- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.061
Canım nub teorisine göre kız gibi gerçekten Gözün aydın umarım gönlündeki olur. Çin takviminde ne diyorduGünaydın herkese dayanamayıp yine doktordaydim10+0 olmus. Aslında 9+4. Hersey yolunda dedi bundan sonra düşük riski çok çok az dedi. Sağlıkla ilerler insallah bence kız ama bence hep kız zaten
Benimde öyle oldu ama 2 saat bekledik bol su içtim öyle baktı çok şükür duyduk bazen bebek gozukmuyormus o yüzden oluyo dediMerhaba arkadaşlar, 7+6 günlük gebeyim fakat hala kalp atışı duymadık. Bu normal mi? Rahim geride dedi doktor 10 gün sonra tekrar gideceğim.
Ya doktora çok güveniyorum ve yanılmaz diye düşündüm. Esim de söyleyelim deyince söyledim. E onlar da bu sayıdan anlamıyor tabi .sonradan düzeltmeye çalıştım. İşte 51 ihtimal çok düşük diye ama doktorlar bilir bilir dediler%51 çok arada bi tahmin amaaa keşke hemen söylemeseydiniz. %1 ihtimal baya düşük
Cin takvimi birine erkek birine kız dedi güvenmiyorum ondanCanım nub teorisine göre kız gibi gerçekten Gözün aydın umarım gönlündeki olur. Çin takviminde ne diyordu
Geç döllenme olabilir. 9 haftaya kadar normal diyordu benim doktorum.Merhaba arkadaşlar, 7+6 günlük gebeyim fakat hala kalp atışı duymadık. Bu normal mi? Rahim geride dedi doktor 10 gün sonra tekrar gideceğim.
İnanmıyorum aynı benimkinin de kafası böyleKizlar selam bugün benimde randevum vardı.9+5 im 10+0 cikdigeçen sefer 2 gün geride çıkmisdı bu sefer 2 gün ilerde çok şükür herşey yolundaymis.ikili test içinde randevu aldım devlete gidiyorum bu arada.randevu alamayanlar olmusdu sanırım.kadin doğum randevuya gttim o yönlendirdi.randevu bulamazsan perinatoliji ye git aşağıdan yonlendirdiler de dedi.bende direk cikdim yukarı beklemeden.kadin doğumdan yönlendirdiler ikili test için randevu bulunuyormuş kolay dedim.cok sorgulamadi kase imza yapdi gün verdi direk alamayanlar varsa diye yazayım dedim.
Doktor bence sadece içinden geçeni söylermiş. Aman ne olacak 20 25 haftada değişen var değişse de dersiniz yanılma olmus.Ya doktora çok güveniyorum ve yanılmaz diye düşündüm. Esim de söyleyelim deyince söyledim. E onlar da bu sayıdan anlamıyor tabi .sonradan düzeltmeye çalıştım. İşte 51 ihtimal çok düşük diye ama doktorlar bilir bilir dediler
İki hafta önce el içlerimde sonra diz ve ayaklarımda başladı kaşıntı. Doktora danıştım stilex jel kullan dedi. Ama ne çare. Elimi kaşısam ayağım kaşınıyordu. Kan tahlilim normal çıktı yine de yaptırdım kan tahlilini. Dediğin gibi görünürde birşey yok ama deliler gibi kaşınıyordu. Kendi kendine geçti. Atak şeklinde geliyordu yarım saat kaşınıp geçiyordu uykumda bile geldi bu kaşıntı berbat bişey. Umarım hemen geçer sebep bilinemedi bende.Kızlar günaydınAcaba aranızda kaşıntı yaşayan var mı 3-4 gündür geçmeyen dirsek kaşıntım var ama öyle böyle değil. Kabarıklık falan yok. Kaşıyınca kızarıyor sadece. Ne sürdüysem de geçmiyor. Akşam randevum var doktora soracağım ama lütfen normal deyin
İkrameyra bakti kız şuan ama en iyi 11 12 13 haftalar demis@mavibeyazzzfbtl Kizlar ultarson resimlerinizi @Ikra meyra ya gonderin o biliyo nubuna bakip size söyler bizede haber edin
Nub teorisinden anlıyor musun acaba ? Mesela nereye baktınCanım nub teorisine göre kız gibi gerçekten Gözün aydın umarım gönlündeki olur. Çin takviminde ne diyordu
Ooo çalsın davullarİkrameyra bakti kız şuan ama en iyi 11 12 13 haftalar demis
Ben de rüyamda kız bebek doğurdum tabire göre erkek bebek diyor ama bilmiyoruz tabi hayırlısı olsun inşallahBen kızım da hep rüyamda oğlan çocuğum olduğunu gördüm.Bunda da kız çocuğum olduğunu gördüm.Rüyama göre oğlan.Aşermelerim de kızımkine göre değişik tatlı çekiyor çoğunlukla.
Devlette söylemiyorlar emin olmadan. Benim doktor özel hastanede ama bilmiyorum bu sefer söyler miBizde senin gibiyizsanırım devlette görse de söylemiyor. Hep öyle diyorlar. En azından 14 15 haftayı bekliyor doktor.
Yok ya sonuçta teoriOoo çalsın davullar
Evet küçüğün doluCanim ben baktim alttaki gobüş küçük kizininmiydi o ici dolu usttekinin ici boş
Aa ben yanlış anlamışım devlete gideceksin sandim. Benimde söylerim dedi 12 de. 13te foto veririm eline dediDevlette söylemiyorlar emin olmadan. Benim doktor özel hastanede ama bilmiyorum bu sefer söyler mi
O zaman ben bir hafta daha mı beklesem yaAa ben yanlış anlamışım devlete gideceksin sandim. Benimde söylerim dedi 12 de. 13te foto veririm eline dedi
Benziyor demekki bebislerİnanmıyorum aynı benimkinin de kafası böyle
Şuan kaç hafta tam. Ben tam 12+0 gideceğim tekrar yeni yıldan 2 gün önceO zaman ben bir hafta daha mı beklesem yayeni yıldan önce öğrenemeyeceğim galiba
Neyse inşallah bir sonrakinde duyabilirizBenimde öyle oldu ama 2 saat bekledik bol su içtim öyle baktı çok şükür duyduk bazen bebek gozukmuyormus o yüzden oluyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?