Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninki yinr iyi çıkmış kuzum benm 5.70 cıktı sınır üstü günde bi tane ilaç kullaniyosn sabah ac karnına aylık kontrol olcagini söyledi bna doktorum
Ama ilaçla hemen düşüyormuş değer
euthyrox diye bir hap vermiş online görüştük sabah aç karnına 1 tane iç 1 ay sonra bakarız dedi. Benim diğer gebeliklerde de yüksekti ilaç içmemiştim çocuklarım da gayet sağlıklı aslında ben çok ilaca karşıyım ama içmedim desem dr kızacak

Kızlar o yuvarlak veya fasülye olayı daha 5 haftalıkken boş kese görünüyor ya ona deniyor böyle büyüyünce kese yamuk yumuk bişey oluyor bundan anlayamazsınız yani. Benim büyük kızın bu haftalarda türkiye haritası gibi çok acayip bi şekildi mesela ama 5 haftalıkken yüzük gibi yusyuvarlaktı böyle solucan gibi uzun şekilli olursa kesin erkek ama bazen ne yuvarlak ne uzun oluyor o yanıltabiliyor insanı. Ben bunda 5 hafta civarı dr a bile gitmedim yusyuvarlak görüp sinir olmayayım diye

Bilmem sarı yeşil beyazı benim annem kız kardeşime herzmaan giydirirdi unisex bence renkler pek renk takımtım yok
Ayıcık desenli, mavi çizgili bence kıza pek gitmez gibi ama kime ne tabiki. Senin gönlünden geçen erkek mi aklımda kalmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Ayıcık desenli, mavi çizgili bence kıza pek gitmez gibi ama kime ne tabiki. Senin gönlünden geçen erkek mi aklımda kalmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Mavili çizliyi ben almadım firma göndermiş istediğim model yokmuş bitmiş, onlarda kendi kafalarına göre mavi yollamışlar yoksa benim tercihim. Değildi içimden geçen kızım olsun ama bakalım ya önemli değil sağlıklı olsunda

Helal valla nasıl sabrediyosun süper keşke bende ozmana kadar bekleseydim

3.ya benim biliyorum neler olacağını yoksa ilk ikinde daha testte görüp herkese söyledim. AAMa insanlar çok yorum yapıp moral bozuyor genelde. bunu yaşamak istemiyorum kesinlikle.
Herkes çok biliyo vallaaa aynen katılıyorum en güzeli. Onlar gerçi hiç susmazlar, cinsiyeti söylediğindede konuşurlar

Ben oğullarıma her rengi giydirdim giydiriyorum. Hatta kız zannediyorlardı bazen bukle bukle sarı saçları vardı küçüğün. Hala toprak tonları tercih ediyorum. Odaları beyaz gri mesela

Ben oğullarıma her rengi giydirdim giydiriyorum. Hatta kız zannediyorlardı bazen bukle bukle sarı saçları vardı küçüğün. Hala toprak tonları tercih ediyorum. Odaları beyaz gri mesela
Ayyyy çok güzel tam benim istediğim renkler, minnoşlar yaa. Bende her rengi giydiricem yaa öyle acıkcası takımtım yok, bebek sonuçda nolcak

Herkes çok biliyo vallaaa aynen katılıyorum en güzeli. Onlar gerçi hiç susmazlar, cinsiyeti söylediğindede konuşurlar
En azından herşey belli olmuş olur dedim. Düşük riski vs de azalır. Kayınvalidem 2.ciyi duyunca bende güzel haber deyince ev aldınız zannettim demişti. Sanki gelip o bakacak. Bu sefer öğrenmedi hala şok olacak hepsi. yaklaşık 12 13 haftada öğrenmiş olacaklar.

Eeeeee bu güzel haber değilmi ayyyy allahım yaaaaaa sinirlerr , Aynen sanki o gelip bakıcak konuşuyo yaaa.
Neden sakladın derlerse nazar var nazara inanıyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…