- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.121
Aynı şekilde arkadaşımın olmuştu çocuklarına da geçti bikaç doktor değiştirdi en son uyuz dediler son zamanlarda özellikle İstanbulda uyuz vakaları çok artmış inşallah değildir dikkat edin yine Bi dermatolojiye görünün mutlaka sağlıklı günleriniz olsun inşallahMerhaba kizlar vucudumun farkli yerlerinde kirmizi dokuntuler cikmaya basladi bikac gundur. Basina gelen var mi ? Sac derimde de ele gelen kabuklu yaralar var egzama gibi sanki ? Stresten mi oluyor anlamadim. Doktora yazdim sadece dermatolojiye gozuk dedi bu kadar. Randevu alicam ama basina gelen var mi merak ettim. Kirmizi kasintili dokuntuler seklinde.
Ben de bugün buna benzer bir şey yazmıştım. Dirseklerim deli gibi kaşınıyor. Kabarıklık yok, ben kaşıyınca kızarıyor hemen. Bugün randevum vardı, sordum. Adam gülmeye başladıMerhaba kizlar vucudumun farkli yerlerinde kirmizi dokuntuler cikmaya basladi bikac gundur. Basina gelen var mi ? Sac derimde de ele gelen kabuklu yaralar var egzama gibi sanki ? Stresten mi oluyor anlamadim. Doktora yazdim sadece dermatolojiye gozuk dedi bu kadar. Randevu alicam ama basina gelen var mi merak ettim. Kirmizi kasintili dokuntuler seklinde.
Gecmis olsun size de . Evet benim kirmizi sinek isirigi gibi giderek buyuyor gibi sanki. Yarina aldim randevu bakalim ne diyecek doktor ? Umarim benim de sadece hormonlardan kaynaklidir.Ben de bugün buna benzer bir şey yazmıştım. Dirseklerim deli gibi kaşınıyor. Kabarıklık yok, ben kaşıyınca kızarıyor hemen. Bugün randevum vardı, sordum. Adam gülmeye başladıhormonlar değişiyor, olabilir dedi. Lakin sizinki döküntü olduğu için dermatolojiye gitmenizde fayda var. Birkaç arkadaş karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyor demişti.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Evet uyuz vakalarini ben de gordum acikcasi birazda o yuzden hemen aldim randevuyu yarina. Yazinda zona olmustum mesela o da kirmizi dokuntulu zor bir hastalikti atlatmistim. Doktor tekrarlayabilir demisti ama bu zona degil eminim. Hayirlisi bakalimAynı şekilde arkadaşımın olmuştu çocuklarına da geçti bikaç doktor değiştirdi en son uyuz dediler son zamanlarda özellikle İstanbulda uyuz vakaları çok artmış inşallah değildir dikkat edin yine Bi dermatolojiye görünün mutlaka sağlıklı günleriniz olsun inşallah
Bence bişi olmaz, havalandırmışsın zaten güzel güzel dışardan nefes al ama sen yinede dikkat et ev gidicekmiş vallaYemek vardı ocakta çöpü atıp geleyim dedim kızla çıktık .yemeği unuttum ben hiç azda dolanayım dedim hava da güzeldi.dolandık evin etrafında geldim ki evde koku ,duman sarmış mutfağı.iyiki ev yanmamış .Yemek aklımdan çıktı azımı kapattım.pencereleri açsamda soludum yine de
Bu aralar hiç sorma ailecek başımızda kaza bela çok.İlk defa başıma geldi.Hamilelik unutkanlığımıdır nedir.Mutfaktafta göz gözü görmüyordu.Bence bişi olmaz, havalandırmışsın zaten güzel güzel dışardan nefes al ama sen yinede dikkat et ev gidicekmiş valla
En kadim dostum haşlanmış patates ve fırında patates
Aynı şekilde arkadaşımın olmuştu çocuklarına da geçti bikaç doktor değiştirdi en son uyuz dediler son zamanlarda özellikle İstanbulda uyuz vakaları çok artmış inşallah değildir dikkat edin yine Bi dermatolojiye görünün mutlaka sağlıklı günleriniz olsun inşallah
Ben patatesi normalde de çok severimYa bu gebelikte ben de patatese daha bir sempati duymaya başladım. Neden böyle olduk ki?
Menüde patates varsa ana yemeğim o oluyor. Farklı bir gözle görmeye başladım nedense
Bugün doktor tarttı kilo almamışım. Çok güzel zayıf bir hamilelik olur inşallah dedi. İçimden biraz zor, dışımdan inşallah dedim
Nazar çıkmış valla resmen allah korumuşBu aralar hiç sorma ailecek başımızda kaza bela çok.İlk defa başıma geldi.Hamilelik unutkanlığımıdır nedir.Mutfaktafta göz gözü görmüyordu.
Hiç sorma Allah korudu.Hamileyim ondan çok korktum bebeğe bir şey olur diye.Pazartesi Randövüm bakalım.Şimdilik bir yan etki yoktur.Eğer olursa direk giderim.Nazar çıkmış valla resmen allah korumuş
Allahım korur onuHiç sorma Allah korudu.Hamileyim ondan çok korktum bebeğe bir şey olur diye.Pazartesi Randövüm bakalım.Şimdilik bir yan etki yoktur.Eğer olursa direk giderim.
Sen genelde geceleri onlinesinÜşenmedim geç kaldığım 20-30 sayfayı okudum bu saate kadarvay kızlar vay neler konuşulmuş geç kaldım hepsine ama okurken kendi kendime cevap verdim
Nesrin fener benim doktorum çok memnunum.Doktorunuz kim acaba? Ben ilk defa ertugrul beye gidecegim. Paket almayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?