- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.101
Mikan seni etiketleyeceğim öğrendiğimde.Sende beni etiketle öğreninceYerleşme kanaması erkekte olur diyorlarbenim ikisinde de olmuştu şu an henüz olmadı acaba benim kız senin de erkek mi
Çok geçmiş olsun bal ve zencefil ıhlamur iyi gelebilir ama ölçülerini doktoruna danış mutlaka. Bitkisel şeylere dikkat etmek lazımKızlar çok fena grip gibiyim ya ben. Doktora gittim ilaç vermedi sadece parol yazdı çok kötü hissedersen iç diye, bir hafta da rapor verdi dinlenmem için. İyi gelecek doğal bir öneriniz var mı
Aynı bende öyle carlayacağım bu sefer karışana.Hep aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. Ay yandın nasıl baş edeceksin Allah kolaylık versin. Yok iki kız olan emekli sandıklı, iki erkeği olan yeşilkart muhabbetleri. Bu kez çok pis carlayacağım böyle diyenlere. Özellikle eşimin tarafgözüme gözüme sokacaklar kızı olanları hep laf sokacaklar eminim. Aman Allah evlatla sınandırmasın deyip kurt düşürmek lazım bunlara da vicdansız olamıyorsun onlar gibi.
Tamam, Allah gönlümüze göre sağlıklı evlatlar nasip etsinMikan seni etiketleyeceğim öğrendiğimde.Sende beni etiketle öğrenince
İnşallahTamam, Allah gönlümüze göre sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah gönlüne göre versin inşallahNormalde takmam da hamilelikte hormonlar mahvediyor. Söyleyenler de kötü niyetli değil aslında, ama insan etkileniyor. Tabi ayrıca ben de çok istiyorum bir oğlum olmasını.
Benim oğlum da meme reddi yaşadı uyanıkken asla emmezdi. Pilates topunda yaylanarak emzirirdim. Uykuya geçişte verirdim nasıl abanırdı. Sonra geçti ama zordu emme reddi.Ben çalıştığım için sağıp biberonla verdim. Sağarken acıtma durumu olmadı. Elle sağılan vakumlu olanların acıttığını duymuştum. Benimki elektrikliydi seviyesini ayarlayabiliyordum.
Meme reddi her bebekte zaman içinde oluşan bir durum. Çünkü etrafa ilgisi artan bebek memeyi çabuk bırakıp çevreyi izliyor. Direk biberon nedenli değil yani. Her bebek farklı gelişim gösteriyor.
Ben 5 aylıkken meme reddi başlayınca kendi çabamla geri döndürdüm. Otururken emzirdiğimde yağlı sütü çekmeden doymadan bırakıyordu. Bu sefer yatağın üstüne yatırarak emzirirken inek gibi üstüne abanarak sağa yattıysam sol memeyi vererek dışarıyla bağlantısını kesiyordum. Bir şey göremeyince memeyi alıyordu. Öyle öyle tekrar memeyi istemeye başladı.
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun bal ve zencefil ıhlamur iyi gelebilir ama ölçülerini doktoruna danış mutlaka. Bitkisel şeylere dikkat etmek lazım
Bana da kız demişti şimdi bakıyorum erkek diyorCin takvimi birine erkek birine kız dedi güvenmiyorum ondanşimdi erkek diyor yine.
Pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla. Bebeğim nubu düz ve paralelse kız yukarı doğru ise erkek diyorlar. Ultrasonda beyaz kemik şeklinde görünüyor popo tarafındaNub teorisinden anlıyor musun acaba ? Mesela nereye baktın
Geçmiş olsun bi acile git istersen ben böyle durumlarda hemen doktora danışıyorum tatmin olmazsam hemen acile. Umarım geçer hemen.Merhaba kizlar vucudumun farkli yerlerinde kirmizi dokuntuler cikmaya basladi bikac gundur. Basina gelen var mi ? Sac derimde de ele gelen kabuklu yaralar var egzama gibi sanki ? Stresten mi oluyor anlamadim. Doktora yazdim sadece dermatolojiye gozuk dedi bu kadar. Randevu alicam ama basina gelen var mi merak ettim. Kirmizi kasintili dokuntuler seklinde.
Merhaba canım. Bnde atlattım soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı. Bana arkadaşlar ılık suya 1 kaşuk bal yarım limon sık iç dediler, ayrıca da doğal el yapımı sirke önerdiler 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya dök iç dediler. Bn şifasını buldum daha iyiyim şükür. Öneririm sizede. Geçmiş olsun...Kızlar çok fena grip gibiyim ya ben. Doktora gittim ilaç vermedi sadece parol yazdı çok kötü hissedersen iç diye, bir hafta da rapor verdi dinlenmem için. İyi gelecek doğal bir öneriniz var mı
Erkek hissediyorum neden bilmiyorumcinsiyet tahmini yok mu kızlarr?Eki Görüntüle 2969084
İnceleyeyim canım bende istiyorum bir tane almak çünkü.Ben lansiloh kullandım. Çalışmadığım için ilk 8 ay gerek duymadım. Sol göğüsüm Mastit olmuştu oğlum 1 aylıkken. Onda çok fayda gördüm sağıp döktüm sütü, doktor o güğüsten emzirme demişti. 8 aydan sonra bakıcıya bıraktım sağıp. Sağma konusunda çok iyiydi.
Sağ olasın canım sanada geçmiş olsunMerhaba canım. Bnde atlattım soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı. Bana arkadaşlar ılık suya 1 kaşuk bal yarım limon sık iç dediler, ayrıca da doğal el yapımı sirke önerdiler 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya dök iç dediler. Bn şifasını buldum daha iyiyim şükür. Öneririm sizede. Geçmiş olsun...
Offff offf offf....avent tek başlı elektrikli kullandım.cok memnun kaldım. Zamanla alışılıyorsun .
Benim de süt problemin olmadı ama ben ilk 5 ay hem emzirdim hem sağdım.
Sonra 28 ay emzirdim:)
Netten baktim 1500 olmuş
Doktorunuz kim acaba? Ben ilk defa ertugrul beye gidecegim. Paket almayi dusunuyorum.Bende Ankaradayım o yüzden sordum. Memorialda yapacağım doğumu doktorda orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?