- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.141
Günaydın bugün değil ama yarın var benim dua edin güzel haberler olsunGünaydın herkese. Var mı bugün randevusu olan
İkili test için gideceğim. Okul çıkışı 13:30 randevum. Heyecanlıyım. 3 haftdır görmüyorum yavrucuğumuGünaydın herkese. Var mı bugün randevusu olan
Ne güzel, benim de cuma, heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerle gelirsinGünaydın bugün değil ama yarın var benim dua edin güzel haberler olsun
İkili test için gideceğim. Okul çıkışı 13:30 randevum. Heyecanlıyım. 3 haftdır görmüyorum yavrucuğumu
Çok saol canım ben çarşamba sanıyordum dün gece bi baktım amanınnn yarınmış dedim. İnşAllah sağlıkla ilerler hepimizin canım.Ne güzel, benim de cuma, heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
. İnşallah iyi çıkar ölçümler. Hem cinsiyet bile belli olur belki, kim bilir
Ben akhisardayım sergül aydına gidiyorum çok memnunum ama yakında merkeze taşınma durumumuz var o zaman oradan bi doktor araştıracağımManisa’daki arkadaşlar sizler hangi doktora gidiyorsunuz
Güle güle giysin çok tatlı. Bende alacağım birseyler çok heveslendim.İlk cicilerimiz geldiTulumlar erkek yazıyordu ama kız da olsa bence gayet uyar. İnsan hem özeniyor hem almaya korkuyor. Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah.
Eki Görüntüle 2969601
Canım tabi ki yine sen bilirsin ama ikinci el alacaksan bence acele etme 2.el fiyatları fazla değişmiyor elinden çıkarmak isteyip uyguna veren illaki çıkıyor bahar temizliği zamanı daha da çıkar hatta. Biraz büyüsün bebişler hayırlısıyla o zamana kadar neler bulursun neler.Günaydın kızlar 2.el bir bebek arabasi buldum yarın gidip bakacağım chicco trio love mention modeli. Şuan Türkiye de yok artık. 2019 da varmış o zaman almış. Temiz görünüyor ama bakalim.
İlk cicilerimiz geldiTulumlar erkek yazıyordu ama kız da olsa bence gayet uyar. İnsan hem özeniyor hem almaya korkuyor. Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah.
Eki Görüntüle 2969601
Direk 2.el degil niyetim ama 4 5 binde vermek istemiyorum. Kafam karışık yani.Canım tabi ki yine sen bilirsin ama ikinci el alacaksan bence acele etme 2.el fiyatları fazla değişmiyor elinden çıkarmak isteyip uyguna veren illaki çıkıyor bahar temizliği zamanı daha da çıkar hatta. Biraz büyüsün bebişler hayırlısıyla o zamana kadar neler bulursun neler.
Canım tabi ki yine sen bilirsin ama ikinci el alacaksan bence acele etme 2.el fiyatları fazla değişmiyor elinden çıkarmak isteyip uyguna veren illaki çıkıyor bahar temizliği zamanı daha da çıkar hatta. Biraz büyüsün bebişler hayırlısıyla o zamana kadar neler bulursun neler.
Ben baktımda 1000-1500 tlye çok güzel arabalar var civilde e bebekte trendyolda hatta 500 e bile var 4000 bin falan hayatta vermem son bebek zatenDirek 2.el degil niyetim ama 4 5 binde vermek istemiyorum. Kafam karışık yani.
Bende aldım ama bi korku da düşmedi değil içime daha çok erken diye başka almıcam galibaValla özendim ya. Güle güle giysin yavrucak
Alsam mı?
Yok yok bekleyeyim
Bende aldım ama bi korku da düşmedi değil içime daha çok erken diye başka almıcam galibaBen biraz heveslenirim görünce diye aldım gerçi çokta farketmedi
GünaydınGünaydın kızlar 2.el bir bebek arabasi buldum yarın gidip bakacağım chicco trio love mention modeli. Şuan Türkiye de yok artık. 2019 da varmış o zaman almış. Temiz görünüyor ama bakalim.
Plansız bir gebelik ve 3. Çocuk o yüzdenNiye farketmedi? Bence baya heveslendiriciler
Ocak ayının ilk haftası ikili tarama var randevu aldım. Ondan sonra belki bir şeyler bakarım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?