- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.001
İlk bebekte öyle oluyor hemen söyleniyor.Ben ilkinde 6 haftalıkken söyledim kaynanama.Kimse duymasın dedin.Nazardan çok korkarım.Kaynanam gitmiş şeker çikolata almış gelene geçene şeker çikolata vermiş torunum olacak demişTabikideeeehahahahahah ilk bebek ya sanırım oyuzden
Bide cinsiyetini bekleseydim, bizim akrabalar derdi hemen doğunca söyleseydin diye arkadamdan laf yapardı hemennn
Bende ruyamda horoz gördüm ruya tabirlerine baktim erkek bebeğe işaret eder diyo bakalim benimde 1 kizim varBen kızım da hep rüyamda oğlan çocuğum olduğunu gördüm.Bunda da kız çocuğum olduğunu gördüm.Rüyama göre oğlan.Aşermelerim de kızımkine göre değişik tatlı çekiyor çoğunlukla.
Ben ilk kızımda aşırı kız istediğimden kız bebek görmüştüm 2.de ve bunda bişey görmedim ama beni görenler hep erkek görüyorlar biraz da bilinç altı şeysi benceBen kızım da hep rüyamda oğlan çocuğum olduğunu gördüm.Bunda da kız çocuğum olduğunu gördüm.Rüyama göre oğlan.Aşermelerim de kızımkine göre değişik tatlı çekiyor çoğunlukla.
Hayırlısı olsun.Tersi oluyor genelde kız diyorum ben seninkineBende ruyamda horoz gördüm ruya tabirlerine baktim erkek bebeğe işaret eder diyo bakalim benimde 1 kizim var
İşte tam da bu yüzden cinsiyeti geç öğrenecem ben. Yoksa kız olursa ne ben tadını çıkarabilecem hamileliğin ne de çıkarttıracaklarBen umutlanabildiğim kadar umutlanıyorum. Zaten son gebeliğim bir daha bu duygularım olmayacak. Kız değilse bile mesela benim öyle hissetmek güzel geliyor. Zaten cinsiyet neyse kabulleniyor insan öğrenince.
Bende kızımda hep köfte yedim eşkili acılıBen ilk kızımda aşırı kız istediğimden kız bebek görmüştüm 2.de ve bunda bişey görmedim ama beni görenler hep erkek görüyorlar biraz da bilinç altı şeysi benceBenim de aşermelerim bunda farklı kızlarda sürekli çiğköfte yemiştim böyle bol ekşili Bunda kızartma ve tatlı çekiyo canım. Yazarken bile kızartma çekti yahu sağlıklı bişey de değil
Erkek beklentisimi var.İşte tam da bu yüzden cinsiyeti geç öğrenecem ben. Yoksa kız olursa ne ben tadını çıkarabilecem hamileliğin ne de çıkarttıracaklar.
Dimiii dayanamadım valla eşimde heyecandan herkese anlatttıkBen ilk bebekte oturup herkesiii aramıştım. İlk bebeğin hakkı bence bu
En azından sevinmiş sevincini göstermiş hoşuma giderdi öyle yapmasıİlk bebekte öyle oluyor hemen söyleniyor.Ben ilkinde 6 haftalıkken söyledim kaynanama.Kimse duymasın dedin.Nazardan çok korkarım.Kaynanam gitmiş şeker çikolata almış gelene geçene şeker çikolata vermiş torunum olacak demiş
Ondan sonra sol ayağıma kramp girdiydi 10 gün yatakta yattımDimiii dayanamadım valla eşimde heyecandan herkese anlatttık
En azından sevinmiş sevincini göstermiş hoşuma giderdi öyle yapmasıkeşke öyle sevinseydi
Evet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beniErkek beklentisimi var.
Valla en iyisii merak ettikleriyle kalsınlar benim 1 kizim var bana bile bu pskolijik baskiyi uyguluyorlar sinir oluyorumEvet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Öyle birşey olacağını sanmıyorum otizm ilaçla olan bir hastalık değil artık oluşmuş olan bebeğin kromozomunu etkileyemez bence. Ayrıca eczacı verdi aile hekimi reçete etti ikisi de yan etkisi olan bir ilacı vermezler piyasada da satılmaz diye düşünüyorum doğum dr u da onun böyle böyle bi yan etkisi var demedi sadece onun biraz mg fazla başka vericem dedi 70 tllik içinde başka vitaminlerin de olduğu bir hap verdi bana biraz işin ticareti gibi geldi bu durumda.
Benim boş kardeşim erkekBenimki boş mesela arkada kız kardeşim olmuş.kız kardeşim ki dolu arkasında oğlan kardeşim olmuş.Doğru gibi sanki
Ben avent 125 ml biberonu nu aldim 0 aylik tek delik oğlumda da onu kullandım doğumda 3 gün sütüm gelmedi mecburen mama vermiştik benim memeden akan sut daha hizli geliyordu ozaman aventin sut sagma makinasini almistim oğlum hem memeyi hem biberonu aynı zamanda kullandı kafa karışıklığı yaşamadı çok sukur insallah bu fasulyede yaşamazAlışveriş yapmak istiyorum ama neden herşey pembe ya da mavi anlamıyorum ya. Yok mu başka renk yani renk kıtlığımı varalışveriş yapma isteğimi kaçırıyorlar artık.
Aramızda biri yanlış hatırlamıyorsam biberon aldığını söylemişti bizimle paylaşabilir mi acaba ? Nerden sipariş verdiğini pembe ve mavi dışında başka bir renk bulabildi mi ?
Abbowww nazar nasıl çıkmışOndan sonra sol ayağıma kramp girdiydi 10 gün yatakta yattımSol ayağım tutmuyordu.
Daha demin 7 parça yenidoğan ve 6/9 aylık ürün karışık sepete attım 1000 tl etti ,dünyayı alamadım ben öyle uyguna mağaza varsa bizede söyle bizde alalımfikir olur hem
Valla bebek kıyafetlerinde ben ayırmam zaten nekadar giyiyoki yakın çevrem verirse alırım . İlerde bende yakınlarıma veririm ,
Ama tabi sende haklısın inssn heves ediyo almak istiyo kendin bebeğe herşyi anlıyorum tabi .. olsun
Ben elbise ye para vermek istemiyorum ki alacaklarimiz içinde en ucuzu elbise. Tamam 1000 lira ayırma elbiseye 2000 lira 3000 lira ayır .toplam elbise parası kaliteli bir bebek arabası bile yapmıyor.ben gorumceme aldım 1 takım aldım bir zibin aldım 3 tane çorap ve toka 60 lira verdim .bak sen demişsin 6 /9 aylık ürün aldım diye .Ben bunları zamanı gelince alacağım. Bir süt sagma makinesi 3000 4000 lira .gümüş kapak 300 lira en ucuzu .kiinde nin süt posetlerinden alacağım 80 lisi 360 lira .ateş ölçer yine 400 500 lira .elbise yi gidip gidip alirim yanımda avm de var .görümce de aldı Bi ton elbise ama gitti el pompası aldı. Ne oldu sütü gelmiyor .dolabı tıka basa doldurmuş elbiseyle diyor ki giydiremiyorum büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?