- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.081
Kız gibi geldi bana canımcinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
8+5 im şu anda. 28 aralıkta 10+6 oluyor. O hafta tek müsait gün o günŞuan kaç hafta tam. Ben tam 12+0 gideceğim tekrar yeni yıldan 2 gün önce
Netten baktim 1500 olmuşKızlar ilk gebeliği olmayanlara bir sorum var. Süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı?
Acıtıyor diyen var, bebek biberonla içmeye alışınca anneyi bırakıyor diyen var. Bu sefer alıp emzirme dışında onunla takviye edeyim diyorum geçen sefer süt problemim olmamıştı bunda da olmazsa eğer biraz daha rahat edebilirim gibi geliyor ama, bilemedim
Bence git söylemezse bile kısmet. Benim 10+0 çıktı bugün yorum yapmadı hiç.8+5 im şu anda. 28 aralıkta 10+6 oluyor. O hafta tek müsait gün o gün
Takma fazla insanoğlu herseye karışır habire sanki o bakacak.ilk çocuğumda bile bana keşke erkek olsaydı dediler .Bunu diyen hep eşimin tarafıydı.Hep konuşurlar.Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.Evet 2 kızım var, hamileliğimi duyan herkes inşallah erkektir diyor, bende şimdiden söylüyorum cinsiyet öğrenmeyecem diye. Sonra darlamasınlar beni.
Neyse bakalım bir düşüneyimBence git söylemezse bile kısmet. Benim 10+0 çıktı bugün yorum yapmadı hiç.
Hayırlısı olsun.Cinsiyetini öğrenince benide etiketleBen de rüyamda kız bebek doğurdum tabire göre erkek bebek diyor ama bilmiyoruz tabi hayırlısı olsun inşallah
Her hamilelik farklı oluyor.Hamile kalınca anladım.Kızımda yerleşme kanaması felan hiç olmadı bunda olmuştu.Bu hamileliğim kızıma göre daha normal geçiyor.Bakalım kızsa Eğer tatlı eşli hiç etkilemiyormuş diyeceğimBen birebir kız özellikleri taşıyorum. Tuylenmem az hatta normale göre azaldı. Vücudumda sivilceler çıkıyor. Midem bulanıyor günün her saati ki bu kıza isaretmis. Erkekte belli saatlerde bulanirmis .Asla tatlı yiyemiyorum ki ben tatlı aşırı severim .tuzlu olsun Kiss
goguslerim kararmadi aynen duruyor. Ama doktor %51 erkek dedi
2 kız harika bir seyHer hamilelik farklı oluyor.Hamile kalınca anladım.Kızımda yerleşme kanaması felan hiç olmadı bunda olmuştu.Bu hamileliğim kızıma göre daha normal geçiyor.Bakalım kızsa Eğer tatlı eşli hiç etkilemiyormuş diyeceğimKızda olsa kızıma arkadaş olur.Daha iyi anlaşırlar
Normalde takmam da hamilelikte hormonlar mahvediyor. Söyleyenler de kötü niyetli değil aslında, ama insan etkileniyor. Tabi ayrıca ben de çok istiyorum bir oğlum olmasını.Takma fazla insanoğlu herseye karışır habire sanki o bakacak.ilk çocuğumda bile bana keşke erkek olsaydı dediler .Bunu diyen hep eşimin tarafıydı.Hep konuşurlar.Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Ben nazara hemen gelirimAbbowww nazar nasıl çıkmış
Benziyor demekki bebislervarmı resmi atsana.
Rabbim gönlündekini sana en hayırlı şekilde nasip etsinNormalde takmam da hamilelikte hormonlar mahvediyor. Söyleyenler de kötü niyetli değil aslında, ama insan etkileniyor. Tabi ayrıca ben de çok istiyorum bir oğlum olmasını.
Amin, çok teşekkürlerRabbim gönlündekini sana en hayırlı şekilde nasip etsin
Yerleşme kanaması erkekte olur diyorlarHer hamilelik farklı oluyor.Hamile kalınca anladım.Kızımda yerleşme kanaması felan hiç olmadı bunda olmuştu.Bu hamileliğim kızıma göre daha normal geçiyor.Bakalım kızsa Eğer tatlı eşli hiç etkilemiyormuş diyeceğimKızda olsa kızıma arkadaş olur.Daha iyi anlaşırlar
İnşallahAmin, çok teşekkürler. Sana da nasip etsin İnşallah
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. Ay yandın nasıl baş edeceksin Allah kolaylık versin. Yok iki kız olan emekli sandıklı, iki erkeği olan yeşilkart muhabbetleri. Bu kez çok pis carlayacağım böyle diyenlere. Özellikle eşimin tarafİşte tam da bu yüzden cinsiyeti geç öğrenecem ben. Yoksa kız olursa ne ben tadını çıkarabilecem hamileliğin ne de çıkarttıracaklar.
Canım dediğin kişinin sayfasında mesaj olarak paylaştım 2 kişi kız dedi ikra haftası uygun değil şuanlık erkek yönünde dedi Artık hayırlısıımavibeyazzz fbtl Kizlar ultarson resimlerinizi @Ikra meyra ya gonderin o biliyo nubuna bakip size söyler bizede haber edin
İnşallah kızdır sizinkisi.içime oğlan doğuyor benimkiYerleşme kanaması erkekte olur diyorlarbenim ikisinde de olmuştu şu an henüz olmadı acaba benim kız senin de erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?