Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cinsiyet belli mi AA ne güzel. Soruna gelince ben direk buyuyebilen yataklardan almıştım oğluma ama çocuk büyüyünce ona baza aldım o yatak kaldı. Şimdi onu kullanicam. Çocuk büyüyünce de beşiği söker normal yatak haline getiririm diye düşünüyorum. Bu park besiklerden hiç kullanmadım. Ama kullananlarda çok memnun.

Valla ben envayi çeşit emzik aldım. Benim oğlan hiç birini almadı. Hiç emzik kullanmadı. O emziklerin hepsi duruyordu bir yerlerde ama kesin curumustur.
Benim büyük kıza vermedik, kitaplar öyle yazıyordu, zararlı filan, parmak emmeye başladı, 3 yaşında zor bıraktı, dşleri çok erken çürüdü. Küçüğe doğduğu gün dayadık emziği, 1 yaşında olmadan bıraktırdık, çok rahattı.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benimde öğleden sonra var randevum, her randevu böyle heyecanli mi olcak ya
Senden de iyi haberler bekliyoruz İnşallah
(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn
Prilam sağolsunAma akşamları oluyor yine de
Günaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten
Kız sanki ya hadi İnşallah

Kızlar devlette 2 lı tarama icin bilgi almıstım bıraz. Perınatolojı demeyeceksiniz, cunku o riskli gebelıklere bakıyor ve onun için önce doktor kontrolü sonra yönlendirme oluyormuş. Riskli değilseniz doktoe yönlendirmıyor.

Siz perınatolojıyı karıştırmayın. Direkt 11-14 arası yapılan 2 li tarama yaptıracağım deyın teldekıne
Onlar yönlendiriyor.

Kızlar merhaba sanırım ilk kez yazıyor bu başlık altına. 6haftalik hamileyim. 2. Hamileliğim bu sabah tan beri koyu kahverengi akıntı var. Doktora gittik keseye baktı çevresinde kanama yok dedi, içerisinde bebeği de gördu. Bu lekelenme neden olur dedim işte düşük tehlikesi dedi. Progestan verdi.bu durumu yaşayan var mı aramızda. İlk cocuhumda çok az gelmiş . Bu sefer baya gelince korktum. Hatta pecetenin fotoğrafını da ekledim.

Eklentiler

• IMG_20211213_065757.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 77
yaştan mütevellik zaten riskli gruptayım. Mhrs den alınmıyor mu illa 182den mi almak lazım ? anlamadım kii

Evet bende ilk zamanlar bol bol emzirip sonrasında da sağarak biberonla desteklerim gibi düşünüyorum. Bakalım deneyip göreceğiz. Mama vermeden biberonla nereye kadar verebilirsem deneyeceğim

Evet 10+5de erkek büyük olasılıkla dedi doktor şimdilik eşyaları unisex renkler alıyorum teşekkürler bilgiler için <3

Hayal ettiğim durum tam olarak bu inşallah rahat geçiririz o dönemleri

Büyük olasılık karaciğer değerlerin artmıştır canim diyet verebilir ya da ilac kaşıntı ondan olur

böyle şeyleri koymayın Allah askına ya zaten bütün gün midemiz bulanıyor burda.

her detayı anlatmıssınız zaten peçeteye gerek yok.

benım sizden de çok gelmişti, ilaç kullandım dinlendim bir sey yok suan. ilaçlarınızı düzenli alın dinlenin.

Kızlar merhaba bugün 10+2 haftalık olduk. Sorun midem problemim, her geçen gün artıyor. Sanki yediklerim boğazımda takılıyor hemen kusasım geliyor. Hatta bazen çok böğürmemek için elimi ağzıma götürüyorum daha rahat kusuyorum. Midem hep ağzımda, doktor önceki düşüklerimden dolayı ilaç vermek istemedi. Sizler ne durumdasınız

kusura bakmayın bir anlık heyecan ve stresle koydum kaldırmaya calısıyorum kalkmadı

anlama özürlü değilim anladım yeşil alan kayıdı yapıldı. neyse yaaa sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…