profesyonel anlamda başarılı olduğum konularda kızımda başarısızım mesela çünkü annesiyim bunu seçiyorum öğretmeni olmak bambaşka bir şey ben bunu yapamadım.
Bu bağlamda profesyonel bir göz iyi olabilir bunda çekinecek bir şey yok bence

Otizm ya da hiperaktivite tanıları 4 yaş sonrası konuluyor. Benim oğlum her çocuk gibi meraklı ve hareketli bir çocuktu. Hala da öyle ama maşallah şuan yaşı gereği dikkat süresi normal. Tabiki sorun olsa ilk annesi olarak araştırırdım. İşin içinde olmak çok farklı bişey. 15 yıllık öğretmenim yüzlerce öğrencim oldu o yüzden biliyorum uani. Doktordan da çekinmem asla. Konu şurdan açıldı kız çocuğu eşim ondan istiyor diye düşünüyorum dedim. Erkek çocuk yordu hareket anlamında diye söylemiştim yoksa biliyorum çocuğum normal öğretmenleri gittiği okulun psikoloğu bile yaşı üstünde duyarlı bir çocuk diyor. Bambaşka bir çocuk oldu 3 yaş sonrası

Mesela arkadaşım çocuğu geldi 4 yaşına yeni girdi. Oturuyorduk. Bizim Yatak odasına girmiş. Dolapları iç çamaşırları çekmecesini boşaltmış. Şimdi ben bu çocuğun annesine nasıl doktora götür çocuğunu derim. Mantıklı mı sizce. Merak ve keşfetmek diye bişey var. Ama insanlar acımasız olabiliyor bazen, yaşayan bilir bunu. Ben öğretmen olarak bile böyle diyemiyorken eğitim almamış birinin yaş özelliklerini bilmeyerek doktor önermesini sorgularım açıkçası.

Kızlar kullandığınız stick var mı koltukaltı için. En doğalı ve zararsızını araştırıyorum size de sormak istiyorum.

Kızlar kullandığınız stick var mı koltukaltı için. En doğalı ve zararsızını araştırıyorum size de sormak istiyorum.
Ben sebamed kullanıyorum. Bana göre içeriği en temiz o. Alüminyum da yok içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…