- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.901
İdrar tahlilimde bişey çıkmamış bebek tutunduğundan beri var bu ağrı hatta gebelikten şüphelenmeme bu sebep olmuştu rahim büyüdüğü için belkiCanım benmde öyle bir ağrım var bebekte birsey yok ama doktor böbrek taşı oyun var mı dedi. Idrar tahlili istedi. Bol su iç dedi
Eve to olay çok ince Bi çizgi. Bunu yaşayanlar alıştırma diyor haklı olarak.Benim kızıma emzik verdim. Aslında iyi idi ağlayınca veriyorsun susuyor.
Ama şimdi 1 yaşında ve gece ağzından düşünce bile ağlayıp istiyor artık kabusum olmaya başladı emzik
Prilam kullanmanı tavsiye edebiliriz topluca(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn
benim bir öyle bi böyle. bazen kötüyüm bazen normal.(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn
Evet evet emmedikçe hormonlsr azaldığı için azalıyormuş.Ben lansinoh almıştım. Benim oğlum hiç emmedi maalesef.Doğum yapınca 3 gün sütüm gelmedi. Mecbur mama verdik. Sonra süt geldi ama çocuk biberondan rahat akmasına alışınca ne yaptıysam emzdiremedim. Sağma makinesi sağ kolum oldu. Sürekli sağip sağıp verdim. Ama çocuk emmeyince bir süre sonra azalıyor. Bütün gün makineye bağlı yaşadım. Acıma yoktu ama bir süre sonra yetmedi. Hastane tipi büyük makinelerden kiraladım. Keşke en baştan onu kiralasaydim diye düşündüm. Ama yine de sağma makinesi büyük kolaylık. Tabi benim kullandığım makine çok eski. Şimdi kim bilir ne güzelleri çıkmıştır
Merhaba, bunlar satışta kauçuk olarak geçiyor.Merhaba bu emzikler benim de çok hoşuma gitmişti ama markanın silikon olan emziklerinde kopma durumları yaşanmış o nedenle marka geri toplama kararı almış aklınızda olsun.
Foto eklemeye çalıştım ama ekleyemedim. Instagram'da açıklama yapmışlar. Frigg_Türkiye sayfasına bakabilirsiniz
Ben almadım ama burada konusulmustu önce kadın doğuma gitmek gerekiyormuş. O yönlendirirse periontoloji bakıyormuş sanırım.İstanbul Perinatoloji bölümünden randevu almayı başaran var mı ??
Ben annemlere almıştım bu tip kraftin yatağını. Şehir dışından gittikçe yattılar. 3 yaşa kadar rahat yattı genişti içi. Bence kullanılır.Günaydın herkese 2022 olmadan pahalı eşyaları almayı düşünüyorum zaten cinsiyet de büyük oranda belli oldu, bir zam dalgasını daha kaldıramam
Şu park yatakları önerir misiniz? Bebeğe kendi yatağını alana kadar bir yıl kadar yatmasını planlıyorum yatabilir mi nelere dikkat edeyim sizceEki Görüntüle 2969023
Sütü ekstra sagmak bebekte güzel ederse arttırıyor. Buda kısır bir döngü ve bazen bebekler biberon akışını sevip anneyi emmek istemiyor. Benim ilk oğlum etmedi 45 gün sonra zor bela tuttu memeyi o süreçte hep sagip şırınga ve kaşıkla icirdim kurtarıcı oldu. 2.cide nerdeyse hiç kullanmadım zaten tuttu emdi. İlk 40 gün bana yapisikti sadece emmek için bu zorladı.Kızlar ilk gebeliği olmayanlara bir sorum var. Süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı?
Acıtıyor diyen var, bebek biberonla içmeye alışınca anneyi bırakıyor diyen var. Bu sefer alıp emzirme dışında onunla takviye edeyim diyorum geçen sefer süt problemim olmamıştı bunda da olmazsa eğer biraz daha rahat edebilirim gibi geliyor ama, bilemedim
Kadın doğuma perinatoloji için kayıt açtırdım. Ama anadolu da bile randevu yok nasıl olacak.Ben almadım ama burada konusulmustu önce kadın doğuma gitmek gerekiyormuş. O yönlendirirse periontoloji bakıyormuş sanırım.
Her şeye rağmen biberon rahatlık bence. Benim arkadaşım avent in süt sağma makinesi ni aldı. Bu anne memesine benzer biberonlari aldı. Çocuk hem annesini emdi hem biberonu. Geceleri mama veriyordu. Daha uzun uyuyordu. Sütleri de sagip dolaba koyuyordu. Bakıcı ısıtıp veriyordu. Kesinlikle rahatlık sağma makinesiEvet evet emmedikçe hormonlsr azaldığı için azalıyormuş.
Geçen sefer yaşam kaşitem çok düşmüştü. Çok yorgun ve mutsuz hissettiğim anları hatırlıyorum e tabi loğusalıkda var serdeo sebeple bu tür hazırlıklar yapayımda diyorum kızımla daha rahat ilgilenirim ya da kendimi daha iyi hissederim sürekli memede yaşadığımız bir dönemi en azından biberon rahatlatır.
Park beşik kullanıp memnun kalmayan tek kişi yoktur. Kafa çarpma derdi de yok.Günaydın herkese 2022 olmadan pahalı eşyaları almayı düşünüyorum zaten cinsiyet de büyük oranda belli oldu, bir zam dalgasını daha kaldıramam
Şu park yatakları önerir misiniz? Bebeğe kendi yatağını alana kadar bir yıl kadar yatmasını planlıyorum yatabilir mi nelere dikkat edeyim sizceEki Görüntüle 2969023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?