- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.861
Geçersın o seviyeye bekle senBi fenomeni izledim geçen bbek alışverişi yapıyo, hoşuma gitti aldım diyo, hevesliyim diyodeli gibi carter zara hm gap, deli gibi fiyatlara bakmadan alışveriş yaptı poşet poşet, 1 yaş montuna kadar, allahım şu seviyeye geçmek istiyorum
Mesajımda bir twiti paylaşıp, erkek çocuğu olan annelerden de özür diledim. Böyle duyar kasmaya hiç gerek yok. Komik bir twit sadece. Kimse evladına canı gönülden hayvan demez. Adam espiri yapmış sadece.Çocuğuna hayvan diyen davarın twitine gülen birinin mesajını beğenmedim butonuna bastım diye, kendiyle alakasız mesajımı beğenmedim yapan kompleksli üye seni gözardı ediyorum haberin olsun
Bu arada hayvanın çocuğu ona bakarak tabi ki hayvan olur. Ne verirsen elinle o gelir seninle. Allah'ın emaneti çocuklara böyle iğrenç yakıştırmaları yapanlar hayattaki sınavlarından habersizdirler. Bu da bir büyük tavsiyesi olsun. Düşüncesiz insandan yine Allah'a sığınırım. İnsanın güldüğü espri bile herşeyini ele verir..
Kızlar emzıklerın guzellıgıne bakın
Lc Waikiki organics diye bir seri yapmış gördüğüm kadarıyla tamamı pastel tonlarda oluşuyordu, mint yeşiller somon lar bejler falan ben çok sevdim, fiyatlarda gayet makul .Alışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?
Onu da alıcam canimValla çok güzellermiş
Oğlumda kauçuk kullanmıştım. Silikon chicco emziği almamıştı. Hep öğürdü.
Hamileyken e bebekte bir kadının "benimkine ne emzikler denedim almadı gitti bakkal emziği tuttu" demesini hatırladım. Eşime telefon açıp akşama kauçuk emzik al dedim. Hayatımı kurtardı
Bu cinsiyetçi renklere bende çok sinir oluyorum. Oğluma da genelde unisex renklerde almaya çalıştım her şeyi. Şimdi insallahAlışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?
Daha demin 7 parça yenidoğan ve 6/9 aylık ürün karışık sepete attım 1000 tl etti ,dünyayı alamadım ben öyle uyguna mağaza varsa bizede söyle bizde alalımBen şimdiden elbise almayı düşünmüyorum.doguma 2 ay kala alırım. teknolojik ve yararlı şeyleri alicam .mesela ateş ölçer, süt sagma makinesi ve poşetleri, gumus kapak , bebek arabası, telsiz ve bebek bezi .çünkü bunların fiyatı daha çok artıyor. 1000 lira bütçe ayirsam sadece kumaş ürünlerine dünyalar eder .Ki hemen büyüyecek. 2 bina ileride kocaman bebek mağazası var gider alırım. Birinin çocuğunun 2.el elbisesini de giydirmem .sanki bizim kaç takım elbisemiz varmış çocukken büyümedik mi ? Az olsun sadece onun olsun .görümce dedi geçen gün ona da sinir oldum .sana veriyim diyor .elbiseyi çal cabutu napiyim ben hihh
Canim ya internette bunu hic yazmiyor ki her sayfa 5mg folbiolu örnek vermiş ben 5000 mg kullandim ki 400 olmaliymis bak;Canım aklına takıp canını sıkma. Bana söyleneni anlatayım sana folbiol ün etken maddesi farklıymış vücuda alındığında sindirildiğinde diğerleriyle aynı oranda folik asite dönüşüyormuş yani sıkıntı olacak bir durum yokmuş. Hem eczacı hem doktor söyledi bana bunu. Ki zaten otizm çok kompleks bir şey bir vitaminin fazlalığı sebep olamaz buna. Üzülme hiç aklın karışmasın
Rica etsem atabilir misinizBu cinsiyetçi renklere bende çok sinir oluyorum. Oğluma da genelde unisex renklerde almaya çalıştım her şeyi. Şimdi insallahkızım olursa pek çok şeyi kullanabilir. Bu arada ben biberon aldım avent in 125 ml olanını hala aynı fiyata linkini atayım.
Yaa ben plastik taraftarı değilimn11.com'dan Philips Avent Natural PP Biberon 125ml ikili seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Biberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben bu biberonlari aldım. Burda fiyatı uygun geldi.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar günaydın şimdi doktora geldim bana dua edin hayırlı haberler getireyimm❤
Ben ilk çocuğumda folbiol kullandım. Çocuk gayet normalCanim ya internette bunu hic yazmiyor ki her sayfa 5mg folbiolu örnek vermiş ben 5000 mg kullandim ki 400 olmaliymis bak;
Hamilelik sırasında folik asidin alımı bebeğin gelişimi için zorunluluk olarak görülmektedir. Ancak annenin her gün 1000 mcg üstü folik asit alımı, çocukta olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bunlardan biri çocuğun beyin gelişimini yavaşlatması olarak tanımlanabilir. Hamilelikte folik asit yüksekliğine sahip olan annelerin çocuklarının, 4-5 yaşına geldiklerinde nörogelişimsel olarak daha geride kaldıkları gözlemlenmiştir (9). Yapılan bir başka araştırmada ise 9-13 yaş arası çocukların insülin dirençlerinin yüksek olması, annelerin hamilelik dönemindeki folik asidin yüksekliğiyle ilişkilendirilmiştir (10). Bu nedenle özellikle hamilelik sürecinde doktorun tavsiye ettiği dozun üstüne çıkılmaması gerekmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?