- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.881
Atmıştım aslında hemen ardindan ama görmedin sanırımRica etsem atabilir misiniz
Ben bunları favlamıştım , harika gerçekten.Kızlar emzıklerın guzellıgıne bakın
Canim camlari kullanması çok zor. Bunlar plastik ama zararsız plastik. Ben oğlumda aldığım camları hiç kullanamadim. Ama bu ürünün camları da var. Onlara bak istersen. Ama çok ağır oluyor cam. Ben kendim düşürüp kırdım. Çocuk düşürüp kırdı. Çocuk biraz büyüyünce kendi tutamadı. Camlardan hiç verim alamadım.Yaa ben plastik taraftarı değilim
Öyle birşey olacağını sanmıyorum otizm ilaçla olan bir hastalık değil artık oluşmuş olan bebeğin kromozomunu etkileyemez bence. Ayrıca eczacı verdi aile hekimi reçete etti ikisi de yan etkisi olan bir ilacı vermezler piyasada da satılmaz diye düşünüyorum doğum dr u da onun böyle böyle bi yan etkisi var demedi sadece onun biraz mg fazla başka vericem dedi 70 tllik içinde başka vitaminlerin de olduğu bir hap verdi bana biraz işin ticareti gibi geldi bu durumda.Ben de folbiol 5mg kullandim otizm riskini artiriyormis yuksek dozmus 400 mcg olan kullanilmaliymis öğrenince cok üzüldüm ya ;(
Benim de 2 kızım olduğu için bu kez erkek olmasını çok istiyorum ama yine kız olacak gibi geliyor bana. Hayırlısı artık kısmetimizde ne varsa o olacak sağlıklı olsunlar inşallah.Bende erkek istiyorum inşaallah benimde sizinde erkek olur.
Benim kızım var bu yuzden erkek istiyorum.
Kız olsa yine bir oğlum olsun isteyeceğim.
Çocuk büyükmek bakmak ne zormuş.
Rabbim Niyetimize göre versin inşallah
Biberon civilden kırmızı aldım. Emzik alacaktım ordaki çalışan şimdi almayın doktor belki başka model önerir dedi. Ondan almadım. Damak yapısına göre değişebiliyormuşCanım yani bi biberon bile pembe ya da mavi emzik bakıyorum yine öyle
benim de hafif yağlıydı. doktora sordum barsak hareketlerinin yavaşlamasından oluyor dedi. bu arada 1 haftada 1 kilo almışımBende 8+4..göbeğim çok şişti..biraz göbek kısmından yağlıyom zaten sezeryan göbeğim vardı..bide ikiz olunca herhalde daha çok çıktı
Benim doktorum sakın verme demiştiBiberon civilden kırmızı aldım. Emzik alacaktım ordaki çalışan şimdi almayın doktor belki başka model önerir dedi. Ondan almadım. Damak yapısına göre değişebiliyormuş
Bacım bunlar bildiğin erkek bebek giysileriEki Görüntüle 2968854
İlk alışveriyim bu 4 olabilir kızda erkekde giyer diye sipariş ettmdayanamadım
Valla ben envayi çeşit emzik aldım. Benim oğlan hiç birini almadı. Hiç emzik kullanmadı.Benim doktorum sakın verme demişti
Doktorlar pek önermiyor.
Hiç bişi olmuyor, bende kızımda almıştım asla tutmamıştı. Şimdi bunda hepsini deneyip ona göre almayı planlıyorumValla ben envayi çeşit emzik aldım. Benim oğlan hiç birini almadı. Hiç emzik kullanmadı.O emziklerin hepsi duruyordu bir yerlerde ama kesin curumustur.
Merhaba bu emzikler benim de çok hoşuma gitmişti ama markanın silikon olan emziklerinde kopma durumları yaşanmış o nedenle marka geri toplama kararı almış aklınızda olsun.Kızlar emzıklerın guzellıgıne bakın
Benim kızıma emzik verdim. Aslında iyi idi ağlayınca veriyorsun susuyor.Benim doktorum sakın verme demişti
Doktorlar pek önermiyor.
Canım İnternette yazan bilgidense doktoruma ve eczacıma güveniyorum. Doktorlarda yıllarca okuyor sonuçta internette Allah bilir kimler yazıyor o yazıları. Tam olarak 2 doktora 1 eczacıya sordum ve hepsi aynı şeyi söyledi. Daha fazla şüpheye düşmüyorum ben bir vitamin için bu kadar dertlenirsek bu işin içinden çıkılmaz çünkü. Önce Allaha sonra doktorlara emanet bebeğim gerisi boş. Sende lütfen eziyet etme kendine. Bir de benim bildiğim sadece 5 mg lık folbiol var. Daha fazla dozda olan formunu hiç duymadım. Seninkinin 5000 mg olduğunu söylüyorsun eğer eminsen başka bir doktora daha danışabilirsinCanim ya internette bunu hic yazmiyor ki her sayfa 5mg folbiolu örnek vermiş ben 5000 mg kullandim ki 400 olmaliymis bak;
Hamilelik sırasında folik asidin alımı bebeğin gelişimi için zorunluluk olarak görülmektedir. Ancak annenin her gün 1000 mcg üstü folik asit alımı, çocukta olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bunlardan biri çocuğun beyin gelişimini yavaşlatması olarak tanımlanabilir. Hamilelikte folik asit yüksekliğine sahip olan annelerin çocuklarının, 4-5 yaşına geldiklerinde nörogelişimsel olarak daha geride kaldıkları gözlemlenmiştir (9). Yapılan bir başka araştırmada ise 9-13 yaş arası çocukların insülin dirençlerinin yüksek olması, annelerin hamilelik dönemindeki folik asidin yüksekliğiyle ilişkilendirilmiştir (10). Bu nedenle özellikle hamilelik sürecinde doktorun tavsiye ettiği dozun üstüne çıkılmaması gerekmektedir.
Canım benmde öyle bir ağrım var bebekte birsey yok ama doktor böbrek taşı oyun var mı dedi. Idrar tahlili istedi. Bol su iç dediDün karnımın sağ tarafı ve belimin sağ tarafı çok ağrıdı ara ara bıçak saplar gibi bir ağrı dr ultrasonda bişey demedi ama vajinal baktığı için daha üstleri göremedi mi acaba diyorum kasığımda değil de daha üstlerde oluyor ağrı bidaha da ne zaman çağırır bilmem tahlillerin çıksın haberleşiriz demişti 1 hafta sonra çıkacak olanlar varmış. 3-4 saat sürdü geçti çok şükür. Diğerlerinde böyle şeyler oldu mu onu bile hatırlamıyorum
Ben lansinoh almıştım. Benim oğlum hiç emmedi maalesef.Kızlar ilk gebeliği olmayanlara bir sorum var. Süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı?
Acıtıyor diyen var, bebek biberonla içmeye alışınca anneyi bırakıyor diyen var. Bu sefer alıp emzirme dışında onunla takviye edeyim diyorum geçen sefer süt problemim olmamıştı bunda da olmazsa eğer biraz daha rahat edebilirim gibi geliyor ama, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?