Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benmde öyle bir ağrım var bebekte birsey yok ama doktor böbrek taşı oyun var mı dedi. Idrar tahlili istedi. Bol su iç dedi
İdrar tahlilimde bişey çıkmamış bebek tutunduğundan beri var bu ağrı hatta gebelikten şüphelenmeme bu sebep olmuştu rahim büyüdüğü için belki

Kızlar günaydın Acaba aranızda kaşıntı yaşayan var mı 3-4 gündür geçmeyen dirsek kaşıntım var ama öyle böyle değil. Kabarıklık falan yok. Kaşıyınca kızarıyor sadece. Ne sürdüysem de geçmiyor. Akşam randevum var doktora soracağım ama lütfen normal deyin

Benim kızıma emzik verdim. Aslında iyi idi ağlayınca veriyorsun susuyor.
Ama şimdi 1 yaşında ve gece ağzından düşünce bile ağlayıp istiyor artık kabusum olmaya başladı emzik
Eve to olay çok ince Bi çizgi. Bunu yaşayanlar alıştırma diyor haklı olarak.
Beni yalancı emzik yapmıştı kızım sürekli bendeydi. O da çok kötüydü. Emzik olsa belki bir tık daha rahat olurdum diye çok düşündüm.
Kafalar karışık

Evet evet emmedikçe hormonlsr azaldığı için azalıyormuş.
Geçen sefer yaşam kaşitem çok düşmüştü. Çok yorgun ve mutsuz hissettiğim anları hatırlıyorum e tabi loğusalıkda var serde o sebeple bu tür hazırlıklar yapayımda diyorum kızımla daha rahat ilgilenirim ya da kendimi daha iyi hissederim sürekli memede yaşadığımız bir dönemi en azından biberon rahatlatır.

Merhaba, bunlar satışta kauçuk olarak geçiyor.

Kızlar minnoşum büyümüş herşey yolunda çok şükür allahıma... Eğlence olsun diye cinsiyet tahmini alabilirim D vitamini ve magnezyum verdi doktorum.. İkili test için randevu alabilirsin dedi. Bu kadar 1 ay sonra tekrar gidebilirmişiz

Eklentiler

• 20211213_110811.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten

Eklentiler

• 20211213_110225.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın herkese 2022 olmadan pahalı eşyaları almayı düşünüyorum zaten cinsiyet de büyük oranda belli oldu, bir zam dalgasını daha kaldıramam
Şu park yatakları önerir misiniz? Bebeğe kendi yatağını alana kadar bir yıl kadar yatmasını planlıyorum yatabilir mi nelere dikkat edeyim sizce

Ben annemlere almıştım bu tip kraftin yatağını. Şehir dışından gittikçe yattılar. 3 yaşa kadar rahat yattı genişti içi. Bence kullanılır.

Sütü ekstra sagmak bebekte güzel ederse arttırıyor. Buda kısır bir döngü ve bazen bebekler biberon akışını sevip anneyi emmek istemiyor. Benim ilk oğlum etmedi 45 gün sonra zor bela tuttu memeyi o süreçte hep sagip şırınga ve kaşıkla icirdim kurtarıcı oldu. 2.cide nerdeyse hiç kullanmadım zaten tuttu emdi. İlk 40 gün bana yapisikti sadece emmek için bu zorladı.

Her şeye rağmen biberon rahatlık bence. Benim arkadaşım avent in süt sağma makinesi ni aldı. Bu anne memesine benzer biberonlari aldı. Çocuk hem annesini emdi hem biberonu. Geceleri mama veriyordu. Daha uzun uyuyordu. Sütleri de sagip dolaba koyuyordu. Bakıcı ısıtıp veriyordu. Kesinlikle rahatlık sağma makinesi

Park beşik kullanıp memnun kalmayan tek kişi yoktur. Kafa çarpma derdi de yok.
Kesinlikle almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…