- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.021
Orası öyle tabi canım malesef belkide git gide dahada artıcak , benim beğendiğim bebek arabası 1500 fln şuanlık, cinsiyeti öğreneyim almaya başlıcam bende büyük şeyleri , gerçi cinsiyeti öğrensemde kız erkek farketmeksizin gri alıcam ama bebek biraz büyüsün istiyorum.. sadece e bebeğe fln bakmayın arabalara başka yerdede varBen elbise ye para vermek istemiyorum ki alacaklarimiz içinde en ucuzu elbise. Tamam 1000 lira ayırma elbiseye 2000 lira 3000 lira ayır .toplam elbise parası kaliteli bir bebek arabası bile yapmıyor.
Valla biz alana kadar cokk artacak çok bence büyük maliyetli şeyleri almalıyız. Patlasın kredi kartlarıOrası öyle tabi canım malesef belkide git gide dahada artıcak , benim beğendiğim bebek arabası 1500 fln şuanlık, cinsiyeti öğreneyim almaya başlıcam bende büyük şeyleri , gerçi cinsiyeti öğrensemde kız erkek farketmeksizin gri alıcam ama bebek biraz büyüsün istiyorum.. sadece e bebeğe fln bakmayın arabalara başka yerdede var
Ben birebir kız özellikleri taşıyorum. Tuylenmem az hatta normale göre azaldı. Vücudumda sivilceler çıkıyor. Midem bulanıyor günün her saati ki bu kıza isaretmis. Erkekte belli saatlerde bulanirmis .Asla tatlı yiyemiyorum ki ben tatlı aşırı severim .tuzlu olsun KissBen kızım da hep rüyamda oğlan çocuğum olduğunu gördüm.Bunda da kız çocuğum olduğunu gördüm.Rüyama göre oğlan.Aşermelerim de kızımkine göre değişik tatlı çekiyor çoğunlukla.
Dolar tekrar 8 olsa bile o fiyatlar değişmez. Bir şey çıktıktan sonra tekrar inmiyor çünkü memleketimizin acı gerçekleri. Bencede alınabilir firmalar büyük zam için yılbaşını bekliyormuş çünküBu arada dolar kuru malumunuz. Bebek arabasını sanırım bu hafta içi alacağım kenarda dursun. Dün e bebekte baktım 4000 lira arabalar ee bide zamlanmsa. Temiz 2.el bulursam onlarada bakacağım. Bu hafta halledeceğim. Bide biberon vs gibi temel şeylerede bakacağım çıkmışken. Düzelir diyorlar ama düzelse bile asla indirim görmedim ben bu zamana kadar.
Benimkiler de esim ilk erkek diye erkek torun olacak diyorlar .biz 2 kız kardeşiz annem bizim oğlumuz olmadi erkek olsun diyor .Ya bunlara inat kız istediğimi anladım.yoksa bir nedeni yok .sırf sinir olsunlar istiyorum. Avuçlarını yalasinlar istiyorum ama ben yalacagim bu gidişleEvet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Kızlar ilk gebeliği olmayanlara bir sorum var. Süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı?
Acıtıyor diyen var, bebek biberonla içmeye alışınca anneyi bırakıyor diyen var. Bu sefer alıp emzirme dışında onunla takviye edeyim diyorum geçen sefer süt problemim olmamıştı bunda da olmazsa eğer biraz daha rahat edebilirim gibi geliyor ama, bilemedim
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama asla bu anlattıklarınızın kız ya da erkek olmasına işaret olması gibi bir durum yokBen birebir kız özellikleri taşıyorum. Tuylenmem az hatta normale göre azaldı. Vücudumda sivilceler çıkıyor. Midem bulanıyor günün her saati ki bu kıza isaretmis. Erkekte belli saatlerde bulanirmis .Asla tatlı yiyemiyorum ki ben tatlı aşırı severim .tuzlu olsun Kiss
goguslerim kararmadi aynen duruyor. Ama doktor %51 erkek dedi
Babam bebeğin göbeğine bakıp söylüyor, şimdiye kadar tutmayan olmadı bende asla ama asla inanmıyorum zaten iki ihtimal var tutturuyor diyorumKızlar şeye bakmıyor musunuz mesela bebek kız olduğu halde erkeği andırıyorsa küçüklüğünde şey derler ya bunun arkası erkek diye. Eskiler öyle der hani. Arkadaşımın oğlu kız güzeliydi resmen bebekken, 2. Çocuğu kız oldu
Kızlar günaydınAcaba aranızda kaşıntı yaşayan var mı 3-4 gündür geçmeyen dirsek kaşıntım var ama öyle böyle değil. Kabarıklık falan yok. Kaşıyınca kızarıyor sadece. Ne sürdüysem de geçmiyor. Akşam randevum var doktora soracağım ama lütfen normal deyin
(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn
Valla ilk baslarda bulantim yoktu herkes dedi ki bulantin yok erkek .sonra bulantim arttı yine dediler erkek .Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama asla bu anlattıklarınızın kız ya da erkek olmasına işaret olması gibi bir durum yokhepsi tamamen hormonel şeyler.
İlk gebeliğim kızımdayken sıfır bulantı sıfır hassasiyet deli gibi tatlı yedim misal.
Kızlar , iki hamileliğimde de bulantı oldu.
Ama bu ilkinden cok farkli
Ve farkli cinsiyet olacak hissediyorum
Kız
bu 2. Çocuk olacak
Evet evet ben zaten kız ya da erkek istemek ve heves etmekten bahsetmedim.Valla ilk baslarda bulantim yoktu herkes dedi ki bulantin yok erkek .sonra bulantim arttı yine dediler erkek .
Heves kıracak bir durum yok ki sonuçta neyin hayırlı olacağını bilemeyiz .Kız kız diye diretiriz sakin olsun bana arkadaş olsun diye ama hiç de öyle olmayabilir ya da Allah korusun ileride onun başına istemeyeceğimiz bir şeyler gelebilir. O zaman demez mıyız keske oglan olsaydın da bunları görmeseydim.Ki ülkemizde kız çocuklarının başına gelenler malum...
Ya da tam tersi olabilir erkek isteriz hayırsız olabilir .Serseri olabilir.
Aslında cinsiyeti biz kendimiz için istiyoruz .Erkek olmasın çünkü bana yükü çok olur diye düşünüyoruz hareketli vs vs .kız olsun istiyoruz çünkü mini mini sevimli geliyor gözümüze. Ben oğlan fikrine alıştım artık oğlum diye seviyorum. Kız olursa galiba hayal kırıklığına ugracagim
Şuan cinsiyet icin cok erken. En kesin 16.haftaEn son ne zaman gittin doktora belki söyler cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?