- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.921
Cinsiyet belli miGünaydın herkese 2022 olmadan pahalı eşyaları almayı düşünüyorum zaten cinsiyet de büyük oranda belli oldu, bir zam dalgasını daha kaldıramam
Şu park yatakları önerir misiniz? Bebeğe kendi yatağını alana kadar bir yıl kadar yatmasını planlıyorum yatabilir mi nelere dikkat edeyim sizce
Eki Görüntüle 2969023
Benim büyük kıza vermedik, kitaplar öyle yazıyordu, zararlı filanValla ben envayi çeşit emzik aldım. Benim oğlan hiç birini almadı. Hiç emzik kullanmadı.O emziklerin hepsi duruyordu bir yerlerde ama kesin curumustur.
Senden de iyi haberler bekliyoruz İnşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallahbenimde öğleden sonra var randevum, her randevu böyle heyecanli mi olcak ya
Prilam sağolsun(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn
Kız sanki yaGünaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten
yaştan mütevellik zaten riskli gruptayım. Mhrs den alınmıyor mu illa 182den mi almak lazım ? anlamadım kiiKızlar devlette 2 lı tarama icin bilgi almıstım bıraz. Perınatolojı demeyeceksiniz, cunku o riskli gebelıklere bakıyor ve onun için önce doktor kontrolü sonra yönlendirme oluyormuş. Riskli değilseniz doktoe yönlendirmıyor.
Siz perınatolojıyı karıştırmayın. Direkt 11-14 arası yapılan 2 li tarama yaptıracağım deyın teldekıne
Onlar yönlendiriyor.
Evet bende ilk zamanlar bol bol emzirip sonrasında da sağarak biberonla desteklerim gibi düşünüyorum. Bakalım deneyip göreceğiz. Mama vermeden biberonla nereye kadar verebilirsem deneyeceğimSütü ekstra sagmak bebekte güzel ederse arttırıyor. Buda kısır bir döngü ve bazen bebekler biberon akışını sevip anneyi emmek istemiyor. Benim ilk oğlum etmedi 45 gün sonra zor bela tuttu memeyi o süreçte hep sagip şırınga ve kaşıkla icirdim kurtarıcı oldu. 2.cide nerdeyse hiç kullanmadım zaten tuttu emdi. İlk 40 gün bana yapisikti sadece emmek için bu zorladı.
Evet 10+5de erkek büyük olasılıkla dedi doktor şimdilik eşyaları unisex renkler alıyorum teşekkürler bilgiler için <3Cinsiyet belli miAA ne güzel. Soruna gelince ben direk buyuyebilen yataklardan almıştım oğluma ama çocuk büyüyünce ona baza aldım o yatak kaldı. Şimdi onu kullanicam. Çocuk büyüyünce de beşiği söker normal yatak haline getiririm diye düşünüyorum. Bu park besiklerden hiç kullanmadım. Ama kullananlarda çok memnun.
Hayal ettiğim durum tam olarak buHer şeye rağmen biberon rahatlık bence. Benim arkadaşım avent in süt sağma makinesi ni aldı. Bu anne memesine benzer biberonlari aldı. Çocuk hem annesini emdi hem biberonu. Geceleri mama veriyordu. Daha uzun uyuyordu. Sütleri de sagip dolaba koyuyordu. Bakıcı ısıtıp veriyordu. Kesinlikle rahatlık sağma makinesi
Büyük olasılık karaciğer değerlerin artmıştır canim diyet verebilir ya da ilac kaşıntı ondan olurKızlar günaydınAcaba aranızda kaşıntı yaşayan var mı 3-4 gündür geçmeyen dirsek kaşıntım var ama öyle böyle değil. Kabarıklık falan yok. Kaşıyınca kızarıyor sadece. Ne sürdüysem de geçmiyor. Akşam randevum var doktora soracağım ama lütfen normal deyin
Hayır, doktoe buna karar verecek riskli grubuna girmenize. Kendiniz karar veremiyorsunuz . Anlamayacak ne var ustte gayet net anlattım benyaştan mütevellik zaten riskli gruptayım. Mhrs den alınmıyor mu illa 182den mi almak lazım ? anlamadım kii
böyle şeyleri koymayın Allah askına ya zaten bütün gün midemiz bulanıyor burda.Kızlar merhaba sanırım ilk kez yazıyor bu başlık altına. 6haftalik hamileyim. 2. Hamileliğim bu sabah tan beri koyu kahverengi akıntı var. Doktora gittik keseye baktı çevresinde kanama yok dedi, içerisinde bebeği de gördu. Bu lekelenme neden olur dedim işte düşük tehlikesi dedi. Progestan verdi.bu durumu yaşayan var mı aramızda. İlk cocuhumda çok az gelmiş . Bu sefer baya gelince korktum. Hatta pecetenin fotoğrafını da ekledim.
Canım bugün gidecekmisin.benim randevum yarinŞansima bugün doktor yokmuş
kusura bakmayın bir anlık heyecan ve stresle koydum kaldırmaya calısıyorum kalkmadıböyle şeyleri koymayın Allah askına ya zaten bütün gün midemiz bulanıyor burda.
her detayı anlatmıssınız zaten peçeteye gerek yok.
benım sizden de çok gelmişti, ilaç kullandım dinlendim bir sey yok suan. ilaçlarınızı düzenli alın dinlenin.
Bilmem sarı yeşil beyazı benim annem kız kardeşime herzmaan giydirirdi unisex bence renklerBacım bunlar bildiğin erkek bebek giysileri
Hayır canım bugün çalışıyorum saatlerim uymuyorCanım bugün gidecekmisin.benim randevum yarin
Seninki yinr iyi çıkmış kuzum benm 5.70 cıktı sınır üstü günde bi tane ilaç kullaniyosn sabah ac karnına aylık kontrol olcagini söyledi bna doktorumKızlar tsh 3.12 çıkmış dr ilaç verdi yahu
anlama özürlü değilim anladım yeşil alan kayıdı yapıldı. neyse yaaa sormadımKızlar devlette 2 lı tarama icin bilgi almıstım bıraz. Perınatolojı demeyeceksiniz, cunku o riskli gebelıklere bakıyor ve onun için önce doktor kontrolü sonra yönlendirme oluyormuş. Riskli değilseniz doktoe yönlendirmıyor.
Siz perınatolojıyı karıştırmayın. Direkt 11-14 arası yapılan 2 li tarama yaptıracağım deyın teldekıne
Onlar yönlendiriyor.
Çok anlamam ama görünce erkek hissettmcinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?