Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kızım da hep rüyamda oğlan çocuğum olduğunu gördüm.Bunda da kız çocuğum olduğunu gördüm.Rüyama göre oğlan .Aşermelerim de kızımkine göre değişik tatlı çekiyor çoğunlukla.

Tabikideeee hahahahahah ilk bebek ya sanırım oyuzden
Bide cinsiyetini bekleseydim, bizim akrabalar derdi hemen doğunca söyleseydin diye arkadamdan laf yapardı hemennn
İlk bebekte öyle oluyor hemen söyleniyor.Ben ilkinde 6 haftalıkken söyledim kaynanama.Kimse duymasın dedin.Nazardan çok korkarım.Kaynanam gitmiş şeker çikolata almış gelene geçene şeker çikolata vermiş torunum olacak demiş

Bende ruyamda horoz gördüm ruya tabirlerine baktim erkek bebeğe işaret eder diyo bakalim benimde 1 kizim var

Ben ilk kızımda aşırı kız istediğimden kız bebek görmüştüm 2.de ve bunda bişey görmedim ama beni görenler hep erkek görüyorlar biraz da bilinç altı şeysi bence Benim de aşermelerim bunda farklı kızlarda sürekli çiğköfte yemiştim böyle bol ekşili Bunda kızartma ve tatlı çekiyo canım. Yazarken bile kızartma çekti yahu sağlıklı bişey de değil

Ben umutlanabildiğim kadar umutlanıyorum. Zaten son gebeliğim bir daha bu duygularım olmayacak. Kız değilse bile mesela benim öyle hissetmek güzel geliyor. Zaten cinsiyet neyse kabulleniyor insan öğrenince.
İşte tam da bu yüzden cinsiyeti geç öğrenecem ben. Yoksa kız olursa ne ben tadını çıkarabilecem hamileliğin ne de çıkarttıracaklar.

Bende kızımda hep köfte yedim eşkili acılıBenimki de farklı bunda tatlı çekiyor.Allahım inşallah sağlıklı,İyi huylu erkek evladı nasip etsin sanaAzicık yap ye.Yoksa şaşı olur derler büyükler

Ben ilk bebekte oturup herkesiii aramıştım. İlk bebeğin hakkı bence bu
Dimiii dayanamadım valla eşimde heyecandan herkese anlatttık
En azından sevinmiş sevincini göstermiş hoşuma giderdi öyle yapması keşke öyle sevinseydi

Evet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Valla en iyisii merak ettikleriyle kalsınlar benim 1 kizim var bana bile bu pskolijik baskiyi uyguluyorlar sinir oluyorum

Otizm kromozom kaynaklı değildir. Down sendromu ile karıştırdın. Tam nedeni bilinmemekle birlikte genetik olduğu düşünülüyor. Erkeklerde kızlara oranla daha sık görülür. Otizmli biri zeka geriliğilinin yanında az oranda üstün zekalı da olabilir..

Ben avent 125 ml biberonu nu aldim 0 aylik tek delik oğlumda da onu kullandım doğumda 3 gün sütüm gelmedi mecburen mama vermiştik benim memeden akan sut daha hizli geliyordu ozaman aventin sut sagma makinasini almistim oğlum hem memeyi hem biberonu aynı zamanda kullandı kafa karışıklığı yaşamadı çok sukur insallah bu fasulyede yaşamaz

Ben elbise ye para vermek istemiyorum ki alacaklarimiz içinde en ucuzu elbise. Tamam 1000 lira ayırma elbiseye 2000 lira 3000 lira ayır .toplam elbise parası kaliteli bir bebek arabası bile yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…