Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çocuğuna hayvan diyen davarın twitine gülen birinin mesajını beğenmedim butonuna bastım diye, kendiyle alakasız mesajımı beğenmedim yapan kompleksli üye seni gözardı ediyorum haberin olsun

Bu arada hayvanın çocuğu ona bakarak tabi ki hayvan olur. Ne verirsen elinle o gelir seninle. Allah'ın emaneti çocuklara böyle iğrenç yakıştırmaları yapanlar hayattaki sınavlarından habersizdirler. Bu da bir büyük tavsiyesi olsun. Düşüncesiz insandan yine Allah'a sığınırım. İnsanın güldüğü espri bile herşeyini ele verir..

Mesajımda bir twiti paylaşıp, erkek çocuğu olan annelerden de özür diledim. Böyle duyar kasmaya hiç gerek yok. Komik bir twit sadece. Kimse evladına canı gönülden hayvan demez. Adam espiri yapmış sadece.

Her şeyi böyle ciddiye alıp, ayrıntılı ayrıntılı düşünüyorsanız hayat hem sizin için, hem de çevrenizdekiler için çok zor olmalı. Allah size de çevrenizdeki insanlara da kolaylık versin.

Kızlar emzıklerın guzellıgıne bakın

Valla çok güzellermiş

Oğlumda kauçuk kullanmıştım. Silikon chicco emziği almamıştı. Hep öğürdü.
Hamileyken e bebekte bir kadının "benimkine ne emzikler denedim almadı gitti bakkal emziği tuttu" demesini hatırladım. Eşime telefon açıp akşama kauçuk emzik al dedim. Hayatımı kurtardı

Lc Waikiki organics diye bir seri yapmış gördüğüm kadarıyla tamamı pastel tonlarda oluşuyordu, mint yeşiller somon lar bejler falan ben çok sevdim, fiyatlarda gayet makul .
Cinsiyet belli olsun bende alıcam bişiler çok heyecanlıyım

Onu da alıcam canim

Bu cinsiyetçi renklere bende çok sinir oluyorum. Oğluma da genelde unisex renklerde almaya çalıştım her şeyi. Şimdi insallah kızım olursa pek çok şeyi kullanabilir. Bu arada ben biberon aldım avent in 125 ml olanını hala aynı fiyata linkini atayım.

n11.com'dan Philips Avent Natural PP Biberon 125ml ikili seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Ben bu biberonlari aldım. Burda fiyatı uygun geldi.

Ben şimdiden elbise almayı düşünmüyorum.doguma 2 ay kala alırım. teknolojik ve yararlı şeyleri alicam .mesela ateş ölçer, süt sagma makinesi ve poşetleri, gumus kapak , bebek arabası, telsiz ve bebek bezi .çünkü bunların fiyatı daha çok artıyor. 1000 lira bütçe ayirsam sadece kumaş ürünlerine dünyalar eder .Ki hemen büyüyecek. 2 bina ileride kocaman bebek mağazası var gider alırım. Birinin çocuğunun 2.el elbisesini de giydirmem .sanki bizim kaç takım elbisemiz varmış çocukken büyümedik mi ? Az olsun sadece onun olsun .görümce dedi geçen gün ona da sinir oldum .sana veriyim diyor .elbiseyi çal cabutu napiyim ben hihh

Daha demin 7 parça yenidoğan ve 6/9 aylık ürün karışık sepete attım 1000 tl etti ,dünyayı alamadım ben öyle uyguna mağaza varsa bizede söyle bizde alalım fikir olur hem
Valla bebek kıyafetlerinde ben ayırmam zaten nekadar giyiyoki yakın çevrem verirse alırım . İlerde bende yakınlarıma veririm ,
Ama tabi sende haklısın inssn heves ediyo almak istiyo kendin bebeğe herşyi anlıyorum tabi .. olsun yinede görümcene kızma iyilik için demiştir

Canim ya internette bunu hic yazmiyor ki her sayfa 5mg folbiolu örnek vermiş ben 5000 mg kullandim ki 400 olmaliymis bak;

Hamilelik sırasında folik asidin alımı bebeğin gelişimi için zorunluluk olarak görülmektedir. Ancak annenin her gün 1000 mcg üstü folik asit alımı, çocukta olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bunlardan biri çocuğun beyin gelişimini yavaşlatması olarak tanımlanabilir. Hamilelikte folik asit yüksekliğine sahip olan annelerin çocuklarının, 4-5 yaşına geldiklerinde nörogelişimsel olarak daha geride kaldıkları gözlemlenmiştir (9). Yapılan bir başka araştırmada ise 9-13 yaş arası çocukların insülin dirençlerinin yüksek olması, annelerin hamilelik dönemindeki folik asidin yüksekliğiyle ilişkilendirilmiştir (10). Bu nedenle özellikle hamilelik sürecinde doktorun tavsiye ettiği dozun üstüne çıkılmaması gerekmektedir.

Rica etsem atabilir misiniz

Ben avent cam biberon aldim diğerlerinde yine öyle yapacağım. Çok az kullandılar zaten başlarda siringayla verdim 5 6 aydan sonra biberon kullandım.

Ben ilk çocuğumda folbiol kullandım. Çocuk gayet normal birde böyle şeyler daha önce yoktu yeni çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…