Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar çok fena grip gibiyim ya ben. Doktora gittim ilaç vermedi sadece parol yazdı çok kötü hissedersen iç diye, bir hafta da rapor verdi dinlenmem için. İyi gelecek doğal bir öneriniz var mı
Çok geçmiş olsun bal ve zencefil ıhlamur iyi gelebilir ama ölçülerini doktoruna danış mutlaka. Bitkisel şeylere dikkat etmek lazım

Aynı bende öyle carlayacağım bu sefer karışana.

Normalde takmam da hamilelikte hormonlar mahvediyor. Söyleyenler de kötü niyetli değil aslında, ama insan etkileniyor. Tabi ayrıca ben de çok istiyorum bir oğlum olmasını.
Allah gönlüne göre versin inşallah

Benim oğlum da meme reddi yaşadı uyanıkken asla emmezdi. Pilates topunda yaylanarak emzirirdim. Uykuya geçişte verirdim nasıl abanırdı. Sonra geçti ama zordu emme reddi.

Merhaba kizlar vucudumun farkli yerlerinde kirmizi dokuntuler cikmaya basladi bikac gundur. Basina gelen var mi ? Sac derimde de ele gelen kabuklu yaralar var egzama gibi sanki ? Stresten mi oluyor anlamadim. Doktora yazdim sadece dermatolojiye gozuk dedi bu kadar. Randevu alicam ama basina gelen var mi merak ettim. Kirmizi kasintili dokuntuler seklinde.

Cin takvimi birine erkek birine kız dedi güvenmiyorum ondan şimdi erkek diyor yine.
Bana da kız demişti şimdi bakıyorum erkek diyor senin oğlanlarda da tutmuş muydu Çin takvimi. Benim oğlumda tutmuştu. İlki tutan ikinci de tutuyor diyorlar. Aman inanmıyorum ona da etkileniyor insan ister istemez

Geçmiş olsun bi acile git istersen ben böyle durumlarda hemen doktora danışıyorum tatmin olmazsam hemen acile. Umarım geçer hemen.

Kızlar çok fena grip gibiyim ya ben. Doktora gittim ilaç vermedi sadece parol yazdı çok kötü hissedersen iç diye, bir hafta da rapor verdi dinlenmem için. İyi gelecek doğal bir öneriniz var mı
Merhaba canım. Bnde atlattım soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı. Bana arkadaşlar ılık suya 1 kaşuk bal yarım limon sık iç dediler, ayrıca da doğal el yapımı sirke önerdiler 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya dök iç dediler. Bn şifasını buldum daha iyiyim şükür. Öneririm sizede. Geçmiş olsun...

İnceleyeyim canım bende istiyorum bir tane almak çünkü.

Sağ olasın canım sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…