Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
....avent tek başlı elektrikli kullandım.cok memnun kaldım. Zamanla alışılıyorsun .
Benim de süt problemin olmadı ama ben ilk 5 ay hem emzirdim hem sağdım.
Sonra 28 ay emzirdim:)
Netten baktim 1500 olmuş

Son düzenleme:
Evet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Takma fazla insanoğlu herseye karışır habire sanki o bakacak.ilk çocuğumda bile bana keşke erkek olsaydı dediler .Bunu diyen hep eşimin tarafıydı.Hep konuşurlar.Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.

Her hamilelik farklı oluyor.Hamile kalınca anladım.Kızımda yerleşme kanaması felan hiç olmadı bunda olmuştu.Bu hamileliğim kızıma göre daha normal geçiyor.Bakalım kızsa Eğer tatlı eşli hiç etkilemiyormuş diyeceğimKızda olsa kızıma arkadaş olur.Daha iyi anlaşırlar

2 kız harika bir sey keşke rabbim bana nasip etse

Takma fazla insanoğlu herseye karışır habire sanki o bakacak.ilk çocuğumda bile bana keşke erkek olsaydı dediler .Bunu diyen hep eşimin tarafıydı.Hep konuşurlar.Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Normalde takmam da hamilelikte hormonlar mahvediyor. Söyleyenler de kötü niyetli değil aslında, ama insan etkileniyor. Tabi ayrıca ben de çok istiyorum bir oğlum olmasını.

Yerleşme kanaması erkekte olur diyorlar benim ikisinde de olmuştu şu an henüz olmadı acaba benim kız senin de erkek mi

İşte tam da bu yüzden cinsiyeti geç öğrenecem ben. Yoksa kız olursa ne ben tadını çıkarabilecem hamileliğin ne de çıkarttıracaklar.
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. Ay yandın nasıl baş edeceksin Allah kolaylık versin. Yok iki kız olan emekli sandıklı, iki erkeği olan yeşilkart muhabbetleri. Bu kez çok pis carlayacağım böyle diyenlere. Özellikle eşimin taraf gözüme gözüme sokacaklar kızı olanları hep laf sokacaklar eminim. Aman Allah evlatla sınandırmasın deyip kurt düşürmek lazım bunlara da vicdansız olamıyorsun onlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…