- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.841
Yokkkkk şimdi sizden bakınca asla bi müddet vermem beklerm 2. Olursa diyo ona giydiririm çok çok ilerde elden çıkarırım nolur nolmazİlk bebeğini bekleyenlere sesleniyorum...
Ey ahali! Sakın başka çocuk istemiyorum veya bunlardan sıkıldım ikinciye yeni alırım deyip bebeğinizin eskilerini hemen elden çıkarmayın!
Birisi "benimkine küçüldü sana vereyim" derse surat bükmeyin!
Aklınızı kullanın. Biz ettik siz etmeyin!
Benim ilk bebekte kuzen küçülenleri verince geri çevirmemiştim. Yepyeni şeyler vardı. Çok kıyafet geçti elime ama ben geç akıllandım
Çok özenerek aldığım için sakladığım bir küçük vakumlu hunç dışında bebek kıyafeti yok. İhtiyaç sahibi kişilere yaradı tesellim o. Şimdi resmen biz ihtiyaç sahibi olacağız
Alışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?
Yaa çok şirinler güle güle giysin minikEki Görüntüle 2968854
İlk alışveriyim bu 4 olabilir kızda erkekde giyer diye sipariş ettmdayanamadım
Canım o aradigin hardal, kahve, koyu yeşiller, bordolarAlışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?
Cizgili disinda gerisini giydiğinde ve kızsa eger erkek zannederlerEki Görüntüle 2968854
İlk alışveriyim bu 4 olabilir kızda erkekde giyer diye sipariş ettmdayanamadım
Canım yani bi biberon bile pembe ya da mavi emzik bakıyorum yine öyleCanım o aradigin hardal, kahve, koyu yeşiller, bordolar
tarz ürünler genelde zara dan çıkar:))
Ben de klasik cocuk ürünleri satan yerlerin renklerini ve tarzlarını hic beğenmem
Yaaa çok tatlılar hemde uygunlar ben 6aylık aldım kışa denk gelicekler yaa 6. Ayda oyuzden bunlar evde giyilir diye düşündüm bu sayfaYaa çok şirinler güle güle giysin miniksanırım yenidoğan değil demi canım birde aldığın yeri paylaşabilir misin
En arkadakini ürün tükenmiş istediğimi yollamdılar ellerindekini yolladıla tek sıkıntım o bide mavi yollamışlar artık evde mavi farketmez tek ürün için uğraşmadım. BencedeCizgili disinda gerisini giydiğinde ve kızsa eger erkek zannederler
Kızımdan biliyorum
Pembe gıymedıgı icin erkek sanıyorlardı
Evet canim Zor geciyor hamileligim hersey kokuyor yiyemiyorum iyi beslenemiyorum ee birde emzirince dahada acikiyordum ama istahim yokyu zorla yemeye calisyordum bu gece itibariyle memeden kestim zaten artik emmiyor az önce agladi sarildi koynumda uyudu cok agladim o halineYaa gerçekten miben hala devam ediyorum canım öyle birşey demedi doktor. Bebek de 4 gün ileride çıktı bir sorun yok sanırım ama genelde etkilemez diyolar ya acaba iyi beslenmiyor musun? Ya da kan değerlerine baktırdın mı canım?i
Ben de emzıge baksam mi acabaCanım yani bi biberon bile pembe ya da mavi emzik bakıyorum yine öyle
İnsanlar değişikEn arkadakini ürün tükenmiş istediğimi yollamdılar ellerindekini yolladıla tek sıkıntım o bide mavi yollamışlar artık evde mavi farketmez tek ürün için uğraşmadım. Bencederenkler tam belli değil herşey düşünürler
Emzirmeye devam etseydim sorun olmaya devam edecekti bu gece itibariyle kestim memeden artik emzirmiycem birde boyle zaman gecsin gidip bakicam bi degisiklik olcakmi bakalim ama sende boyle bi problem yoksa ilk bebeginse kokrma canim iyi beslen protein kalsiyum agirlikli beslenGeçmiş olsun, peki bu bi sorunmuymuş? Korkuyorum bu konuda
Bence beyaz krem agirlikli alabilirsin canim acik renk cok yakiisyor bebelereAlışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Alışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Canım yani bi biberon bile pembe ya da mavi emzik bakıyorum yine öyle
Bende o renkleri istiyorum canım ama gerçekten çok zor bulmak bazı sitelerde illa bi cinsiyet belirlemek için küçükte olsa renk katıyorlar.Bence beyaz krem agirlikli alabilirsin canim acik renk cok yakiisyor bebelerecinsiyeti belli oluncada renkli alirsin zaten ne kaldi şurda ogrenmeye
Maalesef benimde bütçemi aşıyor oralarH&M iyiydi o konuda ama o da çok havalandılar. Oğluma hamileyken açılmıştı ilk mağazası. Çok güzel unisex tulumlar, salopetler almıştım. Saklarım hala. Artık benim alabileceğim fiyatlar değil. Zara da nitekim öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?