Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın bugün değil ama yarın var benim dua edin güzel haberler olsun
Ne güzel, benim de cuma, heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
İkili test için gideceğim. Okul çıkışı 13:30 randevum. Heyecanlıyım. 3 haftdır görmüyorum yavrucuğumu
. İnşallah iyi çıkar ölçümler. Hem cinsiyet bile belli olur belki, kim bilir

Ne güzel, benim de cuma, heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

. İnşallah iyi çıkar ölçümler. Hem cinsiyet bile belli olur belki, kim bilir
Çok saol canım ben çarşamba sanıyordum dün gece bi baktım amanınnn yarınmış dedim. İnşAllah sağlıkla ilerler hepimizin canım.

Günaydın kızlar 2.el bir bebek arabasi buldum yarın gidip bakacağım chicco trio love mention modeli. Şuan Türkiye de yok artık. 2019 da varmış o zaman almış. Temiz görünüyor ama bakalim.
Canım tabi ki yine sen bilirsin ama ikinci el alacaksan bence acele etme 2.el fiyatları fazla değişmiyor elinden çıkarmak isteyip uyguna veren illaki çıkıyor bahar temizliği zamanı daha da çıkar hatta. Biraz büyüsün bebişler hayırlısıyla o zamana kadar neler bulursun neler.

Direk 2.el degil niyetim ama 4 5 binde vermek istemiyorum. Kafam karışık yani.

Valla ikinci elleri bile yakalamak zor oluyor artık.
Önceden ikinci elde kâr güdülmezdi. Az buz getirsin elimden çıksın derlerdi. Çünkü sıfırın altına giderdi.
Bu son zamlarla araba gibi değer kazanmaya başladı. Aldığın sıfır fiyatın bir tık üstüne koysan az kullanılmış diyerek, insanlar sıfır olanın fiyatını görünce kârlıymış sanıyor

Bende aldım ama bi korku da düşmedi değil içime daha çok erken diye başka almıcam galiba Ben biraz heveslenirim görünce diye aldım gerçi çokta farketmedi

Niye farketmedi? Bence baya heveslendiriciler
Ocak ayının ilk haftası ikili tarama var randevu aldım. Ondan sonra belki bir şeyler bakarım ben de

Günaydın kızlar 2.el bir bebek arabasi buldum yarın gidip bakacağım chicco trio love mention modeli. Şuan Türkiye de yok artık. 2019 da varmış o zaman almış. Temiz görünüyor ama bakalim.
Günaydın
Bir arkadaşım doona marka arka adını satacak bende onu düşünüyorum bakacağım
Zaten kızım 3.5 olduğu için baston bebek arabamız duruyor büyüdüğünde de ona geçerim diye düşnüyorum bende.
Mekanizması sağlamsa diğer parçalar yıkanır temizlenir zaten bende 2.ele karşı değilim bu anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…