Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten
Canım nub teorisine göre kız gibi gerçekten Gözün aydın umarım gönlündeki olur. Çin takviminde ne diyordu

Merhaba arkadaşlar, 7+6 günlük gebeyim fakat hala kalp atışı duymadık. Bu normal mi? Rahim geride dedi doktor 10 gün sonra tekrar gideceğim.
Benimde öyle oldu ama 2 saat bekledik bol su içtim öyle baktı çok şükür duyduk bazen bebek gozukmuyormus o yüzden oluyo dedi

%51 çok arada bi tahmin amaaa keşke hemen söylemeseydiniz. %1 ihtimal baya düşük
Ya doktora çok güveniyorum ve yanılmaz diye düşündüm. Esim de söyleyelim deyince söyledim. E onlar da bu sayıdan anlamıyor tabi .sonradan düzeltmeye çalıştım. İşte 51 ihtimal çok düşük diye ama doktorlar bilir bilir dediler

İnanmıyorum aynı benimkinin de kafası böyle

Doktor bence sadece içinden geçeni söylermiş. Aman ne olacak 20 25 haftada değişen var değişse de dersiniz yanılma olmus.

İki hafta önce el içlerimde sonra diz ve ayaklarımda başladı kaşıntı. Doktora danıştım stilex jel kullan dedi. Ama ne çare. Elimi kaşısam ayağım kaşınıyordu. Kan tahlilim normal çıktı yine de yaptırdım kan tahlilini. Dediğin gibi görünürde birşey yok ama deliler gibi kaşınıyordu. Kendi kendine geçti. Atak şeklinde geliyordu yarım saat kaşınıp geçiyordu uykumda bile geldi bu kaşıntı berbat bişey. Umarım hemen geçer sebep bilinemedi bende.

Ben de rüyamda kız bebek doğurdum tabire göre erkek bebek diyor ama bilmiyoruz tabi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…