Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben elbise ye para vermek istemiyorum ki alacaklarimiz içinde en ucuzu elbise. Tamam 1000 lira ayırma elbiseye 2000 lira 3000 lira ayır .toplam elbise parası kaliteli bir bebek arabası bile yapmıyor.
Orası öyle tabi canım malesef belkide git gide dahada artıcak , benim beğendiğim bebek arabası 1500 fln şuanlık, cinsiyeti öğreneyim almaya başlıcam bende büyük şeyleri , gerçi cinsiyeti öğrensemde kız erkek farketmeksizin gri alıcam ama bebek biraz büyüsün istiyorum.. sadece e bebeğe fln bakmayın arabalara başka yerdede var

Kızlar çok fena grip gibiyim ya ben. Doktora gittim ilaç vermedi sadece parol yazdı çok kötü hissedersen iç diye, bir hafta da rapor verdi dinlenmem için. İyi gelecek doğal bir öneriniz var mı

Valla biz alana kadar cokk artacak çok bence büyük maliyetli şeyleri almalıyız. Patlasın kredi kartları

Ben birebir kız özellikleri taşıyorum. Tuylenmem az hatta normale göre azaldı. Vücudumda sivilceler çıkıyor. Midem bulanıyor günün her saati ki bu kıza isaretmis. Erkekte belli saatlerde bulanirmis .Asla tatlı yiyemiyorum ki ben tatlı aşırı severim .tuzlu olsun Kiss
goguslerim kararmadi aynen duruyor. Ama doktor %51 erkek dedi

Ben emzik kullanma taraftarı degilim diş yapısını bozduğunu düşünüyorum ilkde kullanmadım bunda da kullanmam biberon hiç kullanmadık var evde andywawa nın hastane cıkısını alacagım erkek olursa kızımın ki duruyor kız olursa cok güzel marka tavsiye ederim

Dolar tekrar 8 olsa bile o fiyatlar değişmez. Bir şey çıktıktan sonra tekrar inmiyor çünkü memleketimizin acı gerçekleri. Bencede alınabilir firmalar büyük zam için yılbaşını bekliyormuş çünkü

Evet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Benimkiler de esim ilk erkek diye erkek torun olacak diyorlar .biz 2 kız kardeşiz annem bizim oğlumuz olmadi erkek olsun diyor .Ya bunlara inat kız istediğimi anladım.yoksa bir nedeni yok .sırf sinir olsunlar istiyorum. Avuçlarını yalasinlar istiyorum ama ben yalacagim bu gidişle

Ben çalıştığım için sağıp biberonla verdim. Sağarken acıtma durumu olmadı. Elle sağılan vakumlu olanların acıttığını duymuştum. Benimki elektrikliydi seviyesini ayarlayabiliyordum.

Meme reddi her bebekte zaman içinde oluşan bir durum. Çünkü etrafa ilgisi artan bebek memeyi çabuk bırakıp çevreyi izliyor. Direk biberon nedenli değil yani. Her bebek farklı gelişim gösteriyor.

Ben 5 aylıkken meme reddi başlayınca kendi çabamla geri döndürdüm. Otururken emzirdiğimde yağlı sütü çekmeden doymadan bırakıyordu. Bu sefer yatağın üstüne yatırarak emzirirken inek gibi üstüne abanarak sağa yattıysam sol memeyi vererek dışarıyla bağlantısını kesiyordum. Bir şey göremeyince memeyi alıyordu. Öyle öyle tekrar memeyi istemeye başladı.

Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama asla bu anlattıklarınızın kız ya da erkek olmasına işaret olması gibi bir durum yok hepsi tamamen hormonel şeyler.
İlk gebeliğim kızımdayken sıfır bulantı sıfır hassasiyet deli gibi tatlı yedim misal.

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Gayet iyi dedi. Ellerini ve ayaklarını gördüm. Haftası ve günüyle uyumlu. 26mm. olmuş.
3 hafta sonra ikili tarama var. 330₺ fiyat verdi. Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.
Haftaya randevu alsam zaten iki hafta sonraya randevu verilir. Ama kadın doğuma önceden kayıt açtırmadan direk ikili tarama da yapmaz doktor.
Galiba öncesinde gidip kontrol olmam gerek ki o yönlendirsin. Çalışırken sürekli hastane kovalamak çok zor ya..

Babam bebeğin göbeğine bakıp söylüyor, şimdiye kadar tutmayan olmadı bende asla ama asla inanmıyorum zaten iki ihtimal var tutturuyor diyorum

Ama o dediğini kızıma çok dediler. Arkası erkek erkek mizaçlı falan derlerdi

Karaciğer enzimlerine ve böbreklerine bakılması gerekiyor. Gebelikte kaşıntı çok duydum ama sebebi genelde enzim kaynaklı oluyor..

(( Kızlar mide bulantılarınız ne alemde ben feciyim bişeyler söyleyinnn

Prilam isimli ilacı çok sevdim. Biraz önce doktora da söyledim çalışamıyorum çünkü bulantıdan. Akşam yatmadan iki adet içebilirsin dedi. Tek doz yetiyor bana denedim dedim. Yetiyorsa o da olur dedi..

Valla ilk baslarda bulantim yoktu herkes dedi ki bulantin yok erkek .sonra bulantim arttı yine dediler erkek .
Heves kıracak bir durum yok ki sonuçta neyin hayırlı olacağını bilemeyiz .Kız kız diye diretiriz sakin olsun bana arkadaş olsun diye ama hiç de öyle olmayabilir ya da Allah korusun ileride onun başına istemeyeceğimiz bir şeyler gelebilir. O zaman demez mıyız keske oglan olsaydın da bunları görmeseydim.Ki ülkemizde kız çocuklarının başına gelenler malum...

Ya da tam tersi olabilir erkek isteriz hayırsız olabilir .Serseri olabilir.
Aslında cinsiyeti biz kendimiz için istiyoruz .Erkek olmasın çünkü bana yükü çok olur diye düşünüyoruz hareketli vs vs .kız olsun istiyoruz çünkü mini mini sevimli geliyor gözümüze. Ben oğlan fikrine alıştım artık oğlum diye seviyorum. Kız olursa galiba hayal kırıklığına ugracagim

Evet evet ben zaten kız ya da erkek istemek ve heves etmekten bahsetmedim.
Belirtileri kıza erkeğe yormaktan bahsettim.
Yoksa tabikii isteyeceğiz, heves edip hayal kuracağız
Ben ilkinde öyle çok istiyor ve hissediyordum ki gidip günlüğünü bile pembe almıştım ve günlüğüne yazmıştım kız olduğunu hissediyorum diye. Şimdi ne cesaret ya erkek olsaymış diyorum. Bunda sıfır his.
Sağlık en büyük dileğimiz sonrasında da gönüllerimizdeki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…