Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı şekilde arkadaşımın olmuştu çocuklarına da geçti bikaç doktor değiştirdi en son uyuz dediler son zamanlarda özellikle İstanbulda uyuz vakaları çok artmış inşallah değildir dikkat edin yine Bi dermatolojiye görünün mutlaka sağlıklı günleriniz olsun inşallah

E Ekbl56 ay bir türkü cevapla yapamadım nedense canım ultrason resmine etiketleyeyim bari dedim.gercekden çok benziyor maşallah sağlıkla buyusunler.

Yemek vardı ocakta çöpü atıp geleyim dedim kızla çıktık .yemeği unuttum ben hiç azda dolanayım dedim hava da güzeldi.dolandık evin etrafında geldim ki evde koku ,duman sarmış mutfağı.iyiki ev yanmamış .Yemek aklımdan çıktı azımı kapattım.pencereleri açsamda soludum yine de

Ben de bugün buna benzer bir şey yazmıştım. Dirseklerim deli gibi kaşınıyor. Kabarıklık yok, ben kaşıyınca kızarıyor hemen. Bugün randevum vardı, sordum. Adam gülmeye başladı hormonlar değişiyor, olabilir dedi. Lakin sizinki döküntü olduğu için dermatolojiye gitmenizde fayda var. Birkaç arkadaş karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyor demişti.

Gecmis olsun size de . Evet benim kirmizi sinek isirigi gibi giderek buyuyor gibi sanki. Yarina aldim randevu bakalim ne diyecek doktor ? Umarim benim de sadece hormonlardan kaynaklidir.

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Evet uyuz vakalarini ben de gordum acikcasi birazda o yuzden hemen aldim randevuyu yarina. Yazinda zona olmustum mesela o da kirmizi dokuntulu zor bir hastalikti atlatmistim. Doktor tekrarlayabilir demisti ama bu zona degil eminim. Hayirlisi bakalim

Bence bişi olmaz, havalandırmışsın zaten güzel güzel dışardan nefes al ama sen yinede dikkat et ev gidicekmiş valla

Bence bişi olmaz, havalandırmışsın zaten güzel güzel dışardan nefes al ama sen yinede dikkat et ev gidicekmiş valla
Bu aralar hiç sorma ailecek başımızda kaza bela çok.İlk defa başıma geldi.Hamilelik unutkanlığımıdır nedir.Mutfaktafta göz gözü görmüyordu.

En kadim dostum haşlanmış patates ve fırında patates

Ya bu gebelikte ben de patatese daha bir sempati duymaya başladım. Neden böyle olduk ki?
Menüde patates varsa ana yemeğim o oluyor. Farklı bir gözle görmeye başladım nedense
Bugün doktor tarttı kilo almamışım. Çok güzel zayıf bir hamilelik olur inşallah dedi. İçimden biraz zor, dışımdan inşallah dedim

Evet uyuz salgını varmış. Arkadaşım ailecek oldular. Hatta geçti derken tekrarladı baya zorlandılar..
Kaybolan hastalıkları başımıza tebelleş ettiler rezillik resmen..

.......
Ben patatesi normalde de çok severim
Bayılırım midemi de çok yatıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…