- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.821
Ay nasıl hemen alayım tarifini. Bu progrstandan mıdır nedir banyodan çıkıyorum koku hissediyorum. Arada oluyor hep değil. Soğan sarımsak tüketmediğim halde. Kokuyorum sanki.Ben kendim yapıyorum
Evet ya 3 yaş çok mucizevi o anlamda Bi akıl geliyor çocuklara.Otizm ya da hiperaktivite tanıları 4 yaş sonrası konuluyor. Benim oğlum her çocuk gibi meraklı ve hareketli bir çocuktu. Hala da öyle ama maşallah şuan yaşı gereği dikkat süresi normal. Tabiki sorun olsa ilk annesi olarak araştırırdım. İşin içinde olmak çok farklı bişey. 15 yıllık öğretmenim yüzlerce öğrencim oldu o yüzden biliyorum uani. Doktordan da çekinmem asla. Konu şurdan açıldı kız çocuğu eşim ondan istiyor diye düşünüyorum dedim. Erkek çocuk yordu hareket anlamında diye söylemiştimyoksa biliyorum çocuğum normal öğretmenleri gittiği okulun psikoloğu bile yaşı üstünde duyarlı bir çocuk diyor. Bambaşka bir çocuk oldu 3 yaş sonrası
Ha bu arada benim kastettiğim kesinlikle bir hastalık tanısı değildi. Bazen çocukların ihtiyaçlarını göremiyor ve yetemiyoruz. Buna günlük telaşlar, iş, ev çocuğun öz bakımı, kendi ihtiyaçlarımız sebep oluyor. Hal böyleyken bir pedagog 3. Bir göz bize yol gösterebilir buna tütğ kaka gözüyle bakmamak gerek.Mesela arkadaşım çocuğu geldi 4 yaşına yeni girdi. Oturuyorduk. Bizim Yatak odasına girmiş. Dolapları iç çamaşırları çekmecesini boşaltmış. Şimdi ben bu çocuğun annesine nasıl doktora götür çocuğunu derim. Mantıklı mı sizce. Merak ve keşfetmek diye bişey var. Ama insanlar acımasız olabiliyor bazen, yaşayan bilir bunu. Ben öğretmen olarak bile böyle diyemiyorken eğitim almamış birinin yaş özelliklerini bilmeyerek doktor önermesini sorgularım açıkçası.
Yarım fincan karbonatAy nasıl hemen alayım tarifini. Bu progrstandan mıdır nedir banyodan çıkıyorum koku hissediyorum. Arada oluyor hep değil. Soğan sarımsak tüketmediğim halde. Kokuyorum sanki.
Yok ben demirhapı falaniçmiyorum sadece folidace içiyorumBende olmuyor ama gaz yapıyor sanki. Ben akşam yatmadan ve gündüz 2 gibi içiyorum. Unuttuğumda mahvoluyorum. Demir tadı demir hapından ya da magnezyum içiyorsan ondan olabilir
Sağol canım. Senin de gönlündeki olur inşAllah. Erkek çocuğu çok başka anne için. İyi ki olmuş. Eşim aşık bu çocuk annesine der hep. Doktor şimdi kız derse çok şaşırırım. Hepsinin yeri ayrıdır elbetEvet ya 3 yaş çok mucizevi o anlamda Bi akıl geliyor çocuklara.
Bebekliğiniattığı için üzülürken bağımsızlığını gördükçe mutlu oluyorumsağlıkla büyüsün ler
Ve umarım ikincisi sakin bir prenses olurda onunda tadını alırsınız
Bende sığır bir erkek çocuğuna hayır demem şahsen
Erkek çocukları olan annelerden özür diliyorum ama bir ara bir adamın twitine denk gelmiştim. Çok gülmüştüm.Evet ya 3 yaş çok mucizevi o anlamda Bi akıl geliyor çocuklara.
Bebekliğiniattığı için üzülürken bağımsızlığını gördükçe mutlu oluyorumsağlıkla büyüsün ler
Ve umarım ikincisi sakin bir prenses olurda onunda tadını alırsınız
Bende sığır bir erkek çocuğuna hayır demem şahsen
Teşekkürler canım ben yarım ölçü deniyim. E vitaminim yok ama zararı olmaz herhalde eklemeyince. Diğer malzemelerim evde mevcut.Yarım fincan karbonat
Yarım fincan mısır nişastası
4 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 kapsül E vitamini
10 damla çay ağacı yağı
10 damla lavanta yağı
Bunları güzelce karıştırıp bir kapta oda sıcaklığında bekletiyorsunuz. Hafif nemli ve temizlenmiş koltuk altına sürüyorsunuz. 24 saatten fazla asla koku oluşmuyor. Hindistan cevizi yağı dışında kullanılan yağları zevkinize göre seçebilirsiniz. Ben lavanta kokusunu çok seviyorum. Çay ağacı yağı da antioksidan. O yüzden kullanıyorum.
Hahahahhahahaha yaşayan bilir diye ondan dedim az önceErkek çocukları olan annelerden özür diliyorum ama bir ara bir adamın twitine denk gelmiştim. Çok gülmüştüm.
Adam şunu yazmış aşağı yukarı:
“İki tane oğlum var. Şimdi de bir kızım oldu. Kızım olunca farkettim de evde iki tane hayvan besliyormuşuz.”
E vitamini besleyici. O yüzden kullanıyorum. Ama koymasanız da olur.Teşekkürler canım ben yarım ölçü deniyim. E vitaminim yok ama zararı olmaz herhalde eklemeyince. Diğer malzemelerim evde mevcut.
Ahahahahahja su çok güldümErkek çocukları olan annelerden özür diliyorum ama bir ara bir adamın twitine denk gelmiştim. Çok gülmüştüm.
Adam şunu yazmış aşağı yukarı:
“İki tane oğlum var. Şimdi de bir kızım oldu. Kızım olunca farkettim de evde iki tane hayvan besliyormuşuz.”
Altımızda erkek çocuğu var arada ağlamaları hariç sakın bir çocuk. Üstümüzde kız çocuk var hem de 4 5 yaşında. Bir koşuyor bir koşuyor anlatamam .çok sakin çok akıllı erkek çocuğu da gördüm çok cadı kız çocuğu da .normalde kız çocuğu istiyordum ama bir arkadaşımınkini görünce hakikaten hayırlısı olsun dedim .çok suratsız çok soğuk bir kız çocuktuAhahahahahja su çok güldüm
Ben zıpır demek istemiştim telefon sığır demiş sorryyyy
Bu gözler çok sakin iki erkek çocuğunun 3.sü olarak korku filmlerinden fırlamış gibi bir kız çocuğuda gördğ yalnız. Bu işler biraz da mizaç
Hayırlısını dileyelimAltımızda erkek çocuğu var arada ağlamaları hariç sakın bir çocuk. Üstümüzde kız çocuk var hem de 4 5 yaşında. Bir koşuyor bir koşuyor anlatamam .çok sakin çok akıllı erkek çocuğu da gördüm çok cadı kız çocuğu da .normalde kız çocuğu istiyordum ama bir arkadaşımınkini görünce hakikaten hayırlısı olsun dedim .çok suratsız çok soğuk bir kız çocuktu
Kardeşler farklı ve genelde birbirinin zıttı olur diyorlar. Biz o hakkımızı kullandık o zaman di miAhahahahahja su çok güldüm
Ben zıpır demek istemiştim telefon sığır demiş sorryyyy
Bu gözler çok sakin iki erkek çocuğunun 3.sü olarak korku filmlerinden fırlamış gibi bir kız çocuğuda gördğ yalnız. Bu işler biraz da mizaç
Geçmiş olsun, peki bu bi sorunmuymuş? Korkuyorum bu konudaCanim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmişbenimkinin sebebi ise 1.5 yasinda kizim var hala meme emiyor karnimdaki etkilenmis haliyle ki doktorumda oyle düşündü kessen iyu olur dedi kesicem mecbur
Yaa gerçekten miCanim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmişbenimkinin sebebi ise 1.5 yasinda kizim var hala meme emiyor karnimdaki etkilenmis haliyle ki doktorumda oyle düşündü kessen iyu olur dedi kesicem mecbur
Ben bir hafta kullandım o da sezeryan yerimi daha rahat ettiriyordu. Sonra yamuna diye bir marka aldım o da darlandırdı kullanamdımKızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
Kullanabiliyorsun canım hatta bana sezeryanın akşamına ebeler taktı daha rahat yürürsün korseyle diyeBu sefer kesinlike dusunuyorum bakalım. Gerçi sezeyanlı olanlar hemen kullanamıyor diye hatırlıyorum
Bebeğe gerçekden bukadar olan paraya biraz acıyorum yaa , çinkü hemen büyüyo belki 1 belki 2 kere giyebiliyoGaliba bende biraz çarşı pazar gezicem .. büyünce marka alırım bi kaç sene giyer
Ay evet dayandım valla ama gitmediğim için de çok korkuyorum yarın kötü bir sonuç alır mıyım acaba diyeee inşallah benimledir miniğimBen 4 kere gittim sen iyi dayanmissin
Kızlar ilk doğumdan hafif göbek kalmıştı. Doğumdan önce hiç göbek nedir bilmezdim.
Bu sefer korse kullanacağım bakalım.
Kullanan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?