- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.981
Fasulye şekli genelde erkek oluyormuş.Erkek olabilir.Zaten içime hep grubun çoğunlukta oğlan olacağı doğuyorcinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
Zor geçiyor hamileliği bildiğim kadarıyla. O yüzden olabilir.Kızlar bu topici açan arkadaş nerede hiç girmiyor artık
Bizdede en son olan çocuğun göbeğine bakarlar boşsa arkası kız ,doluysa arkası erkek derler.Kızım ki dolu bakalım oğlan diyorlar .Artık ne kadar doğru bilememÇocukların alnını çek konu aç yükleArkadaşlar ben tahmin alabilir miyim
Hıı Allah yardımcısı olsunZor geçiyor hamileliği bildiğim kadarıyla. O yüzden olabilir.
Benim oğlan zayıf zaten 4 yaşında 16 kilo buda tuttu hadi bakalımBizdede en son olan çocuğun göbeğine bakarlar boşsa arkası kız ,doluysa arkası erkek derler.Kızım ki dolu bakalım oğlan diyorlar .Artık ne kadar doğru bilemem
Benim büyük kızın boş küçüğün dolu bak şimdi yine heveslendimBizdede en son olan çocuğun göbeğine bakarlar boşsa arkası kız ,doluysa arkası erkek derler.Kızım ki dolu bakalım oğlan diyorlar .Artık ne kadar doğru bilemem
Bende ilkinde cinsiyet öğrenmekten ağlayarak çıktım.Ama kız evlat gerçekten daha bir başka ben ilk çocuğumda kız olsun diye o kadar dua ettim ki cinsiyet öğrenmeye ağlayarak gittim o zaman Allah gönlümüze göre nasip etti çok şükür ikincide de kız olmasına hiç üzülmedik çünkü birbirlerine çok iyi arkadaş olurlar dedik öyle de oldu ama bu kez gönlümden değişik olması geçiyor hevesimi aldım kız süslemekten he yine kızsa kızlara bir arkadaş daha gelir onlar zaten kız istiyorlar napalım sağlıklı olsun yeter derim bende ama elalemin lafları biraz üzecek daha şimdiden bu kez erkek inşallah erkektir diyenler oluyor ailelerde yok çok şükür hatta yine kız bekliyorlar iki tarafta
Üzgün işareti olmuş pardon .Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Fasulye şekli genelde erkek oluyormuş.Erkek olabilir.Zaten içime hep grubun çoğunlukta oğlan olacağı doğuyor(
Bende erkek giysilerini hiç beğenmezdim hatta hediye bile almaya kalksam bişey bulamaz söylenirdim şimdi gözüme nasıl güzel görünüyorlar anlatamamBende ilkinde cinsiyet öğrenmekten ağlayarak çıktım.Kendimi kız olacak diye o kadar hazırlamıştım ki. Şimdi de aynı hüsrana ugramam inşallah Dün magzayla baktık eşimle kız kıyafetlerine yapıştım eşim zor ayırdı. Kendini sartlama yine hayal kırıklığına ugrarsin diye. Mağazada aradım bu sefer.
Benimki boş mesela arkada kız kardeşim olmuş.kız kardeşim ki dolu arkasında oğlan kardeşim olmuş.Doğru gibi sankiBenim büyük kızın boş küçüğün dolu bak şimdi yine heveslendim
Vallahi bende hiç sevmezdimBende erkek giysilerini hiç beğenmezdim hatta hediye bile almaya kalksam bişey bulamaz söylenirdim şimdi gözüme nasıl güzel görünüyorlar anlatamam
Bende 2sinde de kız diye heveslendim 2016 haziran anneleri ve 2018 mayıs annelerinde duruyor hatta mesajlarım geçen gün baktım. Kız kız diye isterim demişim her yerdeBende ilkinde cinsiyet öğrenmekten ağlayarak çıktım. Kendimi kız olacak diye o kadar hazırlamıştım ki. Şimdi de aynı hüsrana ugramam inşallahDün magzayla baktık eşimle kız kıyafetlerine yapıştım eşim zor ayırdı. Kendini sartlama yine hayal kırıklığına ugrarsin diye. Mağazada agladım bu sefer.
Yolladım ben konuya ama görmedi daha.mavibeyazzz fbtl Kizlar ultarson resimlerinizi Ikra meyra ya gonderin o biliyo nubuna bakip size söyler bizede haber edin
Okuldan gelsinler özellikle inceleyecemBenimki boş mesela arkada kız kardeşim olmuş.kız kardeşim ki dolu arkasında oğlan kardeşim olmuş.Doğru gibi sanki
Okuldan gelsinler özellikle inceleyecemYalnız benim boş benim arkamdan annemin 1 düşük var erkekti
Yok ben tek kaldımincele benide etiketle.Sonrasında kız kardeşin mi oldu .
Tabikideeeeİbret-i aleme duyurdun degil mi?
Ben ilk bebekte oturup herkesiii aramıştım. İlk bebeğin hakkı bence buTabikideeeehahahahahah ilk bebek ya sanırım oyuzden
Bide cinsiyetini bekleseydim, bizim akrabalar derdi hemen doğunca söyleseydin diye arkadamdan laf yapardı hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?