- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.941
Ayyy fasulyeye benziyo erkek gibi geldi amacinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
vay seni fasülyecinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
Amin canımm kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah ❤❤Çok anlamam ama görünce erkek hissettm
Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsn
Bende erkek hissedip kız isteyenlerdenimAyyy fasulyeye benziyo erkek gibi geldi amaiçin den ne geçerse o olsun
Ay hadi bakalımmm hayırlısı olsunn kız daha baskın geliyo ama erkekmiş gibi hissediyorum bendevay seni fasülyefasülyeye erkek derler ama benim kız diyesim geldi :)
Ahhh bende bendeeeee aynıBende erkek hissedip kız isteyenlerdenimArtık hayırlısı neyse o olsun❤
Hay allahım yaanlama özürlü değilim anladım yeşil alan kayıdı yapıldı. neyse yaaa sormadım
euthyrox diye bir hap vermiş online görüştük sabah aç karnına 1 tane iç 1 ay sonra bakarız dedi. Benim diğer gebeliklerde de yüksekti ilaç içmemiştim çocuklarım da gayet sağlıklı aslında ben çok ilaca karşıyım ama içmedim desem dr kızacakSeninki yinr iyi çıkmış kuzum benm 5.70 cıktı sınır üstü günde bi tane ilaç kullaniyosn sabah ac karnına aylık kontrol olcagini söyledi bna doktorum
Ama ilaçla hemen düşüyormuş değer
Ayıcık desenli, mavi çizgili bence kıza pek gitmez gibi ama kime ne tabiki. Senin gönlünden geçen erkek mi aklımda kalmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah.Bilmem sarı yeşil beyazı benim annem kız kardeşime herzmaan giydirirdi unisex bence renklerpek renk takımtım yok
Bence seninki kız gerçektenGünaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten
hayali bile güzel. tahmin mi içinden mi geçti? hamile olduğumu bile kimseye söylemedim sırf bir tane daha doğur yorumları ve inşaallah erkek olmaz laflarını duymamak için. Eğer kızsa herkese cinsiyetle söyleyeceğim.Bence seninki kız gerçekten
Mavili çizliyi ben almadım firma göndermiş istediğim model yokmuş bitmiş, onlarda kendi kafalarına göre mavi yollamışlarAyıcık desenli, mavi çizgili bence kıza pek gitmez gibi ama kime ne tabiki. Senin gönlünden geçen erkek mi aklımda kalmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Helal valla nasıl sabrediyosun süper keşke bende ozmana kadar bekleseydimhayali bile güzel. tahmin mi içinden mi geçti? hamile olduğumu bile kimseye söylemedim sırf bir tane daha doğur yorumları ve inşaallah erkek olmaz laflarını duymamak için. Eğer kızsa herkese cinsiyetle söyleyeceğim.
3.ya benim biliyorum neler olacağını yoksa ilk ikinde daha testte görüp herkese söyledim. AAMa insanlar çok yorum yapıp moral bozuyor genelde. bunu yaşamak istemiyorum kesinlikle.Helal valla nasıl sabrediyosun süper keşke bende ozmana kadar bekleseydim
Herkes çok biliyo vallaaa aynen katılıyorum en güzeli. Onlar gerçi hiç susmazlar, cinsiyeti söylediğindede konuşurlar3.ya benim biliyorum neler olacağını yoksa ilk ikinde daha testte görüp herkese söyledim. AAMa insanlar çok yorum yapıp moral bozuyor genelde. bunu yaşamak istemiyorum kesinlikle.
Ben oğullarıma her rengi giydirdim giydiriyorum. Hatta kız zannediyorlardı bazen bukle bukle sarı saçları vardı küçüğün. Hala toprak tonları tercih ediyorum. Odaları beyaz gri meselaMavili çizliyi ben almadım firma göndermiş istediğim model yokmuş bitmiş, onlarda kendi kafalarına göre mavi yollamışlaryoksa benim tercihim. Değildi içimden geçen kızım olsun ama bakalım ya önemli değil sağlıklı olsunda
Ayyyy çok güzel tam benim istediğim renkler,Ben oğullarıma her rengi giydirdim giydiriyorum. Hatta kız zannediyorlardı bazen bukle bukle sarı saçları vardı küçüğün. Hala toprak tonları tercih ediyorum. Odaları beyaz gri mesela
En azından herşey belli olmuş olur dedim. Düşük riski vs de azalır. Kayınvalidem 2.ciyi duyunca bende güzel haber deyince ev aldınız zannettim demişti. Sanki gelip o bakacak. Bu sefer öğrenmedi hala şok olacak hepsi. yaklaşık 12 13 haftada öğrenmiş olacaklar.Herkes çok biliyo vallaaa aynen katılıyorum en güzeli. Onlar gerçi hiç susmazlar, cinsiyeti söylediğindede konuşurlar
Eeeeee bu güzel haber değilmi ayyyy allahım yaaaaaa sinirlerr ,En azından herşey belli olmuş olur dedim. Düşük riski vs de azalır. Kayınvalidem 2.ciyi duyunca bende güzel haber deyince ev aldınız zannettim demişti. Sanki gelip o bakacak. Bu sefer öğrenmedi hala şok olacak hepsi. yaklaşık 12 13 haftada öğrenmiş olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?