Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oğlumunki de bundan. Emzik almadığı gibi biberon da almamıştı 8 aya doğru alıştı. Yepyeni duruyor hepsi. Süt sağıp bıraktığımda bakıcı kullanmıştı. Az ve öz

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim evet karıştırıyorum ben ikisini

Daha çok erken zaten, belli olmaz. Gönlündeki olsun İnşallah
maşallah. Günlerimiz yakın, benim ufaklık da o kadar olmuştur demekki. İkili test günü gelmeden randevu al ki, o gün seni çağırsın devletten.

Ben lansiloh kullandım. Çalışmadığım için ilk 8 ay gerek duymadım. Sol göğüsüm Mastit olmuştu oğlum 1 aylıkken. Onda çok fayda gördüm sağıp döktüm sütü, doktor o güğüsten emzirme demişti. 8 aydan sonra bakıcıya bıraktım sağıp. Sağma konusunda çok iyiydi.

Benim1.gebelikte kızımolduhiz mi hiç bulantım yoktu.bu 2.gebeliğim bulanıyorum.ama iki gebeliğimdede ekşi yedim

Kizlar selam bugün benimde randevum vardı.9+5 im 10+0 cikdi geçen sefer 2 gün geride çıkmisdı bu sefer 2 gün ilerde çok şükür herşey yolundaymis.ikili test içinde randevu aldım devlete gidiyorum bu arada.randevu alamayanlar olmusdu sanırım.kadin doğum randevuya gttim o yönlendirdi.randevu bulamazsan perinatoliji ye git aşağıdan yonlendirdiler de dedi.bende direk cikdim yukarı beklemeden.kadin doğumdan yönlendirdiler ikili test için randevu bulunuyormuş kolay dedim.cok sorgulamadi kase imza yapdi gün verdi direk alamayanlar varsa diye yazayım dedim.

Eklentiler

• IMG_20211213_173510.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Randevuyu hangi tarihe aldınız? Maşallah bebiş büyümüş

Ben 10+6 ya randevu almayı planlıyorum acaba erken mi olur. 11 bitiyor 12ye giriyorum bir gün sonra.
11 ile 14.hafta arası yapılıyormuş ya sorun olacağını sanmıyorum ama az daha geç gtsen daha iyi olur sanki.cinsiyeti falanda görürsün hem belki

11 ile 14.hafta arası yapılıyormuş ya sorun olacağını sanmıyorum ama az daha geç gtsen daha iyi olur sanki.cinsiyeti falanda görürsün hem belki
11+Larda söylüyor benim doktor aslında.
Yeni yıldan önce gitmek istiyordum aslında belki cinsiyeti de söyler diye umuyorum. Çünkü daha kimseye söylemedik yeni yılda hem açıklar hem cinsiyeti de söyleriz diye umuyordum ama 10+6 da görür mü cinsiyeti bilmiyorum

Bizde senin gibiyiz sanırım devlette görse de söylemiyor. Hep öyle diyorlar. En azından 14 15 haftayı bekliyor doktor.

İnşallah görür canım evet özel de daha çabuk söylüyorlar.devlet biraz daha geç söylüyormuş diyorlar bakalım kısmet ya geç olsun güç olmasın diyorum

Merhaba arkadaşlar, 7+6 günlük gebeyim fakat hala kalp atışı duymadık. Bu normal mi? Rahim geride dedi doktor 10 gün sonra tekrar gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…