- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.961
Yok yaaa dolar inse bile ben fiyatların iniceğini artık sanmıyorum, çok feci uçtu, 16aralık bekleniyo ya inicek ya çıkıcak tekrardan, alabilirsen bencede alBu arada dolar kuru malumunuz. Bebek arabasını sanırım bu hafta içi alacağım kenarda dursun. Dün e bebekte baktım 4000 lira arabalar ee bide zamlanmsa. Temiz 2.el bulursam onlarada bakacağım. Bu hafta halledeceğim. Bide biberon vs gibi temel şeylerede bakacağım çıkmışken. Düzelir diyorlar ama düzelse bile asla indirim görmedim ben bu zamana kadar.
Hayır bir de sorsaan derler ki evlat sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Ama gene de bık bık konusuyorlar3.ya benim biliyorum neler olacağını yoksa ilk ikinde daha testte görüp herkese söyledim. AAMa insanlar çok yorum yapıp moral bozuyor genelde. bunu yaşamak istemiyorum kesinlikle.
Hadi hayırlı olsun o zamanEvet 10+5de erkek büyük olasılıkla dedi doktor şimdilik eşyaları unisex renkler alıyorum teşekkürler bilgiler için <3
ben bilmiyorum spoiler vermeyiNe yiyorsunuz bugün
Benyapıcam canım çektimusakka ve pilav
Tahmin diyeyim bacak arasındaki çıkıntı düz duruyor erkekte dik olurmuş. Yüzük testi yaptınız mı kızlar en bilinen geleneksel testtir ben bi 10 kez koldan göbekten saçımla iple kendim tutarak başkası tutarak çeşit çeşit denedim hep ileri geri sallanıyor erkek çıkıyor kızlarımda daire çizerdi hep. Umutlanmamalıyımhayali bile güzel. tahmin mi içinden mi geçti? hamile olduğumu bile kimseye söylemedim sırf bir tane daha doğur yorumları ve inşaallah erkek olmaz laflarını duymamak için. Eğer kızsa herkese cinsiyetle söyleyeceğim.
Ben umutlanabildiğim kadar umutlanıyorum. Zaten son gebeliğim bir daha bu duygularım olmayacak. Kız değilse bile mesela benim öyle hissetmek güzel geliyor. Zaten cinsiyet neyse kabulleniyor insan öğrenince.Tahmin diyeyim bacak arasındaki çıkıntı düz duruyor erkekte dik olurmuş. Yüzük testi yaptınız mı kızlar en bilinen geleneksel testtir ben bi 10 kez koldan göbekten saçımla iple kendim tutarak başkası tutarak çeşit çeşit denedim hep ileri geri sallanıyor erkek çıkıyor kızlarımda daire çizerdi hep. Umutlanmamalıyım
Aynı ilacı bana da verdi doktor 1 aydır içiyorum haftaya gidicem bakalım tekrar. Bence benim de çok yüksek değildi.euthyrox diye bir hap vermiş online görüştük sabah aç karnına 1 tane iç 1 ay sonra bakarız dedi. Benim diğer gebeliklerde de yüksekti ilaç içmemiştim çocuklarım da gayet sağlıklı aslında ben çok ilaca karşıyım ama içmedim desem dr kızacak
Bende eğer kızsa koca koca pembe tokalardan alıp takacağım daha doğuncaBen erkek olursa dosta düşmana karşı masmavi giydirip gezdircem
Ben önceki gebeliğimde pek takmamıştım içmemiştim de dr da sormamıştı açıkçası bişey de olmadı kızım da maşallah çok akıllı bir çocuk hiçbir eksiği yok ama bu kez fazla inceleyen dr a denk geldim sürekli bişeyler isteyip maddi manevi yoracak gibi geliyor başka seçenekte yok küçük bir ilçedeyim tek özel dr bu bir de erkek var erkekten çekinirim dedim devletten sıra dahi alınamıyor zaten gitsem de pislik içinde.Aynı ilacı bana da verdi doktor 1 aydır içiyorum haftaya gidicem bakalım tekrar. Bence benim de çok yüksek değildi.İlk gebelikte ben de kullanmadım. Bu ilaç yeni adet oldu galiba.
Doktor bana 10 ve üzeri olmadıkça sorun olmaz önlem için veriyoruz dedi. Benim 2.5 çıktı ama ben haşimato hastası olduğum için her ay kan vereceğim.Aynı ilacı bana da verdi doktor 1 aydır içiyorum haftaya gidicem bakalım tekrar. Bence benim de çok yüksek değildi.İlk gebelikte ben de kullanmadım. Bu ilaç yeni adet oldu galiba.
İnşallah Allah gönlümüze göre nasip eder. Dediğin gibi beklediğimiz olmasa da evladımız sonuçta tabi ki seveceğiz ama herkes olmayandan olsun istiyor.Bende eğer kızsa koca koca pembe tokalardan alıp takacağım daha doğunca
İbret-i aleme duyurdun degil mi?Helal valla nasıl sabrediyosun süper keşke bende ozmana kadar bekleseydim
Alnının ortasına bakıp " bunun devamı erkek " diyen de var .Kızlar şeye bakmıyor musunuz mesela bebek kız olduğu halde erkeği andırıyorsa küçüklüğünde şey derler ya bunun arkası erkek diye. Eskiler öyle der hani. Arkadaşımın oğlu kız güzeliydi resmen bebekken, 2. Çocuğu kız oldu
Ben şuan her şeye bakıyorum ama benim büyük oğlumu kız zanneden azdı. Küçüğü hep kız zannederlerdi göreceğim bakalımKızlar şeye bakmıyor musunuz mesela bebek kız olduğu halde erkeği andırıyorsa küçüklüğünde şey derler ya bunun arkası erkek diye. Eskiler öyle der hani. Arkadaşımın oğlu kız güzeliydi resmen bebekken, 2. Çocuğu kız oldu
Çocukların alnını çek konu aç yükleAlnının ortasına bakıp " bunun devamı erkek " diyen de var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?