Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı var alışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.

Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?

Yokkkkk şimdi sizden bakınca asla bi müddet vermem beklerm 2. Olursa diyo ona giydiririm çok çok ilerde elden çıkarırım nolur nolmaz

İlk alışveriyim bu 4 olabilir kızda erkekde giyer diye sipariş ettm dayanamadım

Canım o aradigin hardal, kahve, koyu yeşiller, bordolar
tarz ürünler genelde zara dan çıkar:))

Ben de klasik cocuk ürünleri satan yerlerin renklerini ve tarzlarını hic beğenmem

Canım o aradigin hardal, kahve, koyu yeşiller, bordolar
tarz ürünler genelde zara dan çıkar:))

Ben de klasik cocuk ürünleri satan yerlerin renklerini ve tarzlarını hic beğenmem
Canım yani bi biberon bile pembe ya da mavi emzik bakıyorum yine öyle

Yaa çok şirinler güle güle giysin minik sanırım yenidoğan değil demi canım birde aldığın yeri paylaşabilir misin
Yaaa çok tatlılar hemde uygunlar ben 6aylık aldım kışa denk gelicekler yaa 6. Ayda oyuzden bunlar evde giyilir diye düşündüm bu sayfa

Cizgili disinda gerisini giydiğinde ve kızsa eger erkek zannederler
Kızımdan biliyorum

Pembe gıymedıgı icin erkek sanıyorlardı
En arkadakini ürün tükenmiş istediğimi yollamdılar ellerindekini yolladıla tek sıkıntım o bide mavi yollamışlar artık evde mavi farketmez tek ürün için uğraşmadım. Bencede renkler tam belli değil herşey düşünürler

Evet canim Zor geciyor hamileligim hersey kokuyor yiyemiyorum iyi beslenemiyorum ee birde emzirince dahada acikiyordum ama istahim yokyu zorla yemeye calisyordum bu gece itibariyle memeden kestim zaten artik emmiyor az önce agladi sarildi koynumda uyudu cok agladim o haline senin bebegin ne kadar iyi besleniyordan demekki sorun yokmus önde gitmesi cok iyi masallah

İnsanlar değişik

Kızsa pembe
Erkekse mavi
İllaki
Sen bildiğini yap boşver
Ben de öyle yaptim.

Geçmiş olsun, peki bu bi sorunmuymuş? Korkuyorum bu konuda
Emzirmeye devam etseydim sorun olmaya devam edecekti bu gece itibariyle kestim memeden artik emzirmiycem birde boyle zaman gecsin gidip bakicam bi degisiklik olcakmi bakalim ama sende boyle bi problem yoksa ilk bebeginse kokrma canim iyi beslen protein kalsiyum agirlikli beslen

Bence beyaz krem agirlikli alabilirsin canim acik renk cok yakiisyor bebelere cinsiyeti belli oluncada renkli alirsin zaten ne kaldi şurda ogrenmeye

H&M iyiydi o konuda ama o da çok havalandılar. Oğluma hamileyken açılmıştı ilk mağazası. Çok güzel unisex tulumlar, salopetler almıştım. Saklarım hala. Artık benim alabileceğim fiyatlar değil. Zara da nitekim öyle..

Bence beyaz krem agirlikli alabilirsin canim acik renk cok yakiisyor bebelere cinsiyeti belli oluncada renkli alirsin zaten ne kaldi şurda ogrenmeye
Bende o renkleri istiyorum canım ama gerçekten çok zor bulmak bazı sitelerde illa bi cinsiyet belirlemek için küçükte olsa renk katıyorlar.
Maalesef benimde bütçemi aşıyor oralar

Kızlar emzıklerın guzellıgıne bakın

Eklentiler

• Screenshot_20211213-004941_Trendyol.webp
    16 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20211213-004932_Trendyol.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20211213-004920_Trendyol.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20211213-004846_Trendyol.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…